29 / 04 / 2024

güzelyurt palmiye düğün salonu

güzelyurt palmiye düğün salonu

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramiz Şiyak, Mesir Tabiat Parkı İşletmecisi Hasan Kırlıoğlu ile birlikte Palmiye Restaurant, Düğün Salonun ve Aile Çay Bahçesini hizmete açtı.

Uzmanlar uyarıyor! 6,5 milyon konut için güçlendirme ve dönüşümde geç kalmayın!

Uzmanlardan, ülke genelinde 6,5 milyon riskli konutun güçlendirme ve dönüşümü için ''geç kalmayın'' uyarısı geldi. 

Gülmez’den kentsel dönüşüm yapacak müteahhitlere çok önemli uyarı!

Gülsan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gülmez, kentsel dönüşümün önündeki en büyük engellerden birinin de varis davaları olduğunu hatırlatarak, müteahhitlere çok önemli bir uyarıda bulundu.

Düğünü olanlara güzel haber! Düğün setlerinde net yüzde 52 indirim! Gülaylar altın 13 Ekim 2022 fiyat listesi

Düğünlerin vazgeçilmez takısı olan düğün settlerinde büyük fırsat kampanyası başladı. Gülaylar altında düğün setlerinde net yüzde 52 indirim fırsatı başladı. Peki düğün setleri ne kadar? İşte Gülaylar altın düğün seti fiyat listesi 13 Ekim 2022...

İzmir Gültepe'nin kentsel dönüşüm planları iptal edildi! 

İzmir Gültepe'de Konak Belediyesi tarafınca yapılan Gültepe kentsel dönüşüm planları İzmir 4.İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi. 

Tunç Soyer'den Çiğli Güzeltepe'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Son iki yıldır kentsel dönüşüm projelerini hızlandırdıklarını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Güzeltepe kentsel dönüşüm Projesi hakkında açıklama yaptı. 

Beylikdüzü Gürpınar Dönüşüm Projesi'nin temeli 2022'de atılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Çalışmalara yönelik açıklama yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt 2022'de temel atılacağını dile getirdi. 

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mücahit Abuçka tarafından kuruldu.

Mersin Akdeniz Belediyesi'nin gündemi kentsel dönüşüm!

Mersin Akdeniz Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak kentsel dönüşüm konusunda destek çağrısında bulundu. 

Çanakkale Belediyesi'nde gündem kentsel dönüşüm!

Çanakkale Belediyesi, Nisan Ayı Belediye Meclis Toplantısının ikinci bilişiminde, Sosyal Konutlar Mevkii kentsel dönüşüm çalışmalarını gündeme aldı. 

Ankara Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi konut ihalesi bugün!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında satışa sunulan 33 konutun ihalesi bugün gerçekleşecek. 

Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi konut ihalesi yarın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında satışa sunulan 33 konutun ihalesi yarın yapılacak.

Gültepe Geri Dönüşüm Anonim Şirketi kuruldu!

Gültepe Geri Dönüşüm Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Önal ve Muhsin Arslan ortaklığında kuruldu.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kura çekimi yapıldı!

Gaziosmanpaşa'da inşaatı tamamlanan 796 konutluk Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahipleri noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi. 

güzelyurt palmiye düğün salonu Haberi

güzelyurt palmiye düğün salonu

Güzelyurt Mahallesi TOKİ 2 konutları yakınında bulunan Palmiye Restaurant, Düğün Salonun ve Aile Çay Bahçesi, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramiz Şiyak'ın katılımıyla gerçekleştirildi. 


Kahveciler Odası Başkanı Mehmet Çetin, Zabıta Müdürü Cengiz Şişmanlar, İşletme Sahibi Hasan Kırlıoğlu'nun hazır bulunduğu açılışta konuşan Başkan Yardımcısı Şiyak. "Bu bölgenin böyle nezih bir iş yerine ihtiyacı vardı. Kırlıoğlu işletmeci olarak burayı hizmete açtı. Umuyorum ki bölgenin büyük bir eksikliğini giderecektir, aileler düğünlerini yapacak, yemeklerini yiyecekler ayrıca gerek kapalı gerekse açık çay bahçesiylc nezih bir ortam hayırlısı olmasını diliyorum" dedi. Başkan Yardımcısı Şiyak'ın konuşmaları ardından Palmiye'nin açılışı gerçekleştirildi.


Manisa'da...