05 / 05 / 2024

hafele concept proje

hafele concept proje

Hafele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun;"Konut projelerinde 2019'da TL bazında yüzde 47 büyüdük" dedi...

MiaPort Concept Arnavutköy'de 2+1 daireler 8 milyon 600 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Çağlayan İnşaat tarafından yükselen MiaPort Concept projesinde e 2+1 daireler 8 milyon 600 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Proje;  konut ve ticari ünitelerden meydana geliyor. 

AS Yapı, AS Concept projesi 60 aya varan vade fırsatıyla ön talep topluyor! Yeni proje!

AS Yapı, İstanbul Basın Ekspres Yolu üzerinde, mahalle konseptiyle modern ve özel yaşam fikrini birleştirdiği AS Concept projesinde 60 aya varan vade fırsatıyla ön talep toplamaya başladı.

Güler Concept satışta! Yeni proje!

Güler Concept tarafından  Bursa Balkan Mahallesi’nde yükselen adını firmanın kendisinden alan Güler Concept satışta...

As Concept İstanbul Projesi satışta! Yeni proje

As Yapı imzasıyla İstanbul ilinde inşa edilen "As Concept İstanbul" projesi satışa çıktı. 2024 Aralık ayında teslim edilecek projede 605 adet konut bulunuyor. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

My Concept Global Proje Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Concept Global Proje Yönetimi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Muhammet Ali Mert tarafından kuruldu.

Cesur Concept Proje Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Cesur Concept Proje Yapı Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Orhan Kemal Soyyiğit tarafından kuruldu.

Milan Concept Mimarlık Proje Taahhüt Ve Mobilya İmalat Limited Şirketi kuruldu!

Milan Concept Mimarlık Proje Taahhüt Ve Mobilya İmalat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Erden tarafından kuruldu.

Şua İnşaat Elite Concept ile yüksek tasarruf imkanı sağlıyor! 

İnşaat sektörünün öne çıkan firmalarından Şua İnşaat, Kadıköy Fikirtepe’de hayata geçen Elite Concept ile gelecek nesillere daha güzel ve yaşanabilir bir dünya bırakmayı hedefliyor. Proje, akıllı telefon ya da tabletlerle internet üzerinden kontrolü sağlanabilen akıllı ev ile hayatı kolaylaştıracak.

MiaPort Concept ön satışta! Yeni proje!

İstanbul'un merkez konumunda bulunan Arnavutköy'de konumlanan MiaPort Concept projesi satışta. Projede daire fiyatları 385 bin TL'den başlıyor. 

Hafele akıllı ev çözümleriyle yabancı yatırımcılar arasında fark oluşturuyor!

İnovasyonda global bir model olan Hafele, akıllı çözümleriyle her evi farklı beklentilere uygun hale getiriyor. Hafele Concept sayesinde konut alıcılarıyla empati kuruyor ve ihtiyaçları en uygun şekilde analiz edebiliyor.

Elite Concept ödeme koşulları!

Elite Concept ödeme koşulları haberimizde yer alıyor. Proje 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından meydana geliyor. 

Elite Concept kampanyalı ödeme planı!

Elite Concept kampanyalı ödeme planı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe’de yükselen proje Şua İnşaat imzasını taşıyor. 

Elite Concept’te Bayram Kampanyası!

Elite Concept projesinde  yüzde 30 peşinat ve banka kredisiz 48 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Şua İnşaat tarafından inşa edilen proje eğlence, kültür, alışveriş, yatırım ve hayatın tam merkezinde elit bir yaşam vadediyor. 

hafele concept proje Haberi

hafele concept proje

Hafele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, geliştirdikleri Hafele Concept'i Türkiye'nin farklı bölgelerine yayacaklarını belirtti. Uytun;"Bu yıl hayalimiz 6 tane Hafele Concept Tasarım Merkezi açmak" dedi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Hafele Concept'i Türkiye'nin farklı bölgelerine yaymak isteyen Hafele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, Şehir olarak İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara, Antalya ve Kayseri'de tsarım merkezi açmak isteddiklerini dile getirdi.

Uytun, yaptığı açıklamada temelleri 1923 yılında bir hırdavat dükkanı olarak atılan Hafele'nin, bugün 150 binin üzerindeki ürün seçeneğiyle dünyanın en büyük ve modern hırdavatçısı olarak tanındığını dile getirdi.

Bugün tasarımcılarla yoğun bir şekilde iş birliği yaptıklarını ifade eden Uytun, dünyada temel paydaşlarından birinin de mimarlar olduğunu, onların hayallerindeki tasarımın detaylarını çözmeye yardım ettiklerini belirtti.

Uytun, Hafele Grubu'nun yıllık 25 milyon avroluk Ar-Ge...