09 / 05 / 2024

Hafriyatı gelişigüzel dökene ceza

Hafriyatı gelişigüzel dökene ceza

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıklarını, ilgili idareden izin almadan taşıyanlara ve taşıttıranlara ayrı ayrı 3' er bin lira ceza verecek...

Word İnşaat Hafriyat Temizlik Nakliye Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Word İnşaat Hafriyat Temizlik Nakliye Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

Gelişmişlik düzeyi yüksek Avrupa Birliği ülkelerinde ev sahipliği oranı geriliyor!

Avrupa İstatistik Ofisi verilerinden derlenen bilgilere göre Refah ve gelişmişlik düzeyi yüksek Avrupa Birliği ülkelerinde ev sahipliği oranı düşüyor. 

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Günaydın tarafından kuruldu.

Arden Yol Yapı İnşaat Hafriyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arden Yol Yapı İnşaat Hafriyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Uyar tarafından kuruldu.

BİM’de ev kadınlara özel dört dörtlük indirimler! Kutulu hurç 65 TL’ye, aspiratör 550 TL’ye, sahan 80 TL’ye düştü!

BİM’in 26 Mayıs tarihinde indirim girecek aktüel ürünler kataloğu müşterilere özel duyurulurken; kutulu hurç 65 TL’ye, aspiratör 550 TL’ye, sahan 80 TL’ye düşecek. İşte BİM fiyat listesi 26 Mayıs 2023 Cuma...

Ekonomide sevindiren gelişme! Özel sektör dış borcunu azaltıyor!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) aracılığı ile  özel sektörün yurt dışından sağladığı kredi borcunda azalma yaşandığı görüldü.

Benhur Hafriyat İnşaat İç Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Benhur Hafriyat İnşaat İç Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Maltepe'de Benhur Bayrak tarafından kuruldu.

Kredilerle ilgili son dakika gelişmesi! Yeni düzenleme kapıda!

Hesapkurdu.com Bankacılık ve İş Geliştirme Müdürü Orhun Çağlar Atilla, konut ve ticari kredilerde yeni bir düzenlemenin kapıda olduğunu söyledi.

Ülkcan Yapı Hafriyat Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ülkcan Yapı Hafriyat Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 500 bin TL sermaye bedeli İle Ülkücan Salim Miman tarafından kuruldu.

Stellco Yapı Proje Geliştirme Uygulama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stellco Yapı Proje Geliştirme Uygulama Dış Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile  Şahin Bulut tarafından kuruldu.

Greenplast Global Kim.Mad.Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Yatırım Araştırma Geliştirme İç Ve Dış Ticaret A.Ş. kuruldu!

Greenplast Global Kim.Mad.Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Yatırım Araştırma Geliştirme İç Ve Dış Ticaret A.Ş. bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Irına Çakır tarafından kuruldu.

Lektos Gayrimenkul Geliştirme İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lektos Gayrimenkul Geliştirme İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Mert Yanpal ve Tolga Ozan tarafından kuruldu.

Rock Yapı Hafriyat Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rock Yapı Hafriyat Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Kaytan tarafından kuruldu.

Hafriyatı gelişigüzel dökene ceza Haberi

Hafriyatı gelişigüzel dökene ceza

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıklarını, ilgili idareden izin almadan taşıyanlara ve taşıttıranlara ayrı ayrı 3 bin lira ceza verecek. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 20 yıllık kentsel dönüşüm sürecinde ortaya çıkacak inşaat ve yıkıntı atıklarının geri dönüştürülerek kullanılmasını teşvik edecek Bakanlık, inşaat atıklarının, geri dönüşüm merkezleri dışına götürülmesi ve istenmeyen yerlere dökülmesini getireceği akı tedbirlerle önleyecek. İmar Kanunu'nda yapılacak düzenlemeyle hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıklarını, Bakanlıkça belirlenen esaslara aykırı ve ilgili idareden izin almadan taşıyanlara ve taşıtanlara ayn ayrı 3 bin lira ceza uygulanacak. Geri kazanan, geri dönüştüren, tekrar kullanan veya bertaraf edenlere ise 5 bin lira idari para cezası verilecek.


Yeni Akit...