03 / 05 / 2024

Hakan Dölgen kimdir

Hakan Dölgen kimdir

Mimar Hakan Dölgen kimdir? Mimar Hakan Dölgen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hakan Dölgen, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Hakan Dölgen..

ATEM Başkanı Hakan Akçam açıkladı! İkinci el konut fiyatları yüzde 30 düştü!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam konut fiyatlarında yaşanan değişime ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Akçam, ikinci el konut fiyatlarının yüzde 30 düştüğünü söyledi.

Hakan Binbaşgil kimdir? Hakan Binbaşgil ne iş yapıyor?

Hakan Binbaşgil kimdir? Hakan Binbaşgil'in eğitim durumu nedir? Hakan Binbaşgil kariyeri ve eğitim durumu nedir? Hakan Binbaşgil'in kim olduğu ve Hakan Binbaşgil'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Tekfen Holding'ten 10 milyon TL'lik yeni şirket! 

Tekfen Grup Şirketler Başkanı Hakan Göral, Mali İşler Başkan Yardımcısı Hakan Dündar ve Tekfen İmalat ve Mühendislik Yönetim Kurulu Danışmanı Canan Özsoy, Tekfen Yenilenebilir Enerji Çözümleri A.Ş.'yi kurdu. İşte ayrıntılar...

Tekfen Yenilenebilir Enerji Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tekfen Yenilenebilir Enerji Çözümleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Sadık Göral, Hakan Dündar ve Mevhibe Canan Özsoy ortaklığında kuruldu.

Dolar Neden Düşüyor? Hakan Kara'dan Şaşırtıcı Açıklama! Türkiye Ekonomisinin Gündemindeki Dolar Düşüşü...

Ekonomik krizin ve enflasyonist baskının Türkiye ekonomisini olumsuz etkilediği bir dönemde, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) eski başekonomisti Hakan Kara, doların düşüşüne ilişkin önemli bir açıklama yaptı. Kara, doların neden düştüğüne dair dikkat çeken bir paylaşım gerçekleştirdi.

Barış Düzel ne zaman doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Dagi Giyim’de hangi alanda çalışıyor?

Barış Düzel kimdir? Hangi yılda doğdu? Nerede okudu? İş hayatına hangi pozisyonda çalışarak başladı? Ne zaman CEO yardımcısı oldu? Dagi Giyim’de hangi pozisyonda görev yürütüyor? İşte Barış Düzel ile ilgili merak edilenler...

Emlak Konut GYO'da bayrak değişimi! Hakan Gedikli görevi, Cengiz Erdem'e devretti!

Emlak Konut GYO Genel Müdür Hakan Gedikli, emekli olması sebebiyle görevi Cengiz Erdem'e devretti. Peki Cengiz Erdem kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Cemal Hakan Akkuş ne iş yapıyor? Cemal Hakan Akkuş kimdir?

Cemal Hakan Akkuş kimdir? Cemal Hakan Akkuş hangi mesleği yapıyor? Cemal Hakan Akkuş nereden mezundur? İşte detaylar!

Egemen Döven kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Nerede çalıştı? 

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Egemen Döven kimdir? Kaç yaşında? Egemen Döven daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Egemen Döven'in eğitim hayatı nasıldı?

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan kimdir? Hakan Fidan nereden mezundur?

Yeni Dışişleri Bakanı belli oldu. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan oldu. Peki Hakan Fidan kimdir? İşte detaylar!

Durmuş Döven​ kimdir? Kaç yaşında?

Reysaş GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven​ kimdir? Durmuş Döven kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Mikail Hıdır kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Hangi dili biliyor?

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mikail Hıdır kimdir? Kaç yaşında? Mikail Hıdır daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mikail Hıdır'ın eğitim hayatı nasıldı?

Mehmet Hakan Tercan kimdir? Mehmet Hakan Tercan nereli?

Halk GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Hakan Tercan kimdir? Mehmet Hakan Tercan nereli? İşte ayrıntılar...

Hakan Dölgen kimdir Haberi

Hakan Dölgen kimdir

Hakan Dölgen kimdir?

Hakan Dölgen, 1964 yılında Tekirdağ'da doğdu.  İlk, orta ve lise öğrenimini Tekirdağ'da tamamladıktan sonra 1981 yılında girdiği İTÜ Mimarlık Fakültesinden 1986 yılında mezun oldu. 


Daha sonra MSÜ Mimarlık Fakültesi Bina Bilgisi Kürsüsünde girdiği yüksek lisans eğitimini pekiyi derece ile tamamladı. Bu yıllarda Cengiz Bektaş, Hayati Tabanlıoğlu ve Sinan Genim gibi mimarlarla çalıştıktan sonra kendi bürosunda çalışmalarına devam etti. 


1990 yılında kısa dönem askerliğini Sivas'da yaptıktan sonra, belli bir süre İngiltere'de bulundu. Girdiği yarışmalarda 16 ödül ve mansiyon aldı, uygulama projeleri hazırladı. Eskişehir Kızılay Rant Tesisleri Mimari Proje Yarışmasında Jüri üyeliği yaptı. 


İTÜ’de iki dönem proje jürisinde misafir öğretim üyesi olarak bulundu. Birçok Mimarlık dergisinde projeleri ve yazıları yayınlandı. “Kütüphane Binaları” adı altında yayınlanmamış tez çalışması vardır Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent...