06 / 07 / 2024

GYODER yeni ofis

GYODER yeni ofis

GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği)  6 Kasım 2017 tarihi itibariyle yeni ofisinde faaliyet göstermeye devam edecek. 

GYODER'in yeni konut modeli MIPIM'de tanıtıldı: Türkiye'de acil olarak bütünleşik konut politikası oluşturulmalı!

GYODER Başkanı Neşecan Çekici, GYODER Yeni Konut Modeli'nin ne kadar doğru bir çözüm önerisi sunduğuna dikkat çekerek, konut sorunu ile ilgili önerileri dile getirdi. İşte Çekici'nin o açıklaması...

Neşecan Çekici kimdir? GYODER yeni başkanı Neşecan Çekici nereli, kaç yaşında?

3 Kasım 2023 tarihinde GYODER Başkanı olarak koltuğa geçen Neşecan Çekici'nin biyoğrafisi merak ediliyor. Peki  GYODER yeni başkanı Neşecan Çekici kimdir? Neşecan Çekici nereli, kaç yaşında? İşte Neşecan Çekici ile ilgili merak edilenler... 

Enterprise Türkiye Şubat'ta 6 yeni ofis açtı! 

Şehir içi araç kiralama ofis Enterprise Türkiye 2021 Şubat ayı içerisinde İstanbul, Alanya, Muş ve Hatay'da toplam 6 yeni ofis açılışı gerçekleştirdi. 

RE/MAX 2021'de 50 yeni ofis açacak!

RE/MAX Türkiye, pandemi döneminde 112 ülke arasında en çok yeni ofis açan operasyon oldu. RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, "Mayıs ayından itibaren ofis açma talebinde bir patlama yaşandı. 2021 hedefimiz 50 yeni ofis açmak" açıklamasında bulundu. 

Kolektif House yeni ofis çözümleri geliştiriyor!

Ofis beklentilerini yakından inceleyen Kolektif House, yeni ofis çözümleri geliştiriyor. Şirket, ön yatırım şartı olmadan, ofis dairelerinde kurumların ihtiyacına uygun taşınmaya hazır ofis modeline başlıyor.

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi 2019 Eylül ayı sonuçları açıklandı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Eylül 2019 sonuçlarına göre, Eylül'de bir önceki aya göre yüzde 0.37 nominal azalış, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 2.36 ve endeksin başlangıç dönemi olan 2010 yılı Ocak ayına göre ise yüzde 86.70 oranında nominal artış gösterdi...

Yeni konut fiyatları Ocak 2019'da yüzde 2.79 arttı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Ocak ayında bir önceki aya göre yüzde 0.05 oranında; geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 2.79 oranında arttı..

Yeni konut fiyatları Aralık'ta yüzde 2,97 arttı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Aralık ayında bir önceki aya göre yüzde 0.44 oranında; geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 2.97 oranında; endeksin başlangıç dönemi olan 2010 yılı Ocak ayına göre ise yüzde 83.80 oranında artış gerçekleşti... 

Yeni konut fiyatları Kasım'da yüzde 2,92 arttı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Kasım 2018 Raporu'na göre, Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 0.27 oranında; geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 2.92 oranında; endeksin başlangıç dönemi olan 2010 yılı Ocak ayına göre ise yüzde 83 oranında artış gerçekleşti..

İstanbul'da ofis arzı 6,08 milyon metrekareye ulaştı!

İstanbul’da 85 bin 881 metrekare yeni ofis alanının pazara girmesiyle toplam arz 6,08 milyon metrekareye ulaştı...

Yeni konut fiyatları Ekim'de yüzde 2,82 arttı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Ekim ayında bir önceki aya göre yüzde 0.05 oranında; geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 2.82 oranında artış oldu...

MÜSİAD Afrika'da yeni ofis açtı!

Dünyanın her noktasına ulaşmayı hedefleyen MÜSİAD, şube ve temsilci sayısını artırmak için atağa geçti. 100 ülkede teşkilatlanma hedefi ile yola çıkan MÜSİAD, Afrika'da yeni ofis açtı.

MÜSİAD'dan Danimarka'ya yeni ofis!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Danimarka'nın Glostrup bölgesinde kiraladığı yeni ofisi teslim aldı.

GYODER yeni ofis Haberi

GYODER yeni ofis


GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği)  6 Kasım 2017 tarihi itibariyle yeni ofisinde faaliyet gösterecek. 

GYODER; 2 Ağustos 1999 tarihinde, Türkiye’deki mevcut ve kurulmakta olan gayrimenkul yatırım ortaklıklarının (GYO) temsilcileri tarafından, gayrimenkul sektörünü temsil ve gelişimini teşvik etmek, gayrimenkul yatırımlarının önündeki zorlukların kolaylaştırılması adına kanun - mevzuat çalışmaları yapmak, uluslararası yatırımcılar ile sektör ilişkilerini geliştirmek, sektörün önündeki sorunların iyileştirilmesine katkı sağlamak, sektörü bilgilendirmek ve eğitmek amacı ile kuruldu.

GYODER’in gayrimenkul geliştirici, gayrimenkul yatırımcı, GYO, gayrimenkul danışmanlık, gayrimenkul değerleme, sigortacılık, mimari ve hukuk gibi gayrimenkulün ana ve yan sektörlerini kapsayan 300’e yakın kurumsal üyesi bulunuyor. 

"Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu" GYODER, Türkiye gayrimenkul sektörünün şekillenmesinde önemli rol üstleniyor. 

GYODER yeni ofis adresi: Esentepe Mahallesi Büyükdere Caddesi Yonca Apt. No: 151/43 C Blok Şişli...