12 / 05 / 2024

gürsuspor stadyumu yenileme

gürsuspor stadyumu yenileme

Belediyesi, Bölgesel Amatör Lig’e (BAL Ligi) yükselen Gürsuspor’un tesislerini 2 milyon TL’lik harcamayla sil baştan yeniliyor.

Merkez Bankası'ndan bankalara KKM talimatı: Oranı tutturamayan komisyon öder!

Merkez Bankası bankalara Kur korumalı mevduat (KKM) talimatı geçti. Buna göre KKM yenileme ve TL ye geçiş oranını tutturamayan bankalar komisyon ödemek zorunda kalacak.

Ataşehir'de kentsel dönüşüm risk değerlendirme bürosuyla hızlanacak!

İstanbul Ataşehir'de yapılan depreme dayanıklılığı konusunda inceleme, güçlendirme ve yenileme taleplerindeki yoğunluk üzerine kurulmuş olan Ataşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü bünyesinde Risk Değerlendirme Bürosu ile ilçedeki dönüşümler hızlandırıldı.

Toplu taşıma kullananlar dikkat! Bunu yapmadan yola çıkmayın

2023'ün girmesiyle abonman ve üyelik işlemlerinde de güncelleme ve yenileme yapılmaya başladı. İstanbulkart kullanıcılarına gelen SMS'in akabinde internette en çok aratılan konu, İstanbulkart vizeleme ne kadar? İstanbulkart vizeleme nereden yapılır? soruları oldu.

Eskişehir 18 Eylül Stadyumu'nun yenilenmesi meclis gündeminde!

Eskişehir'in Mahmudiye ilçesinde bulunan 18 Eylül Stadyumu'nun fiziki durumuna ve yenilenmesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Burdur Gölhisar Sulaması Yenileme 2 Kısım İnşaatı ihalesi yarın!

Burdur Gölhisar Sulaması Yenileme 2. Kısım İnşaatı (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Yeni Adana Stadyumu'nun tamamlanma tarihi TBMM gündeminde!

Yeni Adana Stadyumu'nun tamamlanma tarihi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bulut, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda yıkım başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Millet Bahçesi olacak' dediği Mersin'deki Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nun yıkım çalışmaları başladı. 

Tevfik Sırrı Gür Stadyumu Millet Bahçesi olacak!

Mersin'de 1951'den 2014 yılına kadar hizmet veren tarihi Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nun yıkım çalışmaları başladı. Tevfik Sırrı Gür Stadyumu Millet Bahçesi olacak.

Ordu Gölköy ve Kabadüz'de cephe yenileme çalışmaları yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Ocak ayı olağan meclis toplantısında Gölköy ve Kabadüz'de cephe yenileme çalışmaları yapılması kararlaştırıldı.

Büyükçekmece Şenol Güneş Stadyumu gün sayıyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatlarıyla eski tribünü yıkılan, yerine yeni ve modern tribün yapımı çalışmalarına başlanan Tepecik Şenol Güneş Stadyumu’nda sona gelindi.

Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadı, meydan oluyor!

MERSİN’de yıllardır tartışma konusu olan Tevfik Sırrı Gür Stadyumu, Belediye Meclisi’nin aldığı kararla kent meydanı olacak.

Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadyumu kent meydanı olacak!

66 yıl önce Mersin'de inşa edilen Tevfik Sırrı Gür Stadı'nın yeri kent meydanı olacak. Kent meydanı yapılması hakkındaki karar mecliste oy birliğiyle kabul edildi.

Bursa Büyükşehir Stadyumu'nun zemini yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve mimarisi ile dünyanın heyecan verici 10 stadyumu arasında gösterilen büyükşehir stadyumunun zemin yenileme çalışmaları tamamlanıyor.

gürsuspor stadyumu yenileme Haberi

gürsuspor stadyumu yenileme


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın sporda Avrupa standartlarını yakaladığını ifade etti. Bursaspor’un yanı sıra amatör spor takımlarını her branşta desteklediklerini söyleyen Başkan Altepe, şu ana kadar 230’un üzerinde tesisi sporcu ve sporcu adaylarıyla buluşturduklarını hatırlattı. Tüm ilçelerde spor alt yapısının geliştirilmesi konusunda büyük gayret sarf ettiklerini vurgulayan Başkan Altepe, “Bir yandan Bursaspor’a sahip çıkarken diğer yandan tüm amatör sporumuzu destekleyici çalışmaları sürdürüyoruz. Özellikle tesis konusunda bu dönem büyük bir atılım oldu. Büyükşehir Belediyesi olarak neredeyse her mahalleye yürüme mesafesinde tesis kazandırdık. Gerçek anlamda spor kenti olma yolunda hızla ilerliyoruz. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla Avrupa’nın en gelişmiş kentleri seviyesine ulaştık” dedi.


Başkan Altepe, amatör spora verilen destekler kapsamında Gürsuspor’un da yer aldığını vurguladı. Gürsuspor’un çıktığı müsabakalarda başarı göstererek BAL Ligi’ne yükseldiğini...