04 / 05 / 2024

hakan biçen

hakan biçen

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kiralama Departmanı kapatıldı. Bu kapsamda Kiralama Direktörü Hakan Biçen'in görevden ayrıldı.

Konut fiyat artışı geçen yılın ortalarından beri enflasyonun altında seyrediyor!

Konutta fiyatların nasıl bir seyir izleyeceği pek çok kişi tarafından merak edilirken, TCMB eski başekonomisti Prof. Dr. Ali Hakan Kara yaptığı paylaşımda konut fiyat artışının öngördüğümüz gibi geçen yılın ortalarından beri enflasyonun altında seyrettiğini belirtti.

Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu'ndan Marmara için 7.8 büyüklüğünde deprem uyarısı! 

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nden (ZBEÜ) Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu yaptığı açıklamada Marmara'daki en gergin segmentin Tekirdağ segmenti olduğunu dile getirerek, 7.8 büyüklüğünde deprem uyarısı yaptı. İşte Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu'nun o açıklamaları...

Yapay zekanın ele alacağı 20 meslek grubu açıklandı! En az çatı ustaları, inşaatçılar ve sıvacılar etkileniyor...

Günümüzde, yapay zeka modellerinin artması ve popülaritesinin hızla bir biçimde ile profesyonel dünyada ciddi endişeler ortaya çıkmaktadır. İşte yapay zekanın en az ve en fazla etkileyeceği meslek grupları ve haberin detayları...

Hakan Fidan ‘Takip ediyoruz’ demişti! KKTC’de yabancıya mülk satışı yüzde 0.77!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın “MİT ve Dışişleri takip ediyor” dediği KKTC’de yabancılara taşınmaz mal satışı KKTC’nin en kritik sorunları arasında ön plana çıkarken, KKTC Meclisi’ne gönderilmek istenen tasarı tartışma yarattı.

Bcn Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bcn Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Biçen tarafından kuruldu.

Galata Grup Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galata Grup Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ozan Biçen, Ozan Şimdi ve Sezer Yavuz ortaklığında kuruldu.

Depremden sonra arsalara talep yüzde 200 arttı! Arsa fiyatlarında son durum ne? En çok talep hangi ilçelere?

Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, İstanbul'dan başlayan göç ve arsaya artan talep ile ilgili açıklamalarda bulundu. Depremden sonra arsalara talep yüzde 200 arttı! Arsa fiyatlarında son durum ne? En çok talep hangi ilçelere?

Spring Water en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  12 Ocak 2023 fiyat listesi

Şebeke sularına artık güven kalmadı, siz de bi su arıtma cihazı istiyorsanız ''Spring Water 11 Aşamalı 12 lt Tanklı Su Arıtma'' cihazı tam size göre olabilir Peki Spring Water 11 Aşamalı 12 lt Tanklı Su Arıtma cihazı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Gayrimenkul, yatırımcılar için en güvenli liman olma özelliğini koruyor!

Konut fiyatlarının reel olarak yıllık bazda yüzde 56,3 oranında arttığına değinen İTO Meclis üyesi ve Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, gayrimenkulün yatırımcılar için en güvenli liman olma özelliğini koruduğunu söyledi.

Euro üzerinden satışa çıktı! New Holland TC Serisi Biçerdöverler 19 Ekim 2022 fiyat listesi

Türkiye’de hareketli döviz kuru nedeniyle fiyatlar her geçen gün değişirken New Holland TC Serisi Biçerdöverler euro üzerinden satışa sunuluyor. Farklı tabla seçenekleriyle üreticinin vazgeçilmezi olan TC Serisi fiyatlarını sizler için derledik.

60 TL’lik Rinso alana hayalinizdeki Arçelik hediye! Son tarih 1 Ekim

1 Ekim 2022 tarihine kadar Altunbilekler Market, Biçen Marketler, Çağrı Marketler, Gimsa Marketler, Groseri Marketleri, Mopaş Marketler, Onur Market, Yunus Marketleri, Gimsa Marketleri ve online satış kanallarından alacağınız her 60 Türk Liralık Rinso markalı ürün alışverişinizde Arçelik marka hediy

Enerji tüketiminde alışkanlıklar değişiyor! Yenilenebilir enerjiler her geçen gün değerleniyor!

Alaca Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Alaca, "Yenilenebilir enerji hem çevresel hem de ticari anlamda ülkemizin elindeki en büyük kozlardan biri haline gelmelidir" dedi. Yenilenebilir enerjinin ülkeler açısından öneminin her geçen gün arttığını da ekledi. İşte haberin detayları…

Dünyanın en pahalı villası satılamadı!

İtalya Roma'da dünyanın en pahalı evi olarak bilinen ve 471 milyon euro değer biçilen "Villa Aurora" alıcı bulamadı.

hakan biçen Haberi

hakan biçen

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) organizasyon yapısı değişikliği hakkında açıklama yaptı.

Akiş GYO tarafından yerine getirilmekte olan kiralama iş, işlem ve süreçlerinin, Akyaşam Yönetim Hizmetleri A.Ş. bünyesinde yürütülmeye başlanılmasına karar verildi.

Bu kapsamda şirketin Kiralama Departmanı'nın kapatılmasına ve şirketin Kiralama Direktörü Hakan Biçen'in görevden ayrıldı.

Akiş GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz organizasyon yapısının yeniden düzenlenmesi kapsamında, 

1- Şirketimizce yerine getirilmekte olan kiralama iş, işlem ve süreçlerinin, Akyaşam Yönetim Hizmetleri A.Ş. bünyesinde yürütülmeye başlanılmasına, 

2- Bu kapsamda Şirketimiz Kiralama Departmanı'nın kapatılmasına ve Şirketimizin  Kiralama Direktörü  HAKAN BİÇEN'in görevden ayrıldığının Kamuya açıklanmasına

karar verilmiştir.

Saygılarımızla,

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı...