08 / 05 / 2024

Hakan Bek özgeçmiş

Hakan Bek özgeçmiş

Gayrimenkul sektöründe başarılı işlere imza atan Hakan Bek, Keller Williams Ataşehir Bölge Müdürlüğü Yönetici Ortağı olarak göreve başladı. Peki, Hakan Bek kimdir? Bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Asgari ücrete Temmuz 2024 zammı gelecek mi? Prof. Dr. Hakan Kara zam yapılmazsa ne olacağını paylaştı!

Milyonlarca kişi asgari ücrete Temmuz ayında zam yapılıp yapılmayacağını merak ederken Prof. Dr. Hakan Kara, asgari ücrete zam yapılmadığı takdirde oluşacak tabloyu paylaştı. İşte Prof. Dr. Hakan Kara'nın o paylaşımı...

Gayrimenkul fiyatları düşecek mi? Vatandaşlar ne bekliyor? 

Gayrimenkul alacaklar ve satacaklar fiyatların gidişatının ne olacağını merak ediyor. Gazeteci Hakan Çınar, X sosyal medya hesabından 'Sizce gayrimenkul fiyatları düşer mi?' sorusunu sordu. İşte gelen yorumlar...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Bekçi maaşına zam geldi mi? 2023 en düşük bekçi maaşları ne kadar?

Memur maaş zamlarıyla birlikte birçok kalemde maaşlar yeniden hesaplanacak. Bu kapsamda bekçi maaşlarının da artması bekleniyor. Peki, en düşük bekçi maaşı ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Kirada yüzde 25 zam sınırı uzatılırsa fiyatlar düşer mi? Uzman isim tek tek açıkladı!

Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, kirada yüzde 25 zam sınırı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki kirada yüzde 25 zam sınırı uzatılırsa fiyatlar düşer mi? 

Bekçilik başvuru sonuçları açıklandı mı? Birinci dönem bekçi sınav tarihi belirlendi mi?

Çarşı ve Mahalle Bekçiliği 2023/1.Dönem başvuru sonuçları yoğun bir bekleyiş içinde. Adaylar, başvuru detaylarını ve sonuçlarını öğrenmek için heyecanla bekliyorlar.

Bekçi alım şartları değişti mi? İlkokul mezunu bekçi olabilir mi? Tek tek açıklandı, hemen bakın!

Bekçi alım şartları değişti mi? İlkokul mezunu bekçi olabilir mi? Tek tek açıklandı, hemen bu son dakika detaylarına bakın...

Bekçi alım şartlarında son dakika değişikliği! İlkokul mezunları bekçi olabilir mi? Peş peşe açıklandı!

Bekçi alım şartlarında son dakika değişikliği yapıldı. Peki ilkokul mezunları bekçi olabilir mi? Peş peşe açıklandı...

Bekçi maaş ne kadar 2022? Bekçi maaşlarına zam geldi mi? Zamlı bekçi maaşı ne kadar?

Bekçi olmak isteyenler, bekçi maaşlarına dair geniş bir araştırma yapmaktadırlar. İşte bekçi alımlarına dair merak edilenler!

Bekçi maaşına zam geldi mi? Zamlı bekçi maaşı ne kadar? Bekçiler kaç saat çalışır 2022?

Bekçi maaşlarına zam yapıldı mı? Bekçi maaşları ne kadar oldu 2022? İşte merak edilen yanıtlar!

Bekçilik başvuruları 2022 bitti mi? Bekçi olmak isteyenler dikkat! Bekçilik sınavı hangi tarihte nerede yapılacak?

Bekçi olmak için sınava girecek adaylar, bekçilik başvuruları 2022 bitti mi? Bekçilik başvuru sınavı hangi tarihte ne zaman yapılacak? gibi soruların yanıtlarını arıyor. İşte merak edilen tüm soruların yanıtları...

Ev alacaklar dikkat! Konut fiyatlarındaki artış devam edecek mi?

Mars Investment İcra Kurulu Başkanı Hakan Bucak, konut fiyatları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki konut fiyatlarındaki artış devam edecek mi?

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Hakan Bek özgeçmiş Haberi

Hakan Bek özgeçmiş

Hakan Bek kimdir?

Hakan Bek, Keller Williams Ataşehir Bölge Müdürlüğü Yönetici Ortağı olarak göreve başladı. Bek, önümüzdeki süreçte KW Ataşehir Bölge Müdürlüğü’ndeki operasyonlardan sorumlu olacak.


Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi ve Bilgisayar Mühendisliği eğitimi alan Hakan Bek, yüksek lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Uluslararası Finans Bölümü’nde aldı. Yüksek lisans eğitiminin ardından doktora eğitimini tamamladı.


İş hayatına 1985 yılında Türkiye İş Bankasında Uzman Eğitimci olarak adım atan Hakan Bek, İktisat Bankası ve Töbank’ta Hazine Müdürlüğü, Menkul Kıymetler Grup Müdürlüğü, Aktif Pasif Komitesi Üyeliği, Özel Projeler Müdürlüğü görevlerinde bulundu ve 1991 yılında Töbank Fon1’i kurarak Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı üstlendi.


Profesyonel iş hayatının yanı sıra Bek, kendi aile şirketlerinin yönetimlerinde de bulundu. 2004 yılından itibaren gayrimenkul sektörü ile ilgilenmeye başlayan Hakan Bek 2006-2013 yıllarında Remax Ataşehir Bölge...