28 / 07 / 2024

gyoder 2012 Türkiye Gayrimenkul Sektörü Temel Göstergeler Raporu

gyoder 2012 Türkiye Gayrimenkul Sektörü Temel Göstergeler Raporu

GYODER, 2012 Türkiye Gayrimenkul Sektörü Temel Göstergeler Raporu'nu 16 Nisan'da açıklıyor...

Türkiye'de bütüncül konut politikasına ihtiyaç var: GYODER'den konut ve kira fiyatlarını düşürmek için öneriler!

GYODER Başkanı Neşecan Çekici, Türkiye'de bütüncül konut politikasına ihtiyaç olduğunun altını çizerek, TCMB'nin konut ve kira fiyatlarını düşürmek için gündeme getirdiği önerileri değerlendirdi. İşte o açıklama...

İstanbul’da 1 metrekare konut fiyatı 42 bin TL'ye, Türkiye genelinde ise 28 bin TL'ye yaklaştı!

GYODER'in Ziraat GYO'nun katkıları ile hazırladığı 'GYODER Gösterge' 2023 3. Çeyrek Raporu’na göre, Türkiye genelinde birim metrekare fiyatı 27,840 liraya ulaştı. İstanbul'da ise en yüksek metrekare fiyatı 41,766 TL oldu.

Eski Bakan Kurum açıkladı! Türkiye’nin en büyük konut seferberliği başladı!

18’inci GYODER Gayrimenkul Zirvesi'ne katılan TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Murat Kurum "Depremle mücadelenin tek yolu; Kentsel Dönüşümdür" dedi. Kurum, Türkiye’nin en büyük konut seferberliğini başlattıklarını paylaştı.

Türkiye'de son 10 yılda yabancılara konut satışı 357 bini geçti! 

Son 10 senede yabancıların Türkiye'de satın aldığı konut sayısı 357 bini geçti. 2012 yılında yabancıların taşınmaz alımının önündeki sınırların kaldırılması ve ardından vatandaşlık verilmesi uygulamasıyla satışlar katlandı. İşte ayrıntılar...

Türkiye'nin İsviçre'den altın ithalatında 11 ayın zirvesine ulaşarak rekor kırdı!

Türkiye’nin İsviçre’den altın ithalatı, yüksek enflasyonun altına olan talebi artırmasıyla ocakta, en az 2012 yılından bu yana en yüksek seviyesine çıkarak rekor kırdı.

'Türkiye'de konut hala ucuz. Faizde yüzde 1'in altı psikolojik sınır'

Akyapı Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Dinçel, konut fiyatlarının dolar bazında 2012 yılı seviyelerinde olduğunu belirterek, Türkiye'nin metrekare olarak hala ucuz olduğunu savundu.

Türkiye'de milyar dolarlık yatırım yapan şirketin müdürü Hulusi Akar'ın gelini çıktı

Türkiye'de 2000 yılında kurulan Yemeksepeti'ne ilk 2012’de 44 milyon dolar yatırım yapan General Atlantic’in genel müdürünün Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın gelini olduğu ortaya çıktı. General Atlantic'le Türkiye'de yatırım fırsatları kovalayan isim Melis Kahya Akar.

GYODER, Türkiye gayrimenkul sektörünü sınır ötesine taşımaya hazırlanıyor!

Türkiye’nin gayrimenkul platformu GYODER, düzenlediği toplantıda piyasanın yurtdışındaki gücünü artırmak amacıyla hedeflerini ve 15-18 Mart tarihlerinde yapılacak "MIPIM 2022"deki stratejisini açıkladı.

Seba Gacemer, Türkiye'nin en güçlü 50 kadın CEO'su listesinde!

Sinpaş GYO CEO'su ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Seba Gacemer, en güçlü 50 kadın CEO listesinde yer aldı. Seba Gacemer, Türkiye'nin en güçlü 50 kadın CEO listesinde 20. sırada bulunuyor.

Türkiye'nin ünlü koylarında imar kirliliği!

Dünyanın En Güzel Koyları Birliği'nin 2012-2015 yılı Başkanı olan ve şu anda da genel sekreter görevini üstlenen Galip Gür (59), önemli açıklamalarda bulundu. Gür, Türkiye'de ve turizmde önde gelen ülkelerin koylarının rant, imar kirliliği ve betonlaşma tehlikesinde olmasının altını çizdi.

Türkiye'deki 28 milyon bağımsız bölümden 6.7 milyonu riskli!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "2012 yılından bugüne tüm Türkiye'de 1,5 milyon konutun dönüşümünü gerçekleştirdik" dedi. Kurum, Türkiye'deki 28 milyon bağımsız bölümden 6.7 milyonunun riskli olduğunu belirtti.

Türkiye'de 1,5 milyon konut dönüştürüldü!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada 2012 yılından bu yana Türkiye'de toplamda 1,5 milyon konutun dönüşümünün sağlandığını dile getirdi.

GYODER'in 'COVID-19 sonrasında dünya ve Türkiye ekonomisi' semineri 29 Mayıs'ta!

GYODER Akademi tarafından düzenlenen 'COVID-19 sonrasında dünya ve Türkiye ekonomisi' başlıklı söyleşi 29 Mayıs Cuma günü ZOOM uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek...

gyoder 2012 Türkiye Gayrimenkul Sektörü Temel Göstergeler Raporu Haberi

gyoder 2012 Türkiye Gayrimenkul Sektörü Temel Göstergeler Raporu

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER tarafından hazırlanan “Türkiye Gayrimenkul Sektörü Temel Göstergeleri 2012” ve “Türkiye ve Dünya Gayrimenkul Sektörü 2012 4. Çeyrek” raporları ve detayları 16 Nisan 2013, Salı günü düzenlenecek basın toplantısı ile açıklanacak....