01 / 05 / 2024

gyoder gayrimenkul eğitimlerine kaç kişi katıldı

gyoder gayrimenkul eğitimlerine kaç kişi katıldı

GYODER’in gayrimenkul sektörünün gelişmesini teşvik edici, sektörde bilgi ve deneyimleri arttırmaya yönelik düzenlediği eğitimleri tüm hızıyla devam ediyor. Mart, Nisan, Mayıs aylarında düzenlenen ve yoğun ilgi gören eğitimlere toplam 115 kişi katıldı...

TSPB ve GYODER'den iş birliği! GYO verileri şeffaf bir şekilde yatırımcılara sunulacak!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) ile Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları (GYO) sektörüne ait verilerin şeffaf bir biçimde yatırımcılara sunulması amacıyla iş birliğine gitti.

Fuzul GYO'dan 168 milyonluk dev satış! Başakşehir'deki arsasını Nevita Gayrimenkul'e sattı!

Fuzul GYO, İstanbul ili, Başakşehir İlçesi, İkitelli-2 Mahallesinde yer alan 2 bin 965,83 metrekare büyüklükteki arsayı Nevita Gayrimenkul'e sattı. İşte arsaya ve satışa ilişkin detaylar...

Akmerkez GYO'ya GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi'nde ödül!

Merakla beklenen 18. GYODER Gayrimenkul Zirvesi, bu sene “Şehrini Vicdanla Tamamla” mottosuyla 25-26 Ekim 2023 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde  yapıldı. Söz konusu zirvede “Pay Başına En Çok Temettü Dağıtan GYO Ödülü”nü Akmerkez GYO aldı.

GYODER Başkanı Kalyoncu, kiraları düşürecek yeni konut modelini duyurdu!

Gayrimenkul sektörünün tüm paydaşlarını buluşturan 18’inci GYODER Gayrimenkul Zirvesi, bu yıl “Şehrini Vicdanla Tamamla” mottosuyla 25-26 Ekim tarihlerinde İstanbul düzenlendi. Zirvede konuşan GYODER Başkanı Kalyoncu, İstanbul’da konut stoğunun yüzde 10’unu hedeflediklerini söyledi.

18’inci GYODER Gayrimenkul Zirvesi start aldı! Gayrimenkul sektörü konuşuldu!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneğince düzenlenen GYODER Gayrimenkul Zirvesi İstanbul Kongre Merkezi'nde başladı. Zirveye AK Parti İstanbul Milletvekili ve eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu ve aynı zamanda, çok sayıda davetli katılım sağladı

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı'ndan Doğanbey Köyünde gayrimenkul eğitimi!

Türk tipi gayrimenkul danışmanlığı modeliyle hizmet veren Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO), Aydın Söke'nin Doğanbey Köyü Müzesinde yaptığı gayrimenkul eğitim toplantısında sektördeki yenilikleri anlattı.

Esas Gayrimenkul'e MarCom Awards Platin ödülü!

Esas Gayrimenkul, “shopla” uygulamasıyla 1994'ten beri düzenlenen ve pazarlama iletişimi alanının en önemli ödülleri arasında yer alan MarCom Awards’ta “Dijital Medya/Mobil App” kategorisinde Platin ödül aldı.

GYODER’den gayrimenkul sektörü için iki yeni proje! 25 Ekim'de açıklanacak! 

“Rota Yeniden Oluşturuluyor” mottosuyla 25 Ekim 2022 tarihinde Zorlu PSM’de gerçekleşecek 17. GYODER Gayrimenkul Zirvesi’nde GYODER’in sektör paydaşlarıyla beraber gerçekleştireceği iki yeni projeye ilişkin ayrıntılar da duyurulacak.

Konut dışı gayrimenkul satışları yüzde 29,6 yükseldi!

Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu GYODER, gayrimenkul sektörünün alt segmentlerini üçer aylık dönemler şeklinde değerlendirdiği, ‘GYODER Gösterge’ Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2022-1. Çeyrek Raporu’nu yayınladı. Rapora göre, son çeyrekteki konut satışları, bir önceki çeyreğe oranla yaklaşık yüzde 21,

Elmas Group Gayrimenkul Eğitim Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Group Gayrimenkul Eğitim Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mostafa Khaled tarafından kuruldu.

Winner Estate Gayrimenkul E-Ticaret Araç Alım Satım Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Winner Estate Gayrimenkul E-Ticaret Araç Alım Satım Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şekh Noh ve Wael Masrıeh ortaklığında kuruldu.

Endeksa, Emlak Danışmanının 365 Günü eğitimini ücretsiz verecek!

Endeksa, Masters adı altında bir araya getirerek yaygınlaştırmayı planladığı eğitimlerine son sürat devam ediyor.

Red Danışmanlık Gayrimenkul Eğitim Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Red Danışmanlık Gayrimenkul Eğitim Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Akdoğan tarafından kuruldu.

gyoder gayrimenkul eğitimlerine kaç kişi katıldı Haberi

gyoder gayrimenkul eğitimlerine kaç kişi katıldı

GYODER’in gayrimenkul sektörünün gelişmesini teşvik edici, sektörde bilgi ve deneyimleri arttırmaya yönelik düzenlediği eğitimleri tüm hızıyla devam ediyor. Mart, Nisan, Mayıs aylarında düzenlenen ve yoğun ilgi gören eğitimlere toplam 115 kişi katıldı.


Durgunluk Döneminde Satış ve Pazarlama - Vedat Arslan AREMAS Genel Müdürü


Örnek Olaylar Işığında Gayrimenkul Projesi Geliştirmede Alternatif Hukuki Yollar - Av.Pınar Ersin Kollu İş GYO İş GYO, Hukuk Müşavirliği & İnsan Kaynakları ve Eğitim Grup Başkanı


Varlık Yönetimi - Firuz Soyuer DTZ Pamir&Soyuer Gayrimenkul Danışmanlık Kurucu Ortak


Gayrimenkul Sektöründe Sosyal Medya - İlyas Katırcı Soyak Pazarlama Müdürü


Yeşil Binalar Seminer Programı - Cemil Yaman, ERKE Green Academy Kurucu Ortak, Gülcemal Alhanlıoğlu, Soyak İş Geliştirme Takım Lideri.



GYODER Haber...