09 / 05 / 2024

hadije ortadoğu mağazaları

hadije ortadoğu mağazaları

Ortadoğu'da hayata geçirilen Hadije projesi kapsamında; Yıldırım Mayruk'tan Özgür Masur'a kadar birçok ünlü modacının tasarımları aynı mağazada satışa sunulacak. Firma, Ortadoğu'da 5 farklı ülkede mağaza açacak...

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya inanılmaz bahar indirimi! Carrefoursa, Migros, A101'den sonra şimdi Teknosa mağazalarında!

Teknosa mağazalarında şu anda Xiaomi Redmi Note 11 Pro, oldukça uygun bir fiyata indirimli olarak satılıyor! Bu ürün, öncelikle A101, Carrefoursa, Migros, Vatan Bilgisayar gibi mağazalarda piyasaya sürülmüş ve daha sonra Hepsiburada'da da satışa sunulmuştu.

Doğuş GYO kapanan mağazalarından kira almayacak!

Doğuş GYO, Gebze Center AVM'deki mağazalarından ve Doğuş Center Maslak ve Doğuş Center Etiler gayrimenkullerinde,  yasal düzenlemeler nedeniyle kapanan iş yerlerinden kira almayacak.

Boyner ve YKM mağazaları koronavirüs nedeniyle kapandı!

Boyner Büyük Mağazacılık, COVID-19 salgınını yavaşlatma ve toplumda bilinç oluşturmanın sorumluluğu çerçevesinde mağazalarını kapatma kararı aldı.

AVM ve zincir mağazalar haftada 1 gün tatil edilmeli!

(TESK Genel Başkanı Palandöken, "Haftada 7 gün açık olan AVM, zincir mağazalar ve büyük mağazaların Avrupa örneklerinde olduğu gibi haftada bir gün kapalı olmaları sağlanmalıdır." dedi...

Atatürk Havalimanı’nda ofis ve mağazalar kapanmaya başladı!

86 yıldır hizmet veren ve ticari uçuşlara kapatılacak olan Atatürk Havalimanı’nda taşınma işlemi başladı. İç ve dış terminallerinde bulunan birçok firma, ofis ve mağazalarını kapattı.

Cadde mağazaları konut projelerinden daha mı karlı?

Cadde mağazaları yatırımcılar için kira geliri yüksek bir kazanç sağlama şansını veriyor. Dükkan ve mağazalar çoğu kez ihale yoluyla sahiplerini teslim ediliyor.

Wolf, Enplus Mağazaları’nda tüketicisiyle buluştu!

Wolf, yaşama değer katan fikirlerin hayat bulduğu Enplus Mağazaları’nda tüketicisiyle buluşurken tasarım, teknoloji ve uyumu da mutfaklara taşıyor.

Kentsel dönüşüm cadde mağazalarını vurdu!

İstiklal’deki mağazalardan sonra Bağdat Caddesi’nde kapanan mağazalar da dikkat çekti. Kiraların 250 bin dolara kadar çıktığı caddede şu an 22 dükkân kapalı. Başkan Nuhoğlu, “Dönüşümle beraber kiralar da arttı. Kapatanlar dönüşümle yapılan yeni binalara taşınıyor” diyor

C-A mağazalarını Defacto'ya devrediyor!

Şu anda 20’ye yakın mağazası olan C&A, mağazalarını devrederek pazardan çıkıyor. Özellikle yerli markalarla rekabette zorlanan marka için pazardan çıkma kararı verildi.

Fakir Piccadilly serisi English Home mağazalarında!

İngiliz asaletinin, Alman teknolojisi ile buluştuğu “Fakir Piccadilly” serisi English Home mağazalarında… Piccadilly serisinde; mikser, blender set ve saç kurutma makinesi gibi kadınların vazgeçilmezi olan ürünler yer alıyor...

Sirmaison mağazalarının üçüncüsü Akmerkez’de açıldı!

Şirin Yalçın, sahibi olduğu Sirmaison mağazalarının üçüncüsünü Akmerkez’de açtı. Yalçın’ın ev sahipliğinde düzenlenen açılışa, iş ve cemiyet hayatından birçok ünlü katıldı.

Batışehir dükkan ve mağazalarına bir haftada 1500 ön talep!

Batışehir’in alışveriş caddesinde yer alan cadde dükkanları ve mağazalar; gelir getirisi yüksek benzersiz lokasyonu ve sunduğu avantajları ile bir hafta içerisinde 1500 ön talep aldı.

Hadije Ortadoğu'da 5 farklı ülkede mağaza açacak!

Ortadoğu'da hayata geçirilen Hadije projesi kapsamında; Yıldırım Mayruk'tan Özgür Masur'a kadar birçok ünlü modacının tasarımları aynı mağazada satışa sunulacak. Firma, Ortadoğu'da 5 farklı ülkede mağaza açacak...

hadije ortadoğu mağazaları Haberi

hadije ortadoğu mağazaları

Hadije; 26 yaşındaki Hatice Aydeniz'in girişimciliğini üstlendiği Ortadoğu'da hayata geçirilecek bir proje. Bu proje; Yıldırım Mayruk'dan Özgür Masur'a, Barbaros Şansal'dan Tuvana Büyükçınar'a kadar birçok ünlü tasarımcının ürünlerini bir mağazada buluşturacak. Böyle bir konsept mağaza zincirinin kurulmasının amacı; yakın coğrafyalarda Türkiye için 'yüksek moda ve tasarım ülkesi' algısı oluşturmak. Aydeniz, bu proje hakkındaki soruları yanıtladı: 


 Projenin adı neden Hatice değil de Hadije? 

Araplar adımı Hadije olarak telaffuz ediyor, o yüzden marka adı da Hadije olsun istedim. 


BATI HAKİMİYETİ VAR 

 Hadije neden özellikle Ortadoğu'da hayata geçirildi? 

Suudi Arabistan'ın; dizilerimize, tasarımlarımıza, kültürümüze olan hayranlığı çok fazla. 'Neden Türk moda tasarımcılarının ürünlerini bu pazara sokmuyoruz?' dedik. Bu aslında çok riskli olmayan bir girişim. Şimdilik en yakın pazar Suudi Arabistan ama ilerleyen zaman içinde hedefimizde tüm yakın coğrafyalar var. 


 Bu...