04 / 05 / 2024

Hakan Ay

Hakan Ay

Ay Yapım İnşaat Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Ay tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 28 Ocak'ta Tuzla, Mescit Mahallesi'nde kuruldu.

Asgari ücrete Temmuz 2024 zammı gelecek mi? Prof. Dr. Hakan Kara zam yapılmazsa ne olacağını paylaştı!

Milyonlarca kişi asgari ücrete Temmuz ayında zam yapılıp yapılmayacağını merak ederken Prof. Dr. Hakan Kara, asgari ücrete zam yapılmadığı takdirde oluşacak tabloyu paylaştı. İşte Prof. Dr. Hakan Kara'nın o paylaşımı...

Ankaralılara çifte müjde! Ankara'daki konut ve kira fiyatları 2024 yılının ilk 6 ayında düşebilir! 

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Ankara'daki konut ve kira fiyatlarının 2024 yılının ilk 6 ayında düşebileceğini açıkladı.

Ahmet Hakan'ın imzasını taklit ederek evini kiraya veren eski şoförüne hapis cezası!

Gazeteci-yazar Ahmet Hakan Coşkun'un imzasını taklit ederek dairesini 170 bin lira karşılığında kiraya veren eski şoförü Sari Demir'e 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası verildi...

Hakan Bucak: Konut sektörü satış hızını artırdı!

Ağustos 2020 konut satış istatistiklerini yorumlayan Mars Investment Kurucu Genel Müdürü Hakan Bucak, ''Pandemi nedeniyle aslında minimum 3 ay talep kaybı ve resmi işlem kaybı yaşayan konut sektörü satış hızını artırdı'' dedi.

Hakan Akçam: Online ilan siteleri 6 ay ücretsiz hizmet versin

Etimesgut Emlak Müşavirliği Derneği Başkanı Hakan Akçam, online ilan sitelerinin 6 ay ücretsiz hizmet vermelerini talep etti..

Kepez Belediyesi esnaftan 3 ay kira almayacak!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından ticari tesislerini işleten esnafa kira desteği verildi. Başkan Hakan Tütüncü, koronavirüs salgınıyla mücadelede belediyeye ait iş yerlerinden 3 ay boyunca kira almayacaklarını açıkladı.

Türk baron Hakan Ayık'ın mülkleri satışa çıkacak!

Birçok ülkede 300 milyon dolarlık uyuşturucu trafiğini yönetin Hakan Ayık için Avustralya mahkemesi gıyabi yargılama kararı aldı. Mahkeme 15 Nisan tarihinde gerçekleşecek duruşmaya katılmasa da Ayık’ın el konulan mülklerinin satılmasına karar verildi.

Hakan Özyol, Halk GYO'dan ayrıldı!

Hakan Özyol, Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan ayıldı. Hakan Özyol'un yerine Ali Cebeci geldi..

İmar barışında başvurular 3 ay daha uzatılmalı!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, İmar Barışının son başvuru tarihinin yaklaşması üzerine ''Bakanlar kurulu kararı ile başvurunun en az üç ay daha ertelenmesini bekliyoruz" diye konuştu.

Ekim ayında yabancılara 2 bin 677 adet konut satıldı!

Ekim ayında 20 bin 906 konutun satılması ile ilgili konuşan Mustafa Hakan Özelmacıklı “Kredi oranlarının yüzde 1 seviyesinin üstüne seyretmesinin alıcılar için bir direnç noktası olduğunu değerlendiriyoruz.Bir önceki yılın aynı ayına göre ipotekli satışlar yüzde 19.8 azaldı." diye açıklamada bulundu

Hakan Günderen, Bien Banyo Genel Müdürü oldu!

2017 yılı Ağustos ayı itibariyle Ercan Şirketler Topluluğu şirketlerinden Bien Banyo Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş. Genel Müdürü olarak göreve başlayan Hakan Günderen 55 yaşında ve 2 çocuk babasıdır.

Hakan Kısacık kimdir?

2012 Şubat ayından bu yana kurucusu olduğu HK Mimarlık ofisinde, yurtiçi ve yurtdışı projelerinde tasarım yapmakta olan Hakan Kısacık kimdir? Hakan Kısacık hangi işlerde görev aldı?

Hakan Tütüncü: Pil Fabrikası'na kimse göz dikemeyecek!

Kepez Belediyesi’nin Şubat ayı meclisinde gazetecilerin Pil Fabrikası ile ilgili sorularını cevaplandıran Başkan Hakan Tütüncü; “Orası kesinlikle ve kesinlikle park alanı olacak ve biz hayatta ve ayakta olduğumuz sürece oraya kimse göz dikemeyecek” dedi.

Hakan Ay Haberi

Hakan Ay

Ay Yapım İnşaat Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Ay tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 28 Ocak'ta kuruldu. 


Ay Yapım İnşaat Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...