09 / 05 / 2024

gyoder istişare kurulu toplantısı

gyoder istişare kurulu toplantısı

GYODER sektörün önemli konularım değerlendirmek adına ilk kez bir 'Yüksek İstişare Kurulu' oluşturdu. GYODER Başkanı Aziz Torun toplantıda maketten ev satışından mağdur olmamak için dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

Mehmet Kalyoncu, yeniden GYODER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Geçtiğimiz sene Yönetim Kurulu kararı ile GYODER Başkanlığı görevine gelen Mehmet Kalyoncu, bu sene oy birliği ile Yönetim Kurulu Başkanı oldu. 

GYODER Çözüm Platformu: Şimdi Her Yer Ofis panelinde neler konuşulacak?

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu'nun açılış konuşmasını yapacağı GYODER Çözüm Platformu: Şimdi Her Yer Ofis paneli 30 Mart'ta sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek. 

Mehmet Kalyoncu, GYODER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

GYODER’in Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kalyoncu seçildi. GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Gayrimenkulde bireysel alışkanlıkların daha iyi incelendiği, teknoloji ve tasarımın uyumunun çok daha önemli hale geldiği bir dönemdeyiz'' diye konuştu.

GYODER'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Albayrak'a teşekkür!

4 kamu bankası öncülüğünde başlatılan sıfır ve 1. el konutlar için azami 12 ay ödemesiz, 15 yıl vade ve aylık yüzde 0,64 faizle finansman paketi inşaatçıları sevindirdi. GYODER Yüksek İstişare Kurulu, konuyla ilgili teşekkür ilanı yayınladı. 

GYODER'den kamu arazileri dezavantajlı grupların konut edinmesi için kullanılsın önerisi!

GYODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Gürsel Öngören yaptığı açıklamada Türkiye'de arsaların yüzde 60'ının devletin elinde olduğunu belirterek, "Doğal olarak devlet bu elindeki araziyi verimli ve etkin bir şekilde, dezavantajlı grupların konut üretimi için kullanmalı." dedi.

Kentsel Dönüşüm İstişare Toplantısı başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilçe belediye başkanlarının katıldığı “Kentsel Dönüşüm İstişare Toplantısı” başladı.

Atıl 2B arazileri kente kazandırılmalı!

GYODER’in, ‘Yatırım Ortamının İyileştirilmesi’ başlığıyla düzenlediği Yüksek İstişare Kurulu toplantısı'nda gayrimenkul sektörünün son durumu hakkında değerlendirmeler yapıldı ve öneriler sunuldu. Dr. Avni Çelik, 2B arazileri konusunda bürokrasinin hafifletilip bu alanların kent dokusuna kazandırılm

Konutta KDV oranı yüzde 8'in altına düşürülmeli! 

GYODER Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Dr. Avni Çelik, "Konut kredisi faizleri etkili bir şekilde başta kamu bankalarında olmak üzere geri çekildi. Bu destekler için ilgili bakanlıklarımıza sektör olarak teşekkür ederiz" dedi...

Konutlarda ahşap malzeme kullanımı artmalı! 

GYODER’in, ‘Yatırım Ortamının İyileştirilmesi’ başlığıyla düzenlediği Yüksek İstişare Kurulu toplantısı'nda gayrimenkul sektörünün son durumu değerlendirildi. Tarım ve Orman Bakanı Dr.Bekir pakdemirli, ahşap malzemenin betondan 24 kat, çelikten 2 kat daha fazla yük taşıdığını belirtti...

GYODER, 20’nci kuruluş yıl dönümünü kutluyor!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER, 20’nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir açıklama yaptı. GYODER Başkanı Doç. Dr. Yetgin, "Sektörümüz için 20 yıldır aynı heyecan ve kararlılıkla çalışıyoruz" dedi...

MÜSİAD Türkiye İstişare Toplantısı 8 Aralık'ta!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat Sektör Kurulu tarafından, Mardin Şubesi ev sahipliğinde yapılacak olan MÜSİAD Türkiye İstişare Toplantısı 8 Aralık'ta gerçekleştirilecek. 

İstişare Turizm Organizasyon Reklam Gıda Cafe Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstişare Turizm Organizasyon Reklam Gıda Cafe Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Miray Akkoyun tarafından kuruldu. 

Konut satışının hareketlenmesi için faizler düşmeli!

GYODER Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ve Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, sektörün gelişimine dair açıklamalarda bulundu. Çelik, konut kredilerinde faizleriyle ilgili devletten altın vuruş beklediklerini söyledi.

gyoder istişare kurulu toplantısı Haberi

gyoder istişare kurulu toplantısı

Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu GYODER sektörün önemli konularım değerlendirmek adına bünyesi altında ilk kez bir 'Yüksek İstişare Kurulu' oluşturdu. GYODER Başkanı Aziz Torun, toplantıdaki değerlendirmeleri şu şekilde özetledi, "Özellikle maketten satış sonucu mağduriyetlerin oluşmasının önüne geçebilmek adına inşaat bitirme sigortası ve sektörün çürük elmalardan ayıklanması gerekliliğini tartıştık özellikle İstanbul da bir Gayrimenkul araştırma çalışması yapılması konusunda görüş birliğine varıldı. Kentsel dönüşümün ise sektör firmaları ile Belediye, TOKİ, gibi kamu otoritesini temsil eden kurumlar ile birlikte yürütülmesi gerektiği belirtildi." 


Yeni...