06 / 05 / 2024

Hacı Seyit Burhan Türkmen Anadolu imam hatip lisesi

Hacı Seyit Burhan Türkmen Anadolu imam hatip lisesi

Ümraniye Belediyesi'nin Giresun Çanakçı'da hayata geçirdiği Çanakçı Kayserili Hacı Seyit Burhan Türkmen Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu açıldı.

Nuh Çimento'nun acı günü! Hacı Hamdune Dinçbal vefat etti!

Nuh Çimento'nun Eski Yönetim Üyesi Merhum Burhan Dinçbal'ın eşi, Yönetim Kurulu Üyesi Emin Hisarcıklıoğlu'nun ananesi Hacı Hamdune Dinçbal vefat etti. Nuh Çimento Sanayi A.Ş. ve ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Giresun Hacı Seyit Burhan Türkmen Anadolu İHL açıldı!

Ümraniye Belediyesi'nin Giresun Çanakçı'da hayata geçirdiği Çanakçı Kayserili Hacı Seyit Burhan Türkmen Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu açıldı.

Denizli Hacıeyüplü'ye sosyal merkez inşa edilecek!

Merkezefendi Belediyesi’nin hizmetlerini aksatmadan sürdürdüğünü söyleyen Hacıeyüplü Mahalle Muhtarı Burhan Köksal, belediyenin 7 dönümlük araziyi, mahallelerine kazandırdığını belirterek, burada halı saha ve pazaryeri yapacağını söyledi.

Hacı Sayid franchising vermeye başlıyor!

Hacı Sayid’in kurucusu Burhan Dinçerler, Haramidere’deki yeni fabrikasında günde 5 ton baklava, pasta, börek ve poğaça üretiyor. Halen 43 mağaza-restoranı bulunan Dinçerler, ilk defa franchising vermeye başlıyor ve rakamı 150’ye çıkarmak istiyor.

Hacı Boydak: Mobilya sektörünün ümidi evlenecek çiftler!

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, "Mobilya sektöründe zaman zaman 2 - 3 ayı bulan durgunluk yaşanabilir. Ama düğün sezonunda bunun hepsini telafi edeceğiz" dedi...

Çankaya Hacı İsmail Mahallesi imar planı değişikliği askıya çıktı!

Ankara Çankaya İlçesi, Hacı İsmail Mahallesi, 29229 ada 1 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli ve 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği bugün askıya çıktı. İmar planları 4 Haziran'da askıdan inecek...

Ahmet Hacıoğlu kimdir?

Edirne İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu kimdir? Ahmet Hacıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte 2011- 2013 tarihlerinde Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü görevini yapan Ahmet Hacıoğlu..

Burhan Aras kimdir?

2013 Vergilendirme Dönemi Gelir Vergisi Türkiye Geneli ilk 100 sıralamasında 15. sırada yer alan Burhan Aras kimdir? İşte Emlak Bankası Müdürlerinden Mehmet Ali Aras'ın oğlu Burhan Aras'ın biyografisi...

Hacısalihoğlu Özdemir İnşaat Taahhüt Turizm Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacısalihoğlu Özdemir İnşaat Taahhüt Turizm Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Hacısalihoğlu, Süleyman Özdemir tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli 29 Nisan'da Sancaktepe'de kuruldu.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kadın-Mehmet Dirikoç Anaokulu protokolü imzalandı!

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ana yerleşkesinde hayırsever İş Adamı Ali Dirikoç tarafından yaptırılan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kadın-Mehmet Dirikoç Anaokulu için Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği protokolü imzalandı.

Kocaeli Hacı Hasan Mahallesi'ne spor kulübü kuracak!

Hacı Hasan Mahallesi'nin muhtarı Ömer Uzun'un ilk icraatı gençlik masaları ve spor kulübü kurmak olacak. Mahallenin en büyük eksikliklerinden biri de vatandaşların iyi ve kötü günde faydalanabilecekleri bir hizmet binası.

Şanlıurfa Hacıbanlar Mutfak Müzesi turistlerden yoğun ilgi görüyor!

İçerisinde bine yakın eserin bulunduğu müzeyi açıldığı günden bu yana 30 bine yakın vatandaş ziyaret etti. Hacıbanlar Mutfak Müzesi içerisinde; yemek, yaşam, gelin, sergi, şark odaları ve kiler, tandırlık mevcut...

Hacıfettah Mezarlığı'nın genişletilmesi planlandı!

Tahir Akyürek, Konya'nm en eski ve en büyük mezarlıklarından olan ve yer kalmadığı için önceki yıllarda defin işlemlerine kapatılan Hacıfettah Mezarlığı'nın genişletilmesiyle ilgili kamulaştırma çalışmasını tamamladıklarını söyledi.

Hacı Seyit Burhan Türkmen Anadolu imam hatip lisesi Haberi

Hacı Seyit Burhan Türkmen Anadolu imam hatip lisesi


Giresun’un Çanakçı ilçesine Ümraniye Belediyesi tarafından yaptırılan Çanakçı Kayserili Hacı Seyit Burhan Türkmen Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu’nun açılışı Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli ve Başkan Hasan Can’ın katılımıyla gerçekleşti.


Yurt içi ve yurt dışında, eğitim ve kültür alanındaki hizmetlerine bir yenisini daha ekleyen Ümraniye Belediyesi, kalıcı eserlerine bir yenisini daha ekleyerek Giresun’un Çanakçı ilçesine yatılı imam hatip lisesi ve ortaokulu olarak kullanılmak üzere bina yapılmasını sağladı. 4 kattan oluşan,  2700 metrekarelik kapalı alana sahip Hacı Seyit Burhan Türkmen Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu binası; öğrencilerin yatılı olarak kalabilmeleri için pansiyon ile 13 derslik, 2 laboratuvar, kız ve erkek ayrı olmak üzere 2 uygulama mescidi, 1 çok amaçlı salon, 1 konferans salonu ve idarî birimlerden oluşuyor. Başkan Hasan Can...