28 / 07 / 2024

Hacı Özdoğa adres

Hacı Özdoğa adres

Hacı Özdoğa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Demir tarafından kuruldu.

TOKİ'den Kayseri Hacılar'a 552 yeni konut geliyor!

Kayseri Hacılar ilçesinde yapılacak olan 552 konut projesi için; Hacılar Belediyesi ile TOKİ Başkanlığı arasında protokol imzalandı.

Hacı adayları dikkat! Hac kontenjanları açıklandı! Peki bu sene kaç kişi hacca gidecek?

Hacı adayları dikkat! Hac kontenjanları bugün açıklandı. Peki 2023 senisi için hac kayıt başvurları nasıl yapılacak? Nerelere müracaat edilecek? 2023 senesi hac kontenjanı bugün belli oldu. Hacca gitmek isteyenler işte tüm merak edilen soruların cevabı.

Hacı Özdoğa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacı Özdoğa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Demir tarafından kuruldu.

Kayseri Hacılar'a aile sağlığı merkezi inşa ediliyor!

Hem doğal güzellikleriyle öne çıkan hem de şehre çok yakın merkez ilçe olarak şehrin tüm imkanlarından yararlanabilen Kayseri'nin Hacılar ilçesine aile sağlığı merkezi inşa ediliyor.

Kayseri Hacılar'a 150 milyon liralık yatırım!

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, ilçenin gelişimi, vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda hayata geçirdikleri projeler ile 2020 yılı içerisinde yaklaşık 150 milyon liralık yatırım kazandırdıklarını açıkladı.

Kayseri Hacılar'a 150 milyon liralık tesis yatırımı!

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, kente 2020 yılı içerisinde yaklaşık 150 milyon liralık yatırım kazandırdıklarını açıkladı.

Aydın'da 429 yıllık cami yeniden ibadete açıldı!

Aydın'da 429 yıllık Hacı Ali Ağa Camisi yenileme çalışmalarının ardından yeniden ibadete açıldı. Açılışa Buharkent İlçe Müftüsü Mehmet Karatuğ katıldı...

Aydın'daki Hacı Ali Ağa Camisi'nin restorasyonu tamamlandı!

Aydın'ın Karacasu ilçesinde bulunan 429 yıllık Hacı Ali Ağa Camisi, gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarının ardından ibadete açıldı.

Diyarbakır Hacı Abdurrahman Enç Çenakçi Cami açıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı V. Hasan Basri Güzeloğlu,  Bağlar ilçesinde inşaatı tamamlanan Hacı Abdurrahman Enç Çenakçi Camii’nin açılışına katıldı.

Hacı Bekir Zade Ağa Konağı turizme kazandırılıyor!

Erzurum'da 1912'de yapılan ve Osmanlı mimarisinin nadide sivil örneklerinden tescilli Hacı Bekir Zade Ağa Konağı, turizme kazandırılmayı bekliyor.

Hacı Osman Torun Camisi açıldı!

Eyüpsultan'daki Hacı Osman Torun Camisi bugün hizmete açıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma gününde açılan caminin Eyüpsultan'a ve tüm Müslümanlara hayırlı olmasını diledi. 

TOKİ Konya Beyşehir Hacıakif 2019 kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Konya Beyşehir Hacıakif 2019 kura sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ Konya Beyşehir Hacıakif 2019 kura sonucu belli oldu mu? İşte TOKİ Konya Beyşehir Hacıakif 2019 kura takvimi...

İzmir Aliağa Hacı Tahir Şimşek Cami'nin temeli atıldı!

Aliağa’nın hayırsever iş adamları arasında yer alan  Osman Şimşek’in öncülüğünde Şimşek Group’un sahipleri Şimşek Ailesinin babaları Hacı Tahir Şimşek adına yaptırdıkları temel atma töreni yapıldı. 

Hacı Özdoğa adres Haberi

Hacı Özdoğa adres


Hacı Özdoğa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Demir tarafından kuruldu.

Hacı Özdoğa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,...