03 / 05 / 2024

gyoder sertifika programı

gyoder sertifika programı

“Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu” GYODER, oluşturduğu GYODER Akademi, bünyesinde, Bilgi Eğitim ile yaptığı işbirliği ile turizm yatırımlarına yön verecek. sertifika programı 21 Kasım’da İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü’nde başlayacak.

GYODER Turizm Yatırımları sertifika programı 21 Kasım'da!

Bilgi Eğitim – Gyoder Akademi İşbirliği ile Turizm Yatırımları, Yeni Jenerasyon Oteller ve Otel Öncesi Açılış Süreç Yönetimi sertifika programı 21 Kasım – 12 Aralık’ta düzenleniyor.

Turizm Bakanlığı açıkladı! Sürdürülebilir Turizm Sertifikalı tesis sayısı 7 binden fazla...

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Sürdürülebilir Turizm Sertifika Programı dahilinde ilk aşamadaki kriterleri gerçekleştiren tesis sayısının 7 bini geçtiğini açıkladı.

GYODER Akademi A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi webinarı 3 Şubat'ta!

GYODER Akademi seminerlerini “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitimi ile devam ettiriyor. GYODER Akademi ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) işbirliği ile hayata geçirilen  “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitim programına, 3 Şubat Perşembe günü start verilecek. 

Gayrimenkulde Yapay Zekâ ve Veri Bilimi Uzaktan Sertifika Programı gerçekleşti! 

GYODER-YTÜ Teknopark iş birliği ile Türkiye’de ilk kez hayata geçirilen ‘Gayrimenkulde Yapay Zekâ ve Veri Bilimi Uzaktan Sertifika Programı’ GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu’nun da katıldığı webinar’la sona erdi. 

Gayrimenkul sektöründe yapay zeka ve veri analitiği uygulamaları masaya yatırılacak!

GYODER-YTÜ Teknopark iş birliği ile Türkiye’de ilk defa yapılan ve büyük ilgi gören sertifika programı kapsamında ‘Yapay Zeka ve Veri Analitiğinde Sektör Uygulamaları’ konuşulacak.

GYODER Sertifika Programı başlıyor!

GYODER Sertifika Programı Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) ile Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Teknopark işbirliğiyle başlıyor.

Gayrimenkulde Yapay Zeka ve Veri Bilimi Uzaktan Eğitim Sertifika Programı başlıyor!

‘Gayrimenkulde Yapay Zekâ ve Veri Bilimi’ alanında Türkiye’de bir ilk olan sertifika programı 18 Ocak-13 Şubat tarihleri arasında yapılacak.

İstinye Üniversitesi gayrimenkulde MBA programı kayıtları başladı!

İstinye Üniversitesi ve Gayrimenkul ve GYODER arasında yapılan iş birliği protokolü gereği, 2019 - 2020 güz dönemi MBA programına başvuran GYODER üyelerine özel indirim imkanı sunulacak...

Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi 2019 eğitim yılı mezunlarını verdi!

Perakende ve ticari gayrimenkul sektörüne nitelikli çalışanlar yetiştirmek amacıyla kurulan Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi'nin Sertifika Programı tamamlandı...

İÜ Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 13 Nisan'da başlıyor!

İstanbul Üniversitesi (SEM) ve Management Plus işbirliği tarafından düzenlenecek Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı’nın yirmincisi 13 Nisan'da başlıyor.

Profesyonel Konut Sitesi Yönetimi Programı başvuruları 26 Nisan'da bitiyor!

Bursa Uludağ Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi, Profesyonel Konut Sitesi Yönetimi Sertifika Programı başvuruları 26 Nisan'da bitiyor...

Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programı yeni dönem kayıtları başladı!

GYODER Gayrimenkul Geliştirme ve Finansmanı Sertifika Programı'nda yeni dönem kayıtları başladı...

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 14 Nisan'da başlıyor!

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 14 Nisan - 13 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek..

16. Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 24 Mart'ta başlıyor!

24 Mart'ta başlayan 16. Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı, Beyazıt'taki İstanbul Üniversitesi Kongre Salonu'nda gerçekleşecek.

gyoder sertifika programı Haberi

gyoder sertifika programı

“Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu” GYODER, oluşturduğu GYODER Akademi, bünyesinde, Bilgi Eğitim ile yaptığı işbirliği ile turizm yatırımlarına yön verecek. ‘Turizm Yatırımları, Yeni Jenerasyon Oteller ve Otel Açılış Öncesi Süreç Yönetimi’ sertifika programı 21 Kasım’da İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü’nde başlayacak. 

Dört hafta sürecek eğitime turizm profesyonelleri, proje geliştirme alanında çalışan profesyonellerinin yanı sıra mimar ve iç mimarlar, otel yatırım sürecinde veya açılma aşamasında olan otel yatırımcıları, otel çalışanları, öğrenciler ve bu alana ilgi duyan herkes katılabilecek. 

Turizm yatırımlarında, yatırımın geri dönüşünü doğrudan etkileyen anahtar konularla giriş yapılacak eğitimde, doğru yerde, doğru hedef kitleye doğru ürünün sunulması, doğru konsept geliştirme, markalandırma, otel marka seçimi konuları işlenecek. Zincir ve kalite güvencesi sağlayan birlikteliklere üyelik, işletme modelleri, yatırım doğrultusunda hukuksal açıdan dikkat edilmesi gereken hususlar...