29 / 04 / 2024

Hak Kum Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Hak Kum Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Hak Kum Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hatice Kukul tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Haziran 2015 tarihinde Kağıthane'de kuruldu.

AFAD hak sahipliği başvurusu nereye, nasıl yapılır? 

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Malatya'da, hak sahipliği başvurusu gerçekleştiremeyen depremzedelere 2 günlük ek süre verildi. Peki, AFAD hak sahipliği başvurusu nereye yapılır? İşte detaylar...

TOKİ, Rize'deki 3 bin 742 konutu hak sahiplerine teslim etti! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1.157 adet konutun yapımı sürüyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ eliyle Rize'de toplam 3 bin 742 konutu bitirerek hak sahiplerine teslim ettiklerine, 1157 konutun yapımının ise sürdüğüne dikkat çekti. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rize'de yaptığı önemli açıklamalar...

AFAD hak sahipliği başvurusu nasıl yapılır 2023? 137 bin 596 hak sahipliği başvuru geldi! Depremzedeler dikkat! 

AFAD Afetzede Hak Sahipliği için şu ana kadar 137 bin 596 hak sahipliği başvuru geldi. Peki AFAD hak sahipliği başvurusu nasıl yapılır 2023?

AFAD E-Devlet hak sahipliği başvurusu nedir, nasıl yapılır?

AFAD hak sahipliği başvurusunun detayları merakla sorgulanıyor. Peki, AFAD E-Devlet hak sahipliği başvurusu nedir, nasıl yapılır? İşte detaylar...

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Asgari Ücret Tespit Komisyonunun Yapısının Yeniden Belirlenmesini İstiyor!

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Asgari ücret tespit komisyonunun yapısının katılımcı bir anlayışla yeniden belirlenmesini istediklerini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Pendik'e kentsel dönüşüm müjdesi: Orta ve Dumlupınar'da 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı!

Cuumhurbaşkanı Erdoğan, Pendik ilçesi kapsamında kentsel dönüşüm ile ilgili de yeni müjdeleri verdi. Orta ve Dumlupınar mahallelerinde 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı.

Riskli Yapıyı Malik, Kiracı veya Sınırlı Ayni Hak Sahibi Olmaksızın Kullananlara Yardım Yapılması Kararında Değişiklik!

6306 Sayılı Kanun Kapsamında Riskli Yapıyı Malik, Kiracı veya Sınırlı Ayni Hak Sahibi Olmaksızın Kullananlara Yardım Yapılmasına Dair Kararda Değişiklik Yapılması Hakkında Karar bugünkü 31855 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Konak'ta hasarlı ve riskli yapıların dönüşümünde hak kaybı yaşanmayacak! 

İzmir Konak Belediye Meclisi olağanüstü toplantısında alınan karar doğrultusunda kentteki hasarlı ve riskli yapıların hak kaybına uğramadan dönüşümüne ilişkin önerge kabul edildi. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Selim Türsen, bugünkü köşe yazısında söz konusu önergeyi kaleme aldı. 

Gebze'de hak sahiplerine tapu teslimi yapıldı! 

Kocaeli Gebze'de 1 milyon metrekarelik arsa için hak sahiplerine tapu teslimi yapıldı. 

Hak Mimari Yapı İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hak Mimari Yapı İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Raşit Meral ve Hakkı Meral tarafından kuruldu.

Anayasa Mahkemesi'nden emsal yıkım kararı!

Anayasa Mahkemesi, 24 yıldır kullanılan gecekondunun yıkılmasında ve hak sahiplerine yapı bedeli ödenmemesinde mülkiyet hakkının ihlal edildiğine karar verdi.

İhale yoluyla sözleşme yapılan firmaların hak ediş ödemeleri mecliste!

İhale yoluyla sözleşme yapılan firmaların hak ediş ödemeleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Öztunç, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Ankara Yamaçevler'de tapu heyecanı yaşanıyor!

Yenimahalle’nin son gecekondu bölgesi Yamaçevler’de tapusu olmayan 500’e yakın vatandaş hak sahibi yapıldı. Ankara Yamaçevler'de tapu heyecanı yaşanıyor. 

Hak Kum Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi nerede Haberi

Hak Kum Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Hak Kum Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hatice Kukul tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Haziran 2015 tarihinde Kağıthane'de kuruldu.


Hak Kum Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;A- İNŞAAT 1- Her türlü İnşaat taahhüt işleri, Konut, İş yeri, Ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Kentsel dönüşüm kanunu kapsamında kat karşılığı inşaat işleri yapmak. Kentsel dönüşüm ile ilgili kamu ve özel sektördeki ihalelere katılmak, teklif vermek, aracılık yapmak.  Kentsel dönüşüm kapsamında binaların yeniden yapılması, inşaatı, güçlendirilmesi, yıkılması ve kentsel dönüşümle ilgili tüm proje işlerini yapmak ve yaptırmak.  2 Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre...