19 / 05 / 2024

güven kepçe

güven kepçe

Körfez Geçiş Projesi için özel bir kepçe ürettiklerini ifade eden Yönetim Kurulu Üyesi Murat Demir, "Kepçe, Körfez Geçiş Köprüsü'nün ayaklarının yerleştirileceği bölgelerin kazılmasında kullanılacak." dedi.

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven ne iş yapıyor?

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven'in eğitim durumu nedir? Kenan Güven'in kariyeri ve eğitim durumu nedir? Kenan Güven'in kim olduğu ve Kenan Güven'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Hazır beton güven endeksi eşik değerin üzerinde! 

İnşaat sektörünün büyüme hızını gösteren öncü göstergelerden biri olan Hazır Beton Endeksi eşik değerin üstüne yükseldi.

Döviz kurundaki artış durunca tüketici güven endeksi yükseldi!

Makroekonomik gidişatı etkileyen psikolojik faktörlerin başında gelen tüketici güveni, kurlarda artışın durduğu eylül ayında yükselişe geçti. Tüketici Güven Endeksi, önceki aya göre yüzde 5,1 artarak 71,5’e çıktı.

Perakende Güven Endeksi temmuz ayında düşüşe geçti!

TEPAV Perakende Güven Endeksi verilerini yayımlandı. Bu kapsamda, Temmuz ayında aylık 7,0 puanlık azalışla -16,4 puan değerini aldı. İşte detaylar...

Reel Kesim Güven Endeksi'nde düşüş: İstihdam, ihracat ve siparişte beklentiler kötümser!

Reel Kesim Güven Endeksi (RKGE) temmuzda 1,4 puan düşerek 106,8'e geriledi. Reel sektör gelecek üç ayda maliyetlerin artacağını düşünürken, ihracat, istihdam ve sipariş miktarı için iyimser değil.

Tüketici güven endeksi haziran ayında 6.5 düşüşle 85.1'e geriledi! 

Tüketici güven endeksi Haziran'da bir önceki aya göre yüzde 6.5 düşüşle 85.1'e indi.

Reel Kesim Güven Endeksi Mayıs ayında 0,3 puan artarak 108,3'e yükseldi!

Açıklanan rakamlara göre, Reel Kesim Güven Endeksi (RKGE), Mayıs ayında bir önceki aya göre 0,3 puan yükseldi ve 108,3'e çıktı.

14 ayar kelepçe bilezikler ne kadar? Tuğralı kepçe bilezikler kaç TL? 22 Aralık 2022 Altınçizgi fiyat listesi

Düğünlerin geleneksel takısı haline gelen kelepçeli bilezikler bir çok kadın tarafından tercih ediliyor. Tuğralı, sade, taşlı, desenli işçiliği ile göz kamaştıran bu altın kelepçe bileziklerin fiyatları ne kadar? Tuğralı kepçe bilezikler kaç TL? 22 Aralık 2022 Altınçizgi fiyat listesi.

Tüketici güven endeksi Eylül'de yüzde 0,3 artarak 72,4'e yükseldi!

Açıklanan resmi rakamlara göre, tüketici güven endeksi Eylül ayında aylık bazda yüzde 0,3 artış gösterdi ve 72,4'e çıktı.

Amerika'da tüketici güven endeksi açıklandı!

ABD'de Michigan Üniversitesi tarafından ölçülen tüketici güven endeksi, ağustos ayında aylık 3,6 puan artışla 55,1'e çıkarak beklentilerin üzerinde artış gösterdi.

İnşaat sektörü güven endeksi Mayıs'ta yüzde 3 arttı!

İnşaat sektörü güven endeksi Mayıs 2021'de yükselişe geçti. TÜİK tarafından açıklanan verilere göre; inşaat sektörü güven endeksi Mayıs ayında yüzde 3 yükseldi.

Tüketici güven endeksi mayısta düşüşe geçti!

Tüketici güven endeksi, mayıs ayında aylık bazda yüzde 3,6 düşüşle 77,3'e geriledi.

Tüketici güven endeksi nisan ayında düşüşe geçti!

Tüketici güven endeksi, nisan ayında aylık bazda yüzde 7,5 azalışla 80,2 değerine düştü.

güven kepçe Haberi

güven kepçe
Körfez Geçiş Projesi için özel bir kepçe ürettiklerini ifade eden Yönetim Kurulu Üyesi Murat Demir, "Kepçe, Körfez Geçiş Köprüsü'nün ayaklarının yerleştirileceği bölgelerin kazılmasında kullanılacak. Dizaynı tamamen bize ait olan ve boş ağırlığı 34 ton olan kepçemiz deniz dibinden tek seferde 50 ton malzeme alabilecek kapasiteye sahip" dedi Dünyanın önde gelen kepçe üreticileri arasında yer alan Güven Kepçe, Körfez Geçiş Projesi için özel bir kepçe üretti. Boş ağırlığı 34 ton olan ve tek seferde 50 tonluk malzemeyi deniz dibinden çıkarabilecek kapasiteye sahip kepçe, Körfez Geçiş Köprüsü'nün ayaklarının yerleştirileceği bölgelerin kazılmasında kullanılacak.

İstanbul Maltepe'de 1983 yılında küçük bir atölyede kum kepçeleri üretim ve tamiratı yaparak faaliyetlerine başlayan Güven Kepçe, 1999 depremiyle birlikte inşaadarda kullanılan deniz kumunun önemini kaybetmesiyle faaliyet alanını genişleterek gemi...