21 / 05 / 2024

H. Şenol Recep Özkan

H. Şenol Recep Özkan

Marmara Girişim İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Turan, Vural Akdağ, H. Şenol Recep Özkan, Hakan İçen tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi bu yıl ihaleye çıkıyor! İki büyükşehir arası 80 dakikaya iniyor!

Büyük İstanbul Mitingi'nde önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi'nin bu yıl ihaleye çıkacağını müjdeledi. İşte Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi ile ilgili detaylar...

Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattı bu yıl ihaleye çıkacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uzunluğu 120 kilometreyi bulan Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattının ihalesine bu yıl çıkacaklarını söyledi.

Trabzon Şehir Hastanesi'nin inşaatı hızla yükseliyor

Trabzon’da Şenol Güneş Spor Kompleksi’nin yanındaki dolgu alanında yapımı süren 900 yataklı Şehir Hastanesi’nin inşaatının hızla yükseldiği açıklandı. 

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Güder tarafından kuruldu.

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nın mayıs sonuna kadar ücretsiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ankara-Kırıkkale-Yozgat-Sivas Hızlı Tren hattımız, mayıs ayı sonuna kadar ücretsiz. Milletimize hayırlı olsun." açıklamasında bulundu.

Yerli ray kullanılarak yapılan Ankara-Sivas Hızlı tren hattı yarın açılıyor!

Yarın, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun açıklamasına göre, Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bir yolculuk gerçekleştirilecek.

Seferlioğlu İnşaat Hırdavat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seferlioğlu İnşaat Hırdavat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Recep Ali Akbulut tarafından kuruldu.

Şenol Babuşcu, “Dolar 25 TL’yi aşacak mı?” sorusu için tarih verdi!

Ekonomist Prof. Dr. Şenol Babuşcu, enflasyonun yükselişinin durdurulamaması halinde doların çok hızlı bir şekilde yükselmeye devam edeceğini söyledi ve tarih verdi

Konya-Karaman hızlı tren hattı açıldı!

Merakla beklenen Karaman-Konya Hızlı Tren Hattı'nın açılışı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Hayal Hırdavat İnşaat Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayal Hırdavat İnşaat Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Recep    Gökçe tarafından kuruldu.

Konya-Karaman Hızlı Tren Hattı 8 Ocak'ta açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 8 Ocak 2022 tarihinde ilk seferini gerçekleşecek Konya-Karaman Hızlı Tren Hattı'nın açılışına katılacağı AK Parti Konya İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamayla duyuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kentsel dönüşüm projelerini hızlandırıyoruz!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'de gerçekleştirilen açılış töreninde yaptığı açıklamada, "Kentsel dönüşüm projelerini hızlandırarak ülkemizi depremlere karşı hazırlama çalışmalarını da kararlılıkla sürdürüyoruz." dedi.

Regno İnşaat Hırdavat Metal Hafriyat Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Regno İnşaat Hırdavat Metal Hafriyat Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  1 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Kaya tarafından kuruldu.

H. Şenol Recep Özkan Haberi

H. Şenol Recep Özkan

Marmara Girişim İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Turan, Vural Akdağ, H. Şenol Recep Özkan, Hakan İçen tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 3 Eylül'de kuruldu. 


Marmara Girişim İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket kamu ve şahıs mülkiyetinde bulunan arsa ve araziler üzerinde sözleşmeler yapabilir, kat karşılığı inşaat yapabilir. Alt yapı ve diğer tesisleri kurabilir, mevcut tesisleri devralarak her nevi inşaat taahhüt hizmetleri ile ilgili işlemlerin sistemini planlı, programlı ve etkin bir biçimde sağlayabilir ve işletebilir. Bu faaliyetlerle ilgili her türlü inşaat, taahhüt hizmetleri ile ilgili mal ve hizmet alabilir, satabilir, ithalat, ihracat ve imalatını yapabilir. Şirket bu amaca ulaşmak için;   1. Yurt içi veya yurtdışı gerçek veya tüzel kişiler ile resmi kurum...