14 / 05 / 2024

hacılar okul inşaatı

hacılar okul inşaatı

Hacılar'da geçtiğimiz yıllarda temeli atılan ve yarım kalan okul inşaatın da sona gelindi. Memduh Bağrıaçık, okulun 2013-2014 eğitim öğretim dönemine yetişeceğini belirterek çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğim dile getirdi.

1945'te İstanbul'da yapılacak 16 okul inşaatı için 70 milyon lira harcanmış

1945 yılında İstanbul'da 16 yeni sanat okulunun yeri belirlenerek inşaat çalışması için 70 milyon lira bütçe ayarlanmış.

Datçalılardan kaçak inşaat isyanı: Kaçak yapıların inşaatı sürüyor, hukuk işlemiyor!

Datça’nın Emecik Mahallesi Karaincir mevkiindeki mahalle sakinleri, 3. derece sit alanında Yapı Tatil Tutanağına rağmen inşaat çalışmaları süren 40 adet kaçak inşaatın durdurulmasını istedi. 

Yıkıcılar Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yıkıcılar Hafriyat İnşaat Limited Şirketi Sarıyer'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Ekinci tarafından kuruldu.

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Erat tarafından kuruldu.

Aktarlılar Yapı İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktarlılar Yapı İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Aktarli tarafından kuruldu.

Sarılar Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarılar Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülnur Kurukaya tarafından kuruldu.

Atıcılar Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atıcılar Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Atıcı tarafından kuruldu.

Karahanlılar Otomotiv İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karahanlılar Otomotiv İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Efe tarafından kuruldu.

İnançlar Grup İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnançlar Grup İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bereket İnanç ve İbrahim İnanç ortaklığında kuruldu.

Ayvacılar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayvacılar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ayvacı ve Fatih Ayvacı ortaklığında kuruldu. 

Hacıfettahoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hacıfettahoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hacıfettahoğlu tarafından kuruldu.

TOKİ Kayseri Hacılar 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Hacılar sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Hacılar’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Hacılar’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Hacılar sosyal konut projesi

Öz Tunçlar Metal İnşaat Malzemeleri Elektrik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Tunçlar Metal İnşaat Malzemeleri Elektrik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Mehmet Tunç tarafından kuruldu.

hacılar okul inşaatı Haberi

hacılar okul inşaatı
Hacılar'da geçtiğimiz yıllarda temeli atılan ve yarım kalan okul inşaatın da sona gelindi. Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık, okulun 2013-2014 eğitim öğretim dönemine yetişeceğini belirterek çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğim dile getirdi.

BAĞRIAÇIK ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR


Hacılar Belediye Başkanı Bağnaçık çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Başkan Bağnaçık, Hacılar'da geçtiğimiz yıllarda yapımına başlanan Hacılar İlköğretim Okulu inşaatını gezerek, çalışanlardan okul hakkında bilgi aldı. Okulu gezen Başkan Bağrıaçık, "Kasaba halkımız eğitim öğretime ne kadar önem verdiğimizi biliyor. Müteahhit arkadaşlar son sürat okul inşaatında çalışmalarım sürdürüyor. Bizlerde biran önce bitmesi için tüm arkadaşlarımızla birlikte elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" dedi.

İl...