06 / 05 / 2024

Hakan Dedeoğlu

Hakan Dedeoğlu

Istranca Dağları'nda açılan onlarca taşocağı çevreyi tehdit ediyor. Havadan çekilen fotoğraflar Trakya'nın oksijen deposu, aynı zamanda da su kaynakları olan Istrancalar'ın içler acısı durumunu gözler önüne seriyor

Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu'ndan Marmara için 7.8 büyüklüğünde deprem uyarısı! 

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nden (ZBEÜ) Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu yaptığı açıklamada Marmara'daki en gergin segmentin Tekirdağ segmenti olduğunu dile getirerek, 7.8 büyüklüğünde deprem uyarısı yaptı. İşte Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu'nun o açıklamaları...

Deprem tehlike yazılımı geliştirildi! Depremin şiddeti önceden tespit edilecek!

Bülent Ecevit Üniversitesi'nden (ZBEÜ) Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu ve ekibi, coğrafi bilgi sistemi destekli deprem tehlike yazılımı geliştirdi. Buna göre yapay zeka desteği ile fay hatlarındaki gerilim gözlemlenecek.  

Magnethor Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Magnethor Teknoloji Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Daron Dedeoğlu tarafından kuruldu.

Türk bilim insanları, her depremde konuşulan teoriyi resmen çürüttü! Meğer asıl gerçek buymuş!

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nde Geomatik Mühendisliği alanında çalışan Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, depremlerden önce atmosferde gerçekleşen elektron hareketlerini araştıran bir makale yayınladı ve ilginç sonuçlara ulaştı.

Ekşioğlu Cadde İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Cadde İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Can Dostlar Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Can Dostlar Turizm İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Özalp, Hakan Mansuroğlu ve Okan Dulda ortaklığında kuruldu.

Dedemax Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dedemax Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Dedeoğlu tarafından kuruldu.

Bilim kurgu değil korkunç gerçek! Deprem, ilçeyi şehirden 20 santim uzaklaştırdı!

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektör yardımcısı Şenol Hakan Kutoğlu, Düzce'deki 5.9 büyüklüğündeki depremin Gölyaka ile Düzce'yi birbirinden 20 santimetre uzaklaştırdığını söyledi.

Balekoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balekoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Furkan Balekoğlu ve Hakan Balekoğlu ortaklığında kuruldu.

Mays Group Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mays Group Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Büyükçekmece'de Murat Çakmakcı ve Yasin Dedeoğlu ortaklığında kuruldu.

Atölye Akc Proje Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Akc Proje Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Kağıthane’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Kasaroğlu, Okan Akıncı tarafından kuruldu.

Binalar uygun zemin koşullarında inşa edilmeli!

Prof. Dr. Hakan Kutoğlu, Düzce'de dün saat 15.40'ta yaşanan 5.0 şiddetindeki depreme ilişkin açıklamasında binaların uygun zemin koşullarında inşa edilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Ekşioğlu Mesken Yapı İnşaat Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Mesken Yapı İnşaat Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Hakan Ekşi, Yavuz Sultan Ekşi tarafından kuruldu.

Hakan Dedeoğlu Haberi

Hakan Dedeoğlu

Istranca Dağları’nda açılan onlarca taşocağı çevreyi tehdit ediyor. Binlerce ağaç yok edildi. Doğal su kaynakları risk altında. Çevrecilerin seslerini duyurmak için yaptıkları eylemler, farkındalık yaratsa da bölgedeki yatırımların önüne geçmeye yetmiyor. Orman ve Su İşleri Bakanlığı bölgeyi ekoturizm alanı ilan ediyor, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na bağlı Maden İşleri Genel Müdürlüğü Istranca Dağları’nın hemen her yerinde taş ocağı açılmasına izin veriyor. Kırklareli TEMA üyesi Hakan Dedeoğlu ‘‘Ergene zehir saçıyor, kanser artıyor ama bu dengesiz politikalar yüzünden düşüncelerimiz de kanser oldu’’ diyor. Taşocakları ile çimento fabrikalarının yoğun olduğu Vize’nin Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz da isyanda: “Mahkemelik olduğumuz bir taşocağı için bilirkişi yeraltı sularını tehdit ediyor dedi ama idari mahkeme ekonomiye katkısı var diyerek ocağın kapatılmasına izin vermedi.”


Istranca Dağları’nda biyolojik çeşitlilik...