27 / 05 / 2024

güzel köylü nerede çekiliyor

güzel köylü nerede çekiliyor

Tarihi dokusu sayesinde dizi ve sinema filmleri için doğal bir film platosu haline gelen Bozüyük'te 13 bina, Kentsel Tasarım ve Sokak Sağlıklaştırma Projesi kapsamında restore ediliyor.

Bu kıyaslama çok konuşulur: Avrupa'da insanların evleri güzel arabaları vasat, Türkiye'de evleri yok ama arabaları lüks!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Avrupa'da insanların evleri çok güzel ancak bindikleri arabaların vasat olduğunu söyleyerek, "Türkiye'de birçoğunun evi yok ama araba lüks." ifadelerini kullandı.

Dededen miras kalan köy evlerine yıkım kararı! Köylüler ayaklandı!

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Kıran mahallesindeki köy evleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı talimatıyla Menteşe Belediyesi araçları tarafından ‘kaçak’ gerekçesiyle yıkılıyor.  Kıran köylüleri, yıkıma tepki göstererek araçların önüne durdu.

9 günlük Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor? Özel sektör bayram tatili kaç gün?

Kurban Bayramı'na sayılı günler kaldı. Vatandaşlar 9 günlük kurban bayramının ne zaman başladığını sorguluyor. Özel sektör çalışanları ise ne kadar bayram tatili yapacağını araştırıyor. Peki,  9 günlük tatil ne zaman başlıyor? Özel sektör bayram tatili kaç gün?

Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ne iş yapıyor? Hangi üniversitelerde ders veriyor? Hangi alanlarda çalışıyor?

Doğuş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Av. Hasan Hüsnü Güzelöz kimdir? Ne iş yapıyor? Av. Hasan Hüsnü Güzelöz hangi alanlarda danışmanlık yapıyor? İşte Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Aile Bakanlığı ödemesi tamam ama bu da çok güzel! Aylık 5.137 TL nakit hesabınıza yatıyor

Aile Bakanlığı'ndan destek ödemesi alan çok sayıda vatandaş var. Vatandaşlar destek ödemelerinin yanı sıra devlet tarafından sağlanan diğer imkanları da merak ediyor. Devlet tarafından sağlanan çok güzel bir imkan daha var. İşte detaylar...

Memur olmak isteyenlere güzel haber! Artık KPSS’yi dert etmeyin! Belediyede yüksek maaşla işiniz hazır! İşte şartlar!

Memur olmak isteyenlere güzel haber verildi. KPSS’ye gerek olmasan belediye işe girin. İşte aranan şartlar!

Karnesi güzel gelen öğrencilere Aile Bakanlığı'ndan müjde! Anne babalar hemen başvursun! 5.104 TL para şık diye yatacak!

Müjde gibi müjde resmen geldi! Karnesi güzel olan öğrencilere  bir hediye de Aile Bakanlığı'ndan! Başarılı öğrencilere 5.104 TL para verilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilmişti. Anne babalar acele edin siz de başvurun! İşte ayrıntılar...

Ayçiçekten çok güzel haber! Duyanların içi rahatlayacak

Ayçiçekle ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz sene fiyatı rekor kıran ayçiçekten güzel haberler geldi.

14 ayar altın günlük bilekliklerde net yüzde 20 indirim! Koçak altın 20 Ekim 2022 fiyat listesi

Günlük hayatında kolundan hiç altın bileklik eksik etmeyenleri sevindirecek güzel haber Koçak'tan geldi. Koçak'ta 14 ayar altın bilekliklerde net yüzde 20 indirim fırsatı başladı. İşte Koçak altın 20 Ekim 2022 fiyat listesi.

Beyaz eşyalarda en büyük indirimler nerede? 16 Ekim 2022 fiyat listesi...

Sezon kampanyalarına göre beyaz eşyalarda en büyük indirimlerin nerede olduğuna baktık. İşte kampanyalı beyaz eşyalar ve fiyatları...

Vakıfbank'tan güzel haber! Bir sözünüze 500 TL' ye varan indirim!

Vakıfbank, müşterilerine güzel haberi  verdi! Türkiye'nin en büyük kamu bankaları arasında yer alan Vakıfbank, yeni kampanyasını açıkladı. Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte son durum...

Pırlanta baget yüzük isteyenlere güzel haber geldi! Net yüzde 50 indirim! 8 Eylül 2022 Zen Pırlanta fiyat listesi

Her kadının hayali olan pırlanta baget yüzük almak isteyenler için güzel haber geldi. Pırlanta baget yüzük fiyatları Zen Pırlanta'da net yüzde 50 indirim ile satılıyor. Peki Zen pırlanta baget yüzük fiyatları ne kadar? İşte Zen pırlanta 8 Eylül 2022 baget yüzük fiyat listesi...

iPhone alacaklara güzel haber! iPhone 13 Pro A101'de satışa çıktı! 1 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük perakende şirketleri arasında yer alan A101'den güzel haber geldi! Peki, iPhone 13 Pro fiyatları ne kadar? İşte 1 Ağustos 2022 fiyat listesi....

güzel köylü nerede çekiliyor Haberi

güzel köylü nerede çekiliyor



Tarihi dokusu sayesinde dizi ve sinema filmleri için doğal bir film platosu haline gelen Bozüyük'te 13 bina, Kentsel Tasarım ve Sokak Sağlıklaştırma Projesi kapsamında restore ediliyor.


Bozüyük'te Muğla Valiliği'nin destekleriyle yürütülen Kentsel Tasarım ve Sokak Sağlıklaştırma Projesi kapsamında ilk olarak Mavoğlu Kahvesi yenilendi. Restorasyon çalışmalarının ardından kahvenin adı "Meydan Kahvehanesi" olarak değiştirildi.


Projede yer alan 12 binanın restorasyon çalışmalarının ise sürdüğü bildirildi. Bozüyük'ü film platosu ve turizm merkezi haline getirmek üzere yürütülen projenin ihale şartlarına göre 300 günde tamamlanmasının planlandığı ifade edildi.


Bozüyük Mahalle Muhtarı Vahdettin Beçin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından giydirme tekniği uygulanarak yapılan restorasyon çalışmalarının, bina içinde kalan kısmının mal sahipleri tarafından yapıldığını söyledi.


Beçin, şöyle konuştu:


"İhale şartlarına göre 300 gün sonra 13 binanın restorasyonu tamamlanarak teslim edilecek....