04 / 05 / 2024

Hadımköy Metrosu ne zaman açılacak

Hadımköy Metrosu ne zaman açılacak

Hadımköy metrosu ne zaman hizmete açılacak? Hadımköy metro ulaşımı ne zaman başlayacak? Hadımköy metrosu ne zaman açılacak? Hadımköy raylı sistem hattı, hangi metrolara bağlanacak? Hadımköy'ü metroya bağlayan İETT otobüs hatları hangileri?

Hadımköy 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Arnavutköy İlçesi'ne bağlı Hadımköy Mahallesi'ndeki 394 parselin bir kısmı ve tescil harici alana ilişkin imar planı bugün askıya çıktı..

Hadımköy Atatürk Sanayi Bölgesi neden Islah OSB olamadı?

Hadımköy Atatürk Sanayi Bölgesi için bir iddia ortaya atıldı. Hadımköy Atatürk Sanayi Bölgesi'nin, “Islah OSB” olması adına yapılan başvurunun Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı tarafından engellediği iddiası öne sürüldü.

Hadımköy Karaağaç Yolu Kavşak projesi imar planı askıda!

İBB tarafından Büyükçekmece Hadımköy Kavşağı - Karaağaç Yolu Arası Tem Otoyolu Kuzeyi Yol Kavşak Ön Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Kiptaş Hadımköy 3. etap hangi aşamada?

Kiptaş Hadımköy 3. etap için yapılan ihalede kazanan yüklenici Ankaralı Teker İnşaat firması oldu. Peki 24 ay sonra teslim edilecek olan Kiptaş Hadımköy 3. etapta son durum ne?

Soyak Hadımköy'de 5 bin konut inşa edecek!

Soyak, Hadımköy'de 5 bin konutluk projeye hazırlanıyor. Soyak Hadımköy projesinin ilk etabında 500 konutun satışa sunulacak. Peki Soyak Hadımköy projesi nerede yapılacak, ne zaman satışa çıkacak?

Kiptaş Hadımköy 3. etap inşaatı ne zaman başlıyor?

Kiptaş Hadımköy 3. etap inşaatlarının yapım işi ihalesi sonuçlandı. 24 ayda tamamlanıp, teslim edileceği duyurulan Kiptaş Hadımköy 3. etap projesinde inşaat çalışmaları ne zaman başlayacak?

Kiptaş Hadımköy 3. Etap Konutları'nda son durum ne?

Kiptaş Hadımköy Konutları 3. Etap projesinin ihalesinin 2. oturumu Eylül sonunda yapılacak. İhale sonucunda kazanan firma Deliklikaya'da yer alan Kiptaş Hadımköy 3. Etap Konutları'nı hayata geçirecek...

Kiptaş Hadımköy Konutları 3. Etap inşaatı ne zaman başlayacak?

Kiptaş Hadımköy Konutları 3. Etap projesinin bu ay sonunda ihalesi yapılıyor. Tekliflerin toplandığı Kiptaş Hadımköy 3. Etabı hangi firmanın inşa edeceği ay sonunda belli olacak. Peki Kiptaş Hadımköy Konutları 3. Etap inşaatı ne zaman başlayacak?

Hadımköy'de ütü fabrikasında yangın çıktı!

Hadımköy'de ütü fabrikasında yangın çıktı. Hadımköy'de, bir ütü fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.Avcılar, Kıraç, Hadımköy ve Esenyurt iftaiye ekipleri, olay yerine sevk edildi.

Hadımköy'deki ütü deposunda yangın çıktı!

İstanbul Hadımköy'de bir firmanın ütü deposunda yangın çıktı. Yangına Bakırköy, Hadımköy, Kıraç, Şişli, Başakşehir, Mimarsinan itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Yangına aynı zamanda havadan da müdahalede bulunuluyor.

Arnavutköy Hadımköy Yeşilbayır Bölgesi imar planı askıya çıkarılıyor!

Arnavutköy Belediye Başkanlığı, Hadımköy Yeşilbayır Bölgesi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı onaylandığını ve 30 Haziran 2014 Pazartesi günü ilanen askıya çıkarılacağını duyurdu. İşte o imar planı açıklaması...

Hadımköy'de park alanına cami yapılacak!

Arnavutköy Hadımköy'de imar durumu park olarak görünen 300 ada 10 parsel, cami ve park alanı olarak düzenlendi. Hadımköy dini tesis ve tescil dışı alanın park alanına alınmasına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı.

Hadımköy Sanayi Bölgesi 2. Etap imar planı askıda!

Arnavutköy Hadımköy Mahallesi, 390 parsel üzerindeki Hadımköy Sanayi Bölgesi İkinci Etap ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar plan tadilatı askıya çıkarıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 390 parselin imar planını 16 Mayıs 2014'te onayladı.

Hadımköy Metrosu ne zaman açılacak Haberi

Hadımköy Metrosu ne zaman açılacak


Hadımköy, İstanbul'un Avrupa yakasındaki ilçesi Arnavutköy'e bağlı yeni konut projeleri ile Hadımköy TOKİ ve Hadımköy KİPTAŞ projelerinin gözde lokasyonu. En son KİPTAŞ'ın Hadımköy etaplarıyla konut cazibesi artan bölge ne zaman metroya kavuşacak? Hadımköy metrosu ne zaman açılacak? İşte cevaplar...



Hadımköy'ü metroya bağlayan İETT hatları!


Hadımköy, metro ile bağlantısını şimdilik İETT otobüs hatlarıyla sağlıyor. Hadımköy sakinleri, Yenibosna ve Bayrampaşa metrolarına 418 ve 336H hat numaralı İETT otobüsleriyle bağlanıyor. 




İETT 418 Hadımköy-Yenibosna Metro


Hadımköy sakinleri metro ulaşımını, Yenibosna Metrosu ile bağlantılı İETT 418 Hadımköy-Yenibosna Metro otobüs hattı ile sağlıyor. Hadımköy TOKİ durağından Yenibosna Metrosu'na gidiş ve dönüş yolculuğu 140 dakika sürüyor.




336H Hadımköy TOKİ - Bayrampaşa Metro


Hadımköy TOKİ durağından metroya ulaşılan diğer İETT otobüs hattı da 336H Hadımköy TOKİ - Bayrampaşa Metro hattı... Bu...