03 / 05 / 2024

güvenli ev

güvenli ev

İşte Polonyalı mimarlar böyle bir ihtimali göz önünde bulundurarak "Güvenli Ev" ismini verdikleri ilginç bir yapı tasarladılar. Ev, içeriyi savunacak şekilde dizayn edildi.

Prefabrik ev dayanıklı mı? Prefabrik evler güvenli mi?

Son zamanlarda yaygın olarak tercih edilen prefabrik evlerin güvenli ve dayanıklı olup olmadığı merak ediliyor. Dayanıklı ve özel malzemelerden imal edildiği bilinen bu evler, depreme de dayanıklı olarak biliniyor. Peki prefabrik ev ne kadar dayanıklı ve ne kadar güvenli?

AFAD, ev alırken yapı güvenliğinin araştırılmasını önerdi!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), vatandaşlara, konut alma ve kiralama sürecinde yapı güvenliğini araştırmalarını tavsiye etti.

Somfy IntelliTAG kapı dedektörü ile üstün derece ev güvenliği!

Somfy Intellitag Kapı ve Pencere Dedektörü ile eviniz güvenli hale geliyor...

Ev sahipleri hasarlı binalarına ‘güvenli’ diyor!

Türkiye'de yıkılması gereken 500 hasarlı bina var. Bu binaların 29’u ise ağır hasarlı. Ancak hepsinde hayat sürüyor. Ev sahipleri hasarlı binalarına ‘güvenli’ diyerek oturmaya devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Güvenli Bölge'de Suriyelilere bahçeli evler yapalım!

Ankara'da il başkanları toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güvenli Bölge'de Suriyeliler için bahçeli ev yapılmasını önerdi.

Taputakas sistemiyle güvenli alım-satım!

Ev alırken vatandaşların tapuda dolandırılmaması, zarar etmemesi için Taputakas sistemi geliştirildi. Yeni uygulama, güvenli alım-satım imkanı sunuyor.

Konutta güvenli ve kârlı yatırım imkanı ABD'de!

Yıllardır Türkleri Amerika’da ev sahibi yaptığını belirten isteamerika kurucusu Bahtiyar Yurtoğlu, sitenin tecrübesiyle ABD’de güvenli ve kârlı bir yatırım fırsatı sunduğunu vurguladı.

Ev güvenliği için nelere dikkat edilmeli?

Pronet Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ediz Habip'e göre tatile çıkmadan önce güvenlik tedbirlerini gözden geçirmek büyük önem arz ediyor. Habip, tatil valizinden daha önemlisinin ev güvenliği olduğunu söyledi.

Ev güvenliği araştırması sonuçları açıklandı!

Aksigorta'nın Yöntem Araştırma'ya yaptırdığı, ev-eşya güvenliği araştırmasında ilginç sonuçlar çıktı.

Ev alırken deprem güvenliğine dikkat!

Universal21 Yönetici Ortağı Adil Yaman, konut alımında tüketicinin eğitim düzeyi arttıkça, beklentilerinin de farklılaştığı, yüksek eğitimli kişilerin özellikle büyük depremler sonrası öncelikli konusunun binaların deprem güvenliği olduğu söyledi..

Polonyalı mimarlar 'Güvenli Ev' tasarladı!

İşte Polonyalı mimarlar böyle bir ihtimali göz önünde bulundurarak "Güvenli Ev" ismini verdikleri ilginç bir yapı tasarladılar. Ev, içeriyi savunacak şekilde dizayn edildi.

Levent Akgerman: Yapılarımızın yarısında can güvenliği yok!

AKG Gazbeton’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Kentsel Dönüşüm Sürecinde Bina Yenileme” konferansı ile malzemeden güvenliğe her boyutu ile başta İstanbul olmak üzere Türkiye’deki dönüşüm ele alındı...

Sur Çelik Kapı Nobel Line ile evde güvenliği sağlayın!

Sur Çelik Kapı, ev dekorasyonunda güvenliği ön planda tutanlar için ikiz gövdeli Nobel Line’ı sunuyor. Sade tasarım ve doğal görünümüyle güvenlik için gerekli tüm detaylar düşünülerek tasarlanan seri ile gerçek güvenlik her zaman kapınızda.

güvenli ev Haberi

güvenli ev

İşte Polonyalı mimarlar böyle bir ihtimali göz önünde bulundurarak "Güvenli Ev" ismini verdikleri ilginç bir yapı tasarladılar.


Tasarlanan üst düzey korumalı dikdörtgen şeklindeki evin her tarafı çelik duvarlarla otomatik olarak kapatılabiliyor.


Böylece zombilerden oluşan bir ordu da gelse içeriye giremiyor. Ayrıca ev, içeriyi savunacak şekilde dizayn edildi.