08 / 05 / 2024

hacı boydak kimdir

hacı boydak kimdir

İstikbal'in 839. şubesi Mersin'de açıldı. Fırsalbul Ticaret'in bayiliğini yaptığı mağazanın kurdelesini, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak kesti. Boydak, Mersin'in en mutlu günlerinden birini yaşadığını söyledi....

Levent Hacıislamoğlu kimdir? SPK’da hangi alanda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Levent Hacıislamoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hazine Müsteşarlığı ve SPK’da hangi görevlerde yer aldı? İdealist GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Levent Hacıislamoğlu ile ilgili merak edilen her şey...

Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Polisan Holding CEO'su, Polisan Kansai Boya ve Polisan Hellas Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Mehmet Hacıkamiloğlu daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Hacı Ali Demir Kimdir?

Hacı Ali Demir kimdir? Hacı Ali Demir’in mesleği nedir? Hacı Ali Demir hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ömer Sadıkoğlu kimdir?

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitler Derneği (AYİD) Onursal Başkanı Ömer Sadıkoğlu vefat etti. Peki, Ömer Sadıkoğlu kimdir? İşte AYİD Onursal Başkanı Hacı Ömer Sadıkoğlu..

Hacı Gökhan Gül kimdir?

Hacı Gökhan Gül, İstanbul 3. Bölge Milletvekili aday adayı oldu. Peki, Hacı Gökhan Gül kimdir? Hacı Gökhan Gül, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İstanbul 3. Bölge Milletvekili aday adayı Hacı Gökhan Gül...

Abdullah Hacı kimdir?

Kırklareli Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı kimdir? Abdullah Hacı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah Hacı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Abdullah Hacı...

Hacı Uğur Polat kimdir?

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat kimdir? Hacı Uğur Polat, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hacı Uğur Polat, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hacı Uğur Polat...

Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir?

Nevşehir Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir? Ali Rıza Selmanpakoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Rıza Selmanpakoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Hacı Ali Demirel kimdir?

Ankara Yükseliş Kolejleri ve Yükseliş Mimarlık ve Mühendislik Fakültelerinin Kurucusu 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in kardeşi Hacı Ali Demirel vefat etti. Peki, Hacı Ali Demirel kimdir?

Hacı Fevzi Akdoğan kimdir?

Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan kimdir? Hacı Fevzi Akdoğan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hacı Fevzi Akdoğan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hacı Fevzi Akdoğan..

Hacı Yusuf Geçene kimdir?

İzmir Kınık Belediye Başkanı Hacı Yusuf Geçene kimdir? Hacı Yusuf Geçene, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hacı Yusuf Geçene, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Seyfullah Hacımüftüoğlu kimdir?

Seyfullah Hacımüftüoğlu, 16 Eylül 2014 tarihinde 29121 sayılı Resmi Gazete 'de yayımlanan Atama Kararı'na göre, Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliğine atandı. Peki, Seyfullah Hacımüftüoğlu kimdir?

Hacı Duran Beğendik kimdir?

Beğendik A.Ş. Genel Müdürü Hacı Duran Beğendik kimdir? Hacı Duran Beğendik, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hacı Duran Beğendik, bugün hangi sektörde çalışmalarına devam ediyor?

hacı boydak kimdir Haberi

hacı boydak kimdir


İstikbal'in 839. şubesi Mersin'de açıldı. Fırsalbul Ticaret'in bayiliğini yaptığı mağazanın kurdelesini, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak kesti. Tevfik Sırrı Gür Stadı karşısındaki mağazanın açılış töreninde konuşan Boydak, Mersin'in en mutlu günlerinden birini yaşadığını söyledi. Kayseri'de üretim yaptıklarını hatırlatan Boydak, geçen yıl grup olarak 1,5 milyon metrekare kapalı alanda, 5 milyar 600 milyon lira ciro yaptıklarını, 522 milyon dolarlık da ihracatları olduğunu kaydetti.


Aşure Günü'nü de kutlayan Boydak, "Allah, nice nice böyle günlere kavuştursun. Dünden beri bu bölgedeyiz. Osmaniye'de bir açılış yaptık, Dörtyol'da açılış yaptık, şimdi buradayız. Gerçekten açılışlara yetişemiyoruz. Çalıştığımız, işimize önem verdiğimiz, satış sonrası servise önem verdiğimiz, modayı takip ettiğimiz, ar-ge'ye önem verdiğimiz zaman iş yok diye bir şey yok." dedi. 140 ülkeye ihracat yaptıklarını belirten Yönetim...