06 / 07 / 2024

Güzelvadi Konutları teslim

Güzelvadi Konutları teslim

Şahinbey Belediyesi tarafından Güzelvadi Mahallesi'nde sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, " Amacımız çarpık yapılaşmayı tamamen ortadan kaldırmak " dedi.

Deprem konutlarının kura çekilişi yarın başlıyor: 75 bin vatandaşa güvenli konutlar teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, deprem bölgesindeki konut çalışmalarındaki son durumu paylaştı ve yarından başlayarak kura çekilişiyle beraber 75 bin vatandaşa oturabilecekleri o güvenli konutları teslim etmeye başlayacaklarının altını çizdi. 

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları teslim için gün sayıyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremden etkilenen şehirler arasında yer alan Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yapımı devam eden ya da tamamlanan afet konutları, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

Kahramanmaraş Elbistan'daki afet konutları teslim için gün sayıyor!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen ve 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlar, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

TOKİ Şahinbey Güzelvadi'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şahinbey Güzelvadi'de hayata geçirdiği konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Gökorman Konutları fiyat!

Gökorman Konutları fiyat listesi 314 bin TL'den başlıyor. Sinpaş GYO tarafından inşa edilmekte olan projede daireler 30 ay sonra teslim edilecek...

Sinpaş Gökorman Konutları teslim tarihi!

Gökorman Evleri projesi İstanbul Ümraniye'de 1+0'dan 4+1'e kadar konut alternatifleriyle hayata geçirildi. Sinpaş Gökorman Konutları teslim tarihi ne zaman?

TOKİ Şahinbey Güzelvadi sözleşme tarihleri!

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi projesinde yer alan konutlar için sözleşmeleri 18 Eylül-22 Eylül tarihleri arasında imzalanacak.

Zer Göztepe Konutları teslim tarihi!

Zer Göztepe Konutları üç panoramik blok olarak Ceylan İnşaat tarafından hayata geçirildi. Ceylan İnşaat imzası taşıyan proje 85 milyon dolar yatırım bedeline sahip...

TOKİ Gaziantep Güzelvadi başvuru tarihleri Haziran 2017!

TOKİ Gaziantep Güzelvadi başvuru tarihleri 31 Mayıs-30 Haziran olarak belirlendi. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Gaziantep Güzelvadi başvuru tarihleri 2017!

Gaziantep Güzelvadi 247 Adet Konut Projesi'ndeki 20 adet konut satışa sunuluyor. Projedeki konutların kura çekilişi 21 Nisan'da gerçekleştirilecek.

Sultanbeyli Gölbahçe Konutları teslim tarihi!

Sultanbeyli Gölbahçe Konutları teslim tarihi Eylül 2018 yılı olarak belirtiliyor. Sur Yapı Gölbahçe projesinde fiyatlar 594 bin TL'den başlıyor...

Ankara Başkent Emlak Konutları teslim tarihi!

Ankara Başkent Emlak Konutları teslim tarihi 2019 sonu olarak belirtiliyor. Başkent Emlak Konutları fiyatları 396 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi konut teslim dönemi sona eriyor!

247 konutluk TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi projesindeki 28 konut için konut teslim dönemi bugün sona eriyor.

Güzelvadi Konutları teslim Haberi

Güzelvadi Konutları teslim

Şahinbey İlçesi Güzelvadi Mahallesi'nde sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında kamulaştırılarak yıkılan evlerin yerine yapılan yeni binalar yükselmeye başladı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, TOKİ tarafından yapımına başlanan binaların Kasım 2015 tarihinde biteceğini söyledi. Yüzde sekseni çarpık yapılaşmanın olduğu Şahinbey'de belediye olarak 5 farklı bölgede kentsel dönüşüm yaptıklarını ifade eden Başkan Tahmazoğlu, "Şahinbey Belediyesi olarak kentsel dönüşüm çalışması yaptığımız yerlerden birisi de Güzelvadi Mahallesi, burada kamulaştırma yaptık ve çarpık yapılaşmış özellikle şartları uygun olmayan binaları yıktık. Burasıyla ilgili olarak TOKİ ile işbirliği yaparak protokol imzaladık. Arsayı TOKİ'ye verdik ve şimdi TOKİ buraya 247 adet konut yapıyor. Bu konutlar inşallah 2015 Kasım ayı itibariyle tamamlanmış olacak. Kentsel dönüşüm çalışmalarımız da devam edecek. Buradaki amacımız şehrimizi her açıdan güzelleştirerek, çarpık yapılaşmayı tamamen...