03 / 05 / 2024

Güzelbahçe spor alanı

Güzelbahçe spor alanı

İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde imar planında zeytinli tarla olan alanın spor alanı olarak değiştirilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çeşme ve Güzelbahçe'deki imar planı askıda! Çiğli'deki Büyük Gül Parkı'nı da ilgilendiriyor... 

İzmir'in Çeşme ve Güzelbahçe ilçelerinde mülkiyeti Hazine'ye kayıtlı kimi parsellerin imar planı değişiklikleri Resmi Gazete ilanı ile birlikte askıya çıkarıldı.

İzmir'deki Güzelbahçe ve Çeşme ilçelerinin imar planı askıya çıkarıldı!

Mülkiyeti Hazine’ye kayıtlı, İzmir’in Güzelbahçe ve Çeşme ilçelerindeki kimi parsellerin imar planları, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından değiştirilerek özelleştirme kapsamına alındı.

Ankara Gölbaşı'ndaki 3 adet arsa satılıyor! Eğitim alanı imarlı arsa fırsatı! 

Ankara Gölbaşı Belediyesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Örencik mahallesinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki Ankara Gölbaşı'nda yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Saygın Trend Palmiye'de 1+1'ler 3 milyon 670 bin TL'ye! İzmir Gülbahçe'de yazlık fırsatı! 

İzmir Gülbahçe'de inşa edilen Saygın Trend Palmiye projesinde yer alan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 3 milyon 670 bin TL'den başlıyor. İşte Saygın Trend Palmiye projesi ile ilgili detaylar...

'Doların güçlenmek için alanı var' diyen dev kurum olacakları peş peşe açıkladı! Doları olan yaşadı!

Goldman Sachs Group doların  güçlenmek için alanı var diyerek dolardaki yükselişlere değinerek olacakları peş peşe çaıkladı. Doları olan yaşadı.

10 soruda TOKİ İzmir Güzelbahçe 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Güzelbahçe ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleriyle İzmir'de de yeni konut projeleri hayata geçiriyor. Peki TOKİ Güzelbahçe projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ İzmir Güzelbahçe 2022 sosyal konut projesi...

İzmir Güzelbahçe Belediyesi, kat karşılığı inşaat yaptıracak!

İzmir ili Güzelbahçe Belediye Başkanlığı, İzmir Güzelbahçe ilçesi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nden kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

İzmir Güzelbahçe Belediyesi'nden kat karşılığı yapım işi ihalesi!

İzmir ili Güzelbahçe Belediye Başkanlığı, İzmir Güzelbahçe ilçesi Yelki Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

Foça'daki eğitim alanının imar planı değişikliğine mahkemeden dur!

İzmir’in Foça ilçesindeki Bağarası Mahallesi’nde yer alan ve büyükşehir meclisince eğitim alanından alınarak özel eğitim alanı yapılması uygun görülen alan için Şehir Plancıları Odası tarafından dava açıldı.

Akhisar, Balçova ve Güzelbahçe'de esnafın kira ücretlerine zam yapılmayacak!

Akhisar, Balçova ve Güzelbahçe belediyeleri, pandemi nedeniyle faaliyetlerinde kesintiye uğrayan kiracılarını rahatlatacak kararı hayata geçirecek. 

İzmir Güzelbahçe'de 10 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir 5. Satış Memurluğu, Güzelbahçe İlçesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 10 milyon TL olarak belirlendi. 

İzmir Güzelbahçe'de doğal sit alanları Go-kart pisti mi oluyor?

İzmir Güzelbahçe'de doğal sit alanı üzerinde yapılmak istenen ‘Go-kart’ pistini kapsayan imar planları Bakanlık tarafından onaylandı.

Altındağ Belediyesi gençlik merkezi ve spor alanı inşaatını mühürledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Belediyesi’nin gençlik merkezi ile spor alanı inşaatını mühürledi. İlçe belediyesi tarafından mahkemeye gönderildi. Mahkeme yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

Güzelbahçe spor alanı Haberi

Güzelbahçe spor alanı

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde imar planında zeytinli tarla olan alanın spor alanı olarak değiştirilmesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Polat, sorusunun Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Polat, ''İzmir ili, Güzelbahçe İlçesi, Yelki Mahallesi, 1379, 1380, 1381, 1384, 1385 ve 1386 parsellere yönelik Açık Spor Tesisi Alanı 1/5000 ve 1/10000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım Uygulama İmar Planı Bakanlığınıza sunulmuştur. Bakanlık Makamının 01.11.2019 tarihli ve 256879 sayılı Olur'u ile 1 sayılı Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 109. maddesi uyarınca onaylanmış ve uygun bulunmuş olup, projeye ilişkin ÇED sürecinin başladığı duyurulmuştur. Mevcut durumu itibariyle imar planlarında ''zeytinli tarla'' olan 45 dönümlük arazi ''spor alanı'' olarak değiştirilmiştir'' diye konuştu.

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat'ın soruları:
1- Tarım...