18 / 05 / 2024

Hafele zirveleri

Hafele zirveleri

Siyaset, iş ve ekonomi dünyasının önde gelen isimlerinin bir araya geldiği Türkiye’nin Davos’u olarak adlandırılan Uludağ Ekonomi Zirvesi 21 - 22 Mart 2014 tarihlerinde Uludağ’da gerçekleşecek...

Ne konut ne dolar! Türkler 2023'te en çok bunları aldı!

Türkiye genelinde 2023'te döviz ve konut alımı gerilerken altın ve otomobilde tüm zamanların da zirveleri görüldü. Altın ve otomotiv ithalatına ödenen para toplamda 66 milyar doları geçti...

2024'te 1 milyon 200 bin konut satılması hedefleniyor!

Türkiye'de pandemide düzenlenen kampanyalar, yabancı göçü gibi nedenlerle konut satış ve kira fiyatları zirveleri görmüştü. 2024 yılında da piyasanın ana aktörünün ‘konut’ olması bekleniyor.

Google dövizi tekrar düşürdü! Arama yapanlar şaştı kaldı! Dolar 24, euro 25 TL! Neler oluyor?

Son zamanlarda tarihi zirveleri ile gündemden düşmeyen dolar ve euro kurunda geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu hafta da yine rakamlar farklı açıklandı. Google'da bir anda dolar 24 euro ise 25 TL oldu.Neler oluyor?

Ocaklar daha da kısılacak! Tüp fiyatlarına zam

Seçimlerin ardından tarihi zirveleri gören döviz kuru tüp fiyatlarını da etkiledi. Geçtiğimiz ay 350 lira olan 12 kilogramlık mutfak tüpü 380 liradan satışa sunuluyor. İşte tüm detaylar...

Bu yorum akıllara durgunluk verdi! İşte altının zirve yapacağı tarih

Yaşanan şiddetli 2 depremin ardından, altın kuru dalgalı seyrine devam ediyor. Uzman ekonomist Tuna Kaya yaptığı açıklama ile  altın fiyatlarında yükseliş yaşanacağını bildirdi. zirveleri zorlayan altın ters köşe yapınca vatandaşlar altın almaya başlamıştı.

Gram altının gaza basacağı asıl tarih kesinleşti! Altın piri İslam Memiş son noktayı koydu! Düşüşlere aldanmayın

Altın yatırımcısı altında yeni zirveleri beklerken düşmeye başladı. Yatırımcılar endişe ederken gram altının gaza basacağı asıl tarih kesinleşti! Altın piri İslam Memiş son noktayı koydu! Düşüşlere aldanmayın...

Altında hareket daha da sertleşecek! Bu tarihlere dikkat!

Finans analisti Hatice Kolçak, altın fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Finans analisti Hatice Kolçak, yaz aylarının rakat geçmeyeceğinin altını çizdi ve yeni zirveleri işaret etti. 

Hafele 6 yeni ürünüyle Hardware Eurasia Fuarı’nda!

Häfele, yeni ürün ve konseptlerle Hardware Eurasia Fuarı’nda yerini alıyor. İşte konuyla ilgili detaylar...

Ev fiyatlarındaki artış tam gaz!

Hafele Türkiye ve Bölgesi İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Satışların en çok konutta düştüğünü belirten Hilmi Uytun, fiyatların da artış gösterdiğini belirtti.

İnşaat ve gayrimenkul sektöründeki projeler hızlandı!

Hafele Türkiye ve Bölgesi İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, "Pandeminin etkilerinin yavaşlamasıyla inşaat ve gayrimenkul sektöründeki projeler canlanmaya başladı. Sektördeki imar izinlerine dayalı olarak önemli bir hareket gözlemliyoruz" dedi.

Türkiye'de konut satın alınırken nelere dikkat ediliyor?

Hafele Türkiye, Türkiye'de evini değiştirmek isteyenlerin tercihleri hakkında araştırma yaptı. Çıkan sonuçlara göre; katılımcıların yüzde 37'si yeni konut almak istiyor. 

Hafele Türkiye, konut sektörüne yön veriyor!

Hafele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun'un beş yıl içinde Almanya'yı geride bırakıp lider olma hedefi var. Sevdası, Türkiye'de fabrika kurmak. Geliştirdiği konseptin bu hedefe ulaşmasında belirleyici olacağına inanıyor...

Erkekler tadilat, kadınlar yeni ev istiyor!

Mobilya yapı sektörünün liderlerinden Hafele Türkiye’nin araştırmasına göre; iki yılda evini yenilemek isteyenlerin yüzde 37’si yeni bir konut almayı planlarken yüzde 49’u ise geniş çaplı bir tadilatı yeterli buluyor.

Hafele zirveleri Haberi

Hafele zirveleri

Capital ve Ekonomist dergileri tarafından, Bursa Valiliği’nin işbirliği ile düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi’nin oturum sponsoru bu yıl da Häfele Türkiye oldu.


Häfele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun’un da bir konuşma yapacağı zirvede T.C. Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Faruk Eczacıbaşı, Hanzade Doğan Boyner, Hüsnü Özyeğin, Tuncay Özilhan ve Fatih Terim gibi 50’nin üzerinde önemli isim konuşmacı olarak yer...