06 / 07 / 2024

Hadi Uyar alaçam

Hadi Uyar alaçam

Samsun Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar kimdir? Hadi Uyar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hadi Uyar, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

ATEM Başkanı Akçam: Mülklerin gerçek değerini değerleme şirketleri yapmalı

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Gelir İdaresi Başkanlığı’nın yaptığı uyarılarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Bu illerde yaşayanlar aman dikkat! Sarı kodlu uyarı Meteorolojiden verildi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden o illere uyarı var. Yurt genelinde etkisini sürdüren yağışlı hava bazı illerde daha etkili şekilde seyrederek yaşamı zorlaştırıyor. 

İslam Memiş "Hadi sat" diyerek kararsız yatırımcının canını kurtaracak uyarıda bulundu

Merkez Bankalarının faiz artırımlarıyla hareketlenen piyasalar açıklamalarla ciddi kayıplar yaşanıyor. Dolarda değer artışı yaşanırken altın fiyatları sert düştü. Altın piyasaları uzmanı İslam Memiş, altının düşüşüyle ilgili açıklamalarda bulundu, altın yatırımcılarına uyarılarda bulundu.

Patronlara EYT uyarısı: Hazırlığınızı yapın!

Akşam Gazetesi yazarı Okan Bülbül, Aralık ayında çözüme kavuşturulması beklenen EYT konusunda işverenlere hazırlık yapmaları gerektiği konusunda uyarıda bulundu. Hali hazırda bir işyerinde çalışanlar EYT formülü ile emekliliğe hak kazandıklarında dilekçeyle işyerlerine başvuruda bulunacak.

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbul halkına yeni kar yağışı uyarısı! Ne zamana kadar sürecek?

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kentte bu sabahtan itibaren başlayan ve akşam saatlerinde etkisini artıran kar yağışıyla ilgili, Afet Koordinasyon Merkezi’nden (AKOM) yeni bir uyarı yaptı. İmamoğlu kar yağışının etkisinin ne kadar süreceğini açıkladı.

Faruk Çelik’in oğluna ait Uludağ'daki dağ evinin kaçak olduğu iddiası!

AKP'li eski bakan Faruk Çelik'in oğlu Enes Çelik'in üzerine kayıtlı Bursa Uludağ eteklerinde yer alan Alaçam köyündeki dağ evinin 31 Aralık 2017'den sonra yapılmış olmasına rağmen 2018'de yapı kayıt belgesi alındığı, CİMER'e yapılan şikayetle belirlendi.

Samsun'daki okul binası cezaevi olacak iddiası! 

Samsun Alaçam'da kapatılan bir okulun yarı açık kadın cezaevi olacağı iddia ediliyor. 

KÖY Alaçatı Taş Evleri’nde Mayıs ayına özel fırsatlar!

KÖY Alaçatı Taş Evleri,‘’Başka Bir Yaşam Mümkün’’ felsefesiyle ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını aralıyor.

TOKİ Samsun Alaçam 2019 projesi 22 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Samsun Alaçam 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Samsun Alaçam 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Samsun Alaçam 2019 başvuru şartları neler? TOKİ Samsun Alaçam 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ Samsun Alaçam 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla...

Alaçam Belediyesi'nden 5.7 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Alaçam Belediyesi, Yenicami Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. İhale 11 Ekim'de gerçekleşecek...

Türkiye Kalkınma Bankası Samsun'daki gayrimenkulü 43 bin 500 TL'ye sattı!

Türkiye Kalkınma Bankası Samsun Alaçam'daki 76 metrekarelik gayrimenkulü 43 bin 500 TL bedelle sattı... 

Çağlar61 Vinç Ve Platform Hizmetleri Nakliyat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağlar61 Vinç Ve Platform Hizmetleri Nakliyat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe 'de 100 bin TL sermaye bedeliyle Bahadır Alaçam ile Çağlar Günaydın tarafından kuruldu. 

Alaşehirlilerin ev hayali gerçek olacak!

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'ın sosyal belediyecilik anlamında hayata geçireceği 513 konutluk 'Ala Yaşam' projesiyle ev sahibi olmayı hayal eden vatandaşların hayalleri gerçek olacakç 

Hadi Uyar alaçam Haberi

Hadi Uyar alaçam

Hadi Uyar kimdir?

Samsun Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, 1959 yılında Alaçam’da doğdu. İlkokul ortaokul ve liseyi Alaçam’da bitirdi. 


Eskişehir Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden Eczacı olarak 1982 yılında mezun oldu. 1983-1984 yıllarında Deniz Topçu yedek subay olarak askerliğini tamamladı. 


1985 yılından bugüne kadar Alaçam’da Eczacı olarak sağlık sektöründe iş hayatına devam etmektedir. Siyasal hayata Anavatan Partisi İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, İlçe Başkanlığı ve belediye meclis üyeliklerinde bulundu. 


2004-2009 yılları arası AK Parti Alaçam İl Genel Meclisi Üyeliğinde bulundu. Sosyal hayatta Türkiye Kızılay Derneği Alaçam Şube Başkanlığı, Alaçam Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği, Alaçam Devlet Hastanesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği, Pratik Kız Sanat Okulu Koruma Derneği, Alaçam Spor Kulübü 6. Bölge Samsun Eczacı Odası üyelik ve yöneticiliklerinde bulundu. 


2011 yılında kurduğu Alaçam Mübadele Derneği Başkanlığı...