01 / 08 / 2024

Güvendik Sosyal Hizmetler Gıda İnşaat

Güvendik Sosyal Hizmetler Gıda İnşaat

Mülkiyeti belediyeye ait, işletmeciliğini Güvendik Sosyal Hizmetler Gıda İnşaat Ltd.Şti.’nin yaptığı Güvendik Sofrası ihale süresinin dolması nedeniyle boşaltıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyurdu! İş arayan gençlere 8367 TL destek!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı iş arayan gençlere sosyal yardım ödemesi yapılacağını duyurdu. 8367 TL'lik yardım için başvuru şartları merak edilen konular arasında yer alıyor. 

Ülkelere göre kira düzenlemesi ve sosyal konutların kiralık konut pazarındaki yeri!

OECD verilerine göre sosyal konutların toplam kiralık konut pazarı içindeki payı yüzde 84 ile en yüksek oranla Hollanda'da yer alırken, onu yüzde 52 ile İngiltere ve yüzde 50 ile Avusturya takip ediyor. İşte ülke ülke sosyal konutların toplam kiralık konut pazarı içindeki payı...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı resmen açıkladı. 4.180 TL

Aile ve Sosyal Hizmetlet Bakanlığı tarafından verilen yardımlar vatandaşlar tarafından merak ediliyor... Son olarak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından resmi bir açıklama yapıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı açıkladı! Çocuklu ailelere yardım müjdesi...

Türkiye’de, çocukların aileleri ile beraber olmalarını sağlayarak gelişimlerine destek olmak amacı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yürütülen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) hizmeti, çocukların sağlıklı bir çevrede büyümelerini ve ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlamayı amaçlıyor.

Bakan Göktaş açıkladı! Yaşlı ve engelli aylıkları hak sahiplerinin hesaplarına yatırılmaya başlandı...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, temmuz ayına ilişkin 2,7 milyar lira yaşlı ve 2,1 milyar lira engelli aylıkları olmak üzere toplam 4,8 milyar lira tutarındaki aylıkların hak sahiplerinin hesaplarına yatırılmaya başlandığını açıkladı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı açıkladı! Ödemeler bayram sonrasında yapılacak...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, başvuru yapan ailelere bin 900 lira nakit destek veriyor. Ödemelerin bayramdan sonra yapılacağı belirtilirken bu destekten kimlerin yararlanabileceğine dair de bilgiler verildi.

Bakan Göktaş'tan evde bakım parası müjdesi: Bayram öncesi hesaplara 7 bin 608 TL yatacak! Yarın hesabınızı kontrol edin!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evde bakım parası ödemelerinin yapılacağı tarihin öne çekildiğini duyurdu. İşte merakla beklenen o ödeme tarihi...

Bakan Göktaş açıkladı! Yaşlı ve engellilerin haziran aylıkları hesaplara yatırıldı...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, haziran ayına ilişkin toplam 4,8 milyar lira tutarındaki yaşlı ve engelli aylığının hesaplara yatırıldığını kaydetti.

Bakan Göktaş açıkladı! Yaşlı Destek Programına başvurular başladı...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaşlıların korunması, desteklenmesi ve yaşamlarının kolaylaştırılması için belediyeler tarafından hazırlanacak olan projelerin değerlendirileceği  (YADES 2024) başvuruların başladığını ifade etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı açıkladı! 45 sözleşmeli bilişim personeli alınacak...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere 45 sözleşmeli bilişim personeli alacağını duyurdu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan ‘kiralık araç’ açıklaması geldi!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan ‘araç kiralama’ iddialarına ilişkin olarak bir açıklama yapıldı. Açıklamada, “Bakanlığımızın hizmetindeki kiralık araçlara yönelik daha önceki senelerde yapılan sözleşmenin süresinin dolması nedeni ile yeni bir sözleşme imzalanmasına gerek duyulmuştur."

Bakan Göktaş duyurdu! Ramazan'dan önce o ödemeler yatırılıyor! İhtiyaç sahipi herkes yararlanacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahibi hanelere destek olabilmek için  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına (SYDV) toplam 837,3 milyon TL tutarında kaynak aktardıklarını duyurdu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyurdu! Faizsiz konut kredisinden kimler faydalanacak? Destek ödemeleri sıralandı...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, faizsiz konut kredisinden kimlerin faydalanabileceğini duyurdu. Peki faizsiz konut kredisinden kimler yararlanacak? Faizsiz konut kredisi desteğini kimler alabilecek? İşte faizsiz konut kredisi faiz desteği ile ilgili ayrıntılar...

Güvendik Sosyal Hizmetler Gıda İnşaat Haberi

Güvendik Sosyal Hizmetler Gıda İnşaat

Uzun yıllardır Güvendik Sosyal Hizmetler Gıda İnşaat Ltd.Şti.tarafından “Güvendik Akşehir sofrası” ismiyle işletilen ve geçtiğimiz hafta boşaltılan mekanda belediyenin tadilat ve bakım çalışması yapacağı, bakım onarım sonucunda verilecek karar doğrultusunda tekrar ihaleye çıkartılarak yeni bir işletilebileceği öğrenildi. 


İstasyon...