01 / 05 / 2024

gyoder başkanı kim

gyoder başkanı kim

Doç. Dr. Feyzullah Yetgin GYODER'in resmen başkanı oldu.

Aziz Torun GYODER Başkanlığı'nı bırakacak mı?

Gayrimenkul Zirvesi’nde konuşma yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, “Sektör büyük potansiyele ulaştı. Ancak artık pastayı büyütemiyoruz” dedi. Aziz Torun ise GYODER Başkanlığı'nı bırakacağını açıkladı...

GYODER'in başkanı yeniden Aziz Torun oldu!

GYODER, 15. Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi. Genel Kurul'da Aziz Torun tekrar dernek başkanlığına seçilirken, derneğin yeni faaliyet alanları arasına 'yeşil binalar' konusu da eklendi...

Neşecan Çekici kimdir? GYODER yeni başkanı Neşecan Çekici nereli, kaç yaşında?

3 Kasım 2023 tarihinde GYODER Başkanı olarak koltuğa geçen Neşecan Çekici'nin biyoğrafisi merak ediliyor. Peki  GYODER yeni başkanı Neşecan Çekici kimdir? Neşecan Çekici nereli, kaç yaşında? İşte Neşecan Çekici ile ilgili merak edilenler... 

GYODER Başkanı Kalyoncu, kiraları düşürecek yeni konut modelini duyurdu!

Gayrimenkul sektörünün tüm paydaşlarını buluşturan 18’inci GYODER Gayrimenkul Zirvesi, bu yıl “Şehrini Vicdanla Tamamla” mottosuyla 25-26 Ekim tarihlerinde İstanbul düzenlendi. Zirvede konuşan GYODER Başkanı Kalyoncu, İstanbul’da konut stoğunun yüzde 10’unu hedeflediklerini söyledi.

Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık: Fahiş fiyatla beton satışına biz de karşıyız! Peki zamları kim yapıyor?

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, Türkiye'de hazır beton üretiminin 110 milyon metreküp civarında olduğunu belirterek,  beton fiyatlarındaki fahiş artışlara karşı olduklarını değindi.

Mehmet Kalyoncu yeniden GYODER Başkanı oldu!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği'nin (GYODER) 23. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda Yönetim Kurulu Başkanlığına oy birliği ile yeniden Mehmet Kalyoncu seçildi.

Mehmet Kalyoncu, yeniden GYODER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Geçtiğimiz sene Yönetim Kurulu kararı ile GYODER Başkanlığı görevine gelen Mehmet Kalyoncu, bu sene oy birliği ile Yönetim Kurulu Başkanı oldu. 

Mehmet Kalyoncu, GYODER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

GYODER’in Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kalyoncu seçildi. GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Gayrimenkulde bireysel alışkanlıkların daha iyi incelendiği, teknoloji ve tasarımın uyumunun çok daha önemli hale geldiği bir dönemdeyiz'' diye konuştu.

Feyzullah Yetgin yeniden GYODER Başkanı oldu!

2017 yılının Mayıs ayında GYODER’in Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, 2019-2020 dönemi için bir kez daha GYODER Başkanı oldu.

Feyzullah Yetgin GYODER'e resmen başkan oldu!

Doç. Dr. Feyzullah Yetgin GYODER'in resmen başkanı oldu.

GYODER'de başkan 24 Mayıs'ta belli olacak!

GYODER'den "GYODER'in yeni başkanı Feyzullah Yetgin olacak!" başlıklı haberimize açıklama geldi. GYODER'in yeni başkanı 24 Mayıs'ta belli olacak.

GYODER'in yeni başkanı Feyzullah Yetgin olacak!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) yeni başkanı belli oldu. 2 dönemdir görev yapan Aziz Torun'un yerine Doç. Dr. Feyzullah Yetgin gelecek.

Işık Gökkaya, Say Yapı İcra Kurulu Başkanı oldu!

GYODER Başkanlığı yapan gayrimenkul sektörünün deneyimli ismi Işık Gökkaya Say Yapı’nın İcra Kurulu Başkanı oldu…1962 yılında Ankara’da doğan Işık Gökkaya, Hacettepe Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu.

Aziz Torun yeniden GYODER Başkanı oldu!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) yönetim kurulu başkanlığına yeniden Aziz Torun seçildi. Derneğe katılan yeni isimler ise Artaş Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya ile Emaar Türkiye CEO’su Ozan Balaban oldu..

GYODER'in başkanı yine Aziz Torun mu olacak?

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) yarın yapılacak Olağan Genel Kurulu'nda şu anda başkanlık görevini yürüten Aziz Torun'un yeniden başkan seçilmesi bekleniyor.

gyoder başkanı kim Haberi

gyoder başkanı kim

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin bugün yapılan genel kurulunda Doç. Dr. Feyzulllah Yetgin resmen başkan oldu.


Türkiye'nin 1 numaraı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com 18 Nisan'da yayınladığı haberde Yetgin'in başkan olacağını duyurmuştu. GYODER tarafından yapılan açıklamada ise "GYODER’in yeni döneminde görev yapacak başkanın belli olduğu şeklinde yayınlanan haberinizin, gerçeği yansıtmadığını belirtmek isteriz.

Bildiğiniz gibi, GYODER’in 2013-2017 yılları arasında iki dönem başkanlığını yürüten Aziz Torun; yeni dönemde GYODER Başkanlığına aday olmayacağını, 23 Mart’ta düzenlenen basın toplantısında açıklamıştı. Yeni GYODER Başkanı, Dernek Tüzüğü gereği, 24 Mayıs’ta yapılacak olan Olağan Genel Kurul'da seçilerek göreve gelecektir.

24 Mayıs’ta yapılacak GYODER Genel Kurulu’na kadar ortaya çıkabilecek yanlış algılamalara meydan vermemek adına bu açıklamayı yapma ihtiyacı hissettik.

Saygılarımızla,

GYODER" denilmişti.


Aralarında Abiş Kopikoğlu, Aziz Yeniay, Süleyman Çetinsaya, Ahmet Akbalık, Avi Alkaş,...