09 / 05 / 2024

Hacı Bekir Karlığa

Hacı Bekir Karlığa

Alkazar Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Olgun Çelik, Muhammet Muhitt Ciğer, Ahmet Faruk Yılmaz, Hacı Bekir Karlığa tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

İmara açılmak istenen Sarıyer'deki Hacı Osman Bayırı'na mahkemeden 'dur' kararı!

Doğal sit alanı statüsünü düşürerek imara açılmak istenen Sarıyer’deki Hacıosman Bayırı'na mahkemeden 'dur' kararı geldi. 

Bekir Ağırdır kimdir? Bekir Ağırdır ne iş yapar?

Bekir Ağırdır kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Bekir Ağırdır ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Enes Filo Kiralama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enes Filo Kiralama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demirci ve Ayhan Karlıağa ortaklığında kuruldu.

Bakan Bekir Bozdağ'dan son dakika açıklaması! Kirada yüzde 25 artış sınırının süresi uzatılacak!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada kiralarda yüzde 25 artış sınırının süresinin uzatılacağını söyledi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ açıkladı! Diyarbakır'a 27 bin bağımsız konut inşa edilecek!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada Diyarbakır'a yaklaşık olarak 27 bin bağımsız konut, köy evi, hayvanlar için ahır ve diğer ihtiyaçlarını karşılayan yerler yapılacağını söyleyerek, temellerin yakında atılacağını kaydetti.

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

Prof. Dr. Naci Görür,Türkiye'de 7,2 ve 7,4 büyüklüğünde deprem beklenen illeri peş peşe duyurdu. Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Deprem uzmanı Naci Görür peş peşe açıkladı! İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Hacı adayları dikkat! Hac kontenjanları açıklandı! Peki bu sene kaç kişi hacca gidecek?

Hacı adayları dikkat! Hac kontenjanları bugün açıklandı. Peki 2023 senisi için hac kayıt başvurları nasıl yapılacak? Nerelere müracaat edilecek? 2023 senesi hac kontenjanı bugün belli oldu. Hacca gitmek isteyenler işte tüm merak edilen soruların cevabı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bartın Adliyesi açılışında konuştu!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bartın Adliyesi açılışında konuştu. 2002'de 78 olan ayrı mahkeme sayısının şimdi 363'e çıktığını, 2002'de 569 bin metrekare olan adliyelerin kapalı alanlarının da 6 milyon metrekareye ulaştığını açıkladı.

Teknik Ekip İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Teknik Ekip İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Hacı Bekir Akyol tarafından kuruldu!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ açıkladı: Stokçuluğa hapis cezası artırılacak! 

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, stokçuluk yapanlara karşı hapis cezasının 1 yıldan 3 yıla artırılacağını açıkladı. 

Destek paraları hesaplara yatırıldı! Banka hesabınızı kontrol edin!

Çiftçi Kayıt Sistemi kapsamında yer alan çiftçiler için  destek ödemesi hesaplara yatmaya başladı. Yapılan yardıma ilişkin Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli açıklamalarda bulundu.

Hacı Bekir Karlığa Haberi

Hacı Bekir Karlığa
Alkazar Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Olgun Çelik, Muhammet Muhitt Ciğer, Ahmet Faruk Yılmaz, Hacı Bekir Karlığa tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 17 Ekim'de kuruldu. 


Alkazar Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-İNŞAAT 1- Şirket sanayi tesisileri,yol,köprü,su,kanalizasyon,baraj,konut,çarşı,işyer i,okul,fabrika ve turistlik tesis,liman inşaatı ve taahhüdünü ifa etmek ve bu işlerle ilgili her türlü ihalelere katılmak,her türlü inşaat ve onarım işlerini yapmak,bu bağlamda her türlü konut , fabrika , atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu ,alüminyum,cam,pvc dış cephe izolasyonu mantolama işleri yapmak ,ısı yalıtımlı , giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. 2- Hisse veya kat karşılığı inşaat yapmak , yaptırmak.Bunları yurt içinde veya yurt dışında satmak veya kiraya vermek.Yerli veya yabancı şirketlerle birlikte anlaşmalar...