03 / 05 / 2024

Gyotin pencere

Gyotin pencere

Pencere çeşitleri nelerdir sorusunun yanıtı ve detayları için haberimizi inceleyebilirsiniz. İşte pencere çeşitleri!

Gayrimenkul Yatırım Fonu, yatırımcılara alternatif bir pencere açacak!

BYY Finans Kurucusu Bekir Yener Yıldırım Gayrimenkul Yatırım Fonu (GYF)’nun Türkiye’de uzun zamandır hem çok yüksek bir ilgi hem de alternatif araçlara göre ilk sırada olan bir yatırım aracı olduğunu belirtti.

A101’de pencere sinekliği 29,90 TL’ye, kanatlı kurutmalık 229 TL’ye, Torku tam yağlı süzme peynir 49,50 TL’ye düştü!

A101, indirim konusunda ağustos ayına hızlı bir giriş yapacak. Bu kapsamda, 3 Ağustos’ta pencere sinekliği 29,90 TL’ye, kanatlı kurutmalık 229 TL’ye, Torku tam yağlı süzme peynir 49,50 TL’ye düşecek. İşte 3 Ağustos 2023 Perşembe A101 fiyat listesi...

91 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? 5 Mart 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evler, diğer betonarme evlerden daha pratik inşa edilmektedir. Temel kazısına gerek bile duymadan pencere ve kapı dahil olmak üzere tüm parçaları fabrikada üretilmektedir. Peki bu yapılar ne kadardır?

Otomobil klima açıkken mi yoksa pencere açıkken mi daha çok yakar! İşte merak edilen sorunun cevabı

Yaz aylarının gelmesiyle otomobilde cam açmak mı daha çok yakıt tüketimine neden olur yoksa klima açmak mı tartışması yeniden gündeme geldi. Uzmanlar araçta yakıt tasarrufu yapmak isteyen sürücülerin merak ettiği soruyu bakın nasıl cevapladı.

Anex Kapı Pencere Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anex Kapı Pencere Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Isalmagomed Bııaslanov ve Merdan Deniz ortaklığında kuruldu.

Getex Kapı Pencere Aksesuarları Tekstil Gıda İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Getex Kapı Pencere Aksesuarları Tekstil Gıda İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  2 milyon TL sermaye bedeli ile A Abderrahmane C. Djouamaa ve Mohamed Bomace Samake kuruldu.

Evde tadilatın metrekaresi 500 TL'ye yükseldi!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sürecinde evlerde geçirilen süre artınca tadilat talepleri de arttı. Gelen son zamlarla parke, pencere, boya, seramik, kapı gibi dekoratif yenilemenin metrekare maliyeti 500 TL'ye yükseldi.

Pasif ev modeli ile harcanan enerji 5 yılda geri kazanılacak!

Son zamanlarda yalıtım, kapı ve pencere sistemi nedeniyle enerji tasarrufu sağlayan pasif ev modeli, iklimle mücadele konusunda ön plana çıkıyor.

Cam balkon için 5'te 4'ünün onayı şart!

Yargıtay kararına göre, dış cepheye bakan kapı, pencere, balkon ve koridorlar ortak olan olarak adlandırılıyor ve sosyal alanlarda bir tadilat yaptırılması gerekildiğinde maliklerin beşte dördünün onay imzası gerekiyor.

Somfy IntelliTAG kapı dedektörü ile üstün derece ev güvenliği!

Somfy Intellitag Kapı ve Pencere Dedektörü ile eviniz güvenli hale geliyor...

Yelken Kalıp'a Avrasya Pencere Fuarı’ndan yoğun ilgi!

Yelken Kalıp A.Ş. katılım gösterdiği Avrasya Pencere Fuarı’nda yoğun ilgi gördü. Firma, 4 binden fazla ürün çeşidini müşterileriyle buluşturdu.

Depremde ağır hasarlı olduğu için boşaltılan binaya hırsız girdi! 

Malatya'nın Kanalboyu Caddesi'ndeki 24 daireli yedi katlı Kültür Apartmanı, riskli ve hasarlı olması sebebiyle tahliye edilmişti. Binadaki bazı dairelere giren hırsızlar, pencere, kapı, korkuluk, muslukları çaldılar...

Taksim Cami'nin inşaatı bitiyor!

Taksim Meydanı'nda 17 Şubat  2017 tarihinde yapımına başlanılan Taksim camii inşaatında sona gelindi. Büyük bir bölümü tamamlanan caminin pencere camları takılmaya başlandı...

Gyotin pencere Haberi

Gyotin pencere

Pencere çeşitleri nelerdir?

Pencereler, ev ve iş yerlerimize günışığının girmesini sağlayan bölmeler olarak nitelendiriliyor. Söz konusu bölmeler, ev ve iş yerlerinin tasarımında büyük role sahip unsurlar arasında yer alıyor.


Örneğin pencerenin boyutu, şekli, çeşidi, tarzı gibi özellikler bulunduğu ortamda bütünleyici özellik taşıyor.


Pencereler ahşap doğramalar, metal doğramalar ve PVC doğramalar olmak üzere 3'e ayrılıyor.


1- Ahşap doğramalar

Kullanım alanı azalan ahşap doğramalar, günümüzde diğer pencere çeşitlerine nazaran daha az tercih ediliyor. Bunun nedeni ise, diğer pencerelerin avantajlarının, bu doğrama pencerelerde olmaması ve bunun da bir dezavantaj olarak algılanması olarak görülüyor. Ahşap doğramalı pencerelerin tercih edilmemesindeki nedenler arasında ısı yalıtımının yeterince sağlanamaması, toz ve nem yalıtımını yeterince yapamaması, sıcak ve soğuk hava şartlarından etkilenerek çabuk deforme olması ve sürekli bakım gerektirmesi gibi sebepler yer alıyor.


2-...