13 / 05 / 2024

Gürtaş İzmir gayrimenkul

Gürtaş İzmir gayrimenkul

Artı Yatırım tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Artı Yatırım iştiraki olan Gürtaş Tarım Enerji Yatırımları İzmir' deki gayrimenkulünün satışını iptal etti...

Gayrimenkulün en fazla değer kazandığı şehir neresi? Uzman isim açıkladı!

MasterTürk Grubu Başkanı Gökhan Taş, gayrimenkul sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Taş, “İzmir, dünyada 150 il arasında fiyatların en fazla arttığı ikinci kent oldu” dedi.

Gürtaş Yapı'dan Ümraniye'ye 636 konutluk yeni proje geliyor!

Gürtaş Yapı Ümraniye'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 636 yeni konutun yer alacağı proje 2 milyar 967 milyon 249 bin 48 TL'ye mal olacak.

Güven Property Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Property Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berrin Sayıl tarafından kuruldu.

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Hüseyin Dinçel, Mahmut Sefa Çelik, Mahmut Asmalı ve Fatih Kıvanç ortaklığında kuruldu.

Güneş Mcm Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Güneş Mcm Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 450.000,00 TL sermaye bedeli ile M. Chamesddin Mohandes tarafından kuruldu.

Eylem Göylüler Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylem Göylüler Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Eylem Göylüler tarafından kuruldu.

Görkem Motors Gayrimenkul Turizm Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görkem Motors Gayrimenkul Turizm Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Aycan Çorakli ve Görkem Güngör ortaklığında kuruldu.

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket bugün Üsküdar'da 16 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile İmre Barmmanbek, Mehmet Erol Çamur, Mehmet Murat Baltacı ortaklığında kuruldu.

Gökhan Kum Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Kum Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kum tarafından kuruldu.

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul'ün kısmi bölünme işlemi tescil edildi!

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş.'nin 15 Eylül 2022 Tarihli Mali Tabloları ile İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne yapmış olduğu "Kısmi Bölünme" işlemi tescil edildi. İşte ayrıntılar...

Güntürk Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güntürk Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Günar ve Yiğit Türkkan ortaklığında kuruldu.

İzmir, gayrimenkul sektörünün yeni gözdesi oldu! 2-3 dönümlük tarlalara talep arttı!

İzmir’in coğrafi konumu, iklim koşulları, demografik yapısı, liman, sanayi şehri olması ve verimli tarım alanlarına sahip olması gayrimenkul sektörünün dikkatini çekti. İzmir, gayrimenkul sektörünün yeni gözdesi oldu. İşte ayrıntılar...

Vakıflar Bölge Müdürlüğü İzmir'in göbeğindeki gayrimenkulü 35 yıllığına kiraya verecek!

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, İzmir Konak, Ahmetağa Mahallesinde yer alan gayrimenkulü restorasyon veya onarım karşılığı kiraya verecek. Söz konusu ihale 15 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gürtaş İzmir gayrimenkul Haberi

Gürtaş İzmir gayrimenkul

Artı Yatırım tarafından yapılan açıklama şöyle;


İştirakimiz Altınyağ Kombinaları A.Ş.'nin 21.08.2013 tarihinde Kamuoyuna yaptığı açıklama ile duyurulan, bağlı ortaklığı Gürtaş Tarım Enerji Yatırımları San.ve Tic.A.Ş.'nin İzmir İli, Çiğli İlçesi Tapu Sicil Müdürlüğünün 2121 ada, 12 parsel kayıtlarındaki 11.700 m2 arsası, üzerinde bulunan 6.931 m2 kapalı alanı ile birlikte 11.800.000.-TL bedel ile %6,9 oranında iştirakimiz olan Genpower Jeneratör San.ve Tic.A.Ş.'ne satışı ile ilgili olarak, Genpower Jeneratör San.ve Tic.A.Ş. tarafından yaptırılan fizibilite çalışması sonucu, sözkonusu gayrimenkul'un ilgili şirketin ihtiyacını karşılamayacağı doğrultusunda aldığı karar ile alım işleminden vazgeçilmiştir.


Şirketimizin %6,9 oranında iştiraki olan Genpower Jeneratör San.ve Tic.A.Ş.'nin İştirakimiz Altınyağ Kombinaları A.Ş.'ne tebliğ etmiş olduğu 13.11.2013 tarih, 2013/5765 sayılı yazıları ekte sunulmaktadır.


Kamuoyunun bilgisine...