01 / 05 / 2024

Güvenli Hizmet Ödülü

Güvenli Hizmet Ödülü

İBB ve İETT işbirliğiyle 19 - 20 Aralık tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Transist 2014 Uluslararası Ulaşım Teknolojileri Sempozyum ve Fuarı`nda Erzurum Büyükşehir Belediyesi ‘Güvenli Hizmet Ödülü’ne layık görüldü.

Uzmanlar, depreme karşı güvenli bina inşa etmenin yöntemini açıkladı!

Türkiye’yi yasa boğan 6 Şubat Depremi’nin üzerinden bir yıl geçti. Deprem yaraları sarılmaya devam ederken, çıkarılan en büyük ders ise 'depreme karşı güvenli binalar' oldu. Peki depreme karşı güvenli binalar nasıl inşa edilir,  hangi kriterleri taşımalı? İşte detaylar...

Büyükçekmece'deki temelsiz ölüm villalarından sonra yeni binaların sağlamlığı tartışılıyor! Ne kadar güvenli olacak?

Büyükçekmece Belediyesi’nde rüşvet karşılığı imar izni verilen 144 ölüm villasıyla ilgili tartışmalar devam ederken, bölgede kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Peki yapılacak yeni binalar ne kadar güvenli olacak?

THY kaçıncı sırada? Dünyanın en güvenli hava yolu şirketleri listelendi...

Dünyanın önde gelen havayolu güvenlik ve ürün değerlendirme platformu Airline Ratings, 2024 yılı için En Güvenli 25 Havayolu listesini duyurdu. Peki, THY listede kaçıncı sırada yer aldı? İşte haberin ayrıntıları...

Bursa’da kentsel dönüşümle 3000’e yakın güvenli konut inşa ediliyor

Yıldırım Belediyesi, 400 bin metrekarelik bir alanda gerçekleştirdiği dokuz ayrı kentsel dönüşüm projesiyle şehirdeki konutları daha modern, güvenli ve sağlıklı hale getirmeye karar vermiştir. Bu kapsamda, belediye toplamda 2.193 konutu yıkarak yerine 2.880 konut inşa edecek.

İnşaatta iş güvenliği nasıl sağlanır?

İnşaatta iş güvenliği, çalışan her insan için önemlidir. İş güvenliğini bu çalışma alanında sağlamak için bazı kurallara uyulur. Peki inşaatta iş güvenliği nasıl sağlanır ve uyulması gereken kurallar nelerdir? İşte inşaatta iş güvenliğini sağlamak için önemli bilgiler...

Samsung Knox Matrix ile çoklu cihaz güvenliğinde yeni bir dönem başlıyor!

Samsung Knox Matrix ile cihaz güvenliğinde yeni bir dönem başlatıyor. Bu yeni platform sayesinde Samsung marka cihazlar, güvenli bir ağ içinde birbirlerini koruyacak. İşte ayrıntılar...

Finansal Güvenlik Nedir? Finansal Güvenliğe Nasıl Ulaşılır?

Emeklilik tasarruflarına öncelik vermenin veya borç ödemenin önemi, finans uzmanlarının finansal güvenliğiniz için sık sık gündeme aldığı konulardan biridir. Peki Finansal Güvenlik Nedir? Finansal Güvenliğe Nasıl Ulaşılır? İşte detaylar.

Kaliteli ve güvenli beton nasıl üretilir?

Umman Beton Üretim Teknolojileri Genel Müdürü Ahmet Bağcı, Kaliteli ve güvenli beton için beton santraline ve yazılıma ihtiyaç olduğunu belirtti.

Güvenli ve sağlıklı binalar için kentsel dönüşüm iyi değerlendirilmeli!

İZODER Başkanı Emrullah Eruslu, '17 Ağustos Marmara Depremi’nin 22. yıl dönümü sebebiyle bir açıklamada bulundu. Eruslu, “Güvenli binalara sahip olmak için kentsel dönüşüm sürecini iyi değerlendirmeliyiz” diye konuştu.

Atakule AVM, TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi aldı!

Atakule GYO portföyünde bulunan Atakule Alışveriş Merkezi, TSE tarafından belirlenen kriterleri sağlayarak "TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi" aldı. 

Akiş GYO AVM'leri TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi aldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bünyesinde faailiyet gösteren Akasya ve Akbatı Alışveriş Merkezleri, Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından belirlenen kriterleri sağlayarak "TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi" almaya hak kazandı...

Ege Yapı, Uluslararası İş Güvenliği Ödülü’nün sahibi oldu!

Teknolojik gelişmeleri projelerine taşıyan Ege Yapı, Uluslararası İş Güvenliği Ödülü’nün (International Safety Awards) yeni sahibi oldu.

İnşaat sektöründe örnek iş sağlığı ve güvenliği!

İnşaat sektöründe meydana gelen kazaların ilk sırasında ''yüksekten düşme'' vakalarının yer aldığını söyleyen ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Şenal, iş sağlığı ve güvenliği açısından örnek bir uygulamada olması gerekenleri anlattı.

Güvenli Hizmet Ödülü Haberi

Güvenli Hizmet Ödülü

Transist Sempozyum ve Fuar organizasyonu bu yıl bir ilke imza atarak toplu ulaşımın en iyilerini belirledi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İETT işbirliğiyle 19 - 20 Aralık 2014 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Transist 2014 Uluslararası Ulaşım Teknolojileri Sempozyum ve Fuarı`nda Erzurum Büyükşehir Belediyesi ‘Güvenli Hizmet Ödülü’ne layık görüldü. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı adına törene katılan Erzurum Spor A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Dal`a ödülü İETT Genel Müdürü Mümin Kahveci takdim ederek, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen başta olmak üzere Erzurum Büyükşehir Belediyesi çalışanlarını tebrik etti ve başarılarının devamını diledi. 

Erzurum Büyükşehir...