09 / 05 / 2024

 Hakan Eryılmaz

 Hakan Eryılmaz

Kiler GYO'nun Tüzel Kişi Yönetim Kurulu Üyesi Kiler Holding Anonim Şirketi, adına hareket eden gerçek kişi temsilcisi Rasim Kaan Aytoğu görevinden istifa etti...

Borsada ralli için tarih verdi! Altın için ‘alım fırsatı’ dedi

Seçimlerin ardından altın ve dolarda gerileme başlarken, gözler Borsa İstanbul’a çevrildi. Uzun süredir ralli bekleyen yatırımcısı için Ekonomist Filiz Eryılmaz borsada yükselişin başlayacağı tarihi açıkladı. Altın için yatırımcılara uyarılarda bulundu.

Hakan Yılmaz İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Hakan Yılmaz İnşaat Yatırım Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Yılmaz tarafından kuruldu.

Stepcon Çelik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Stepcon Çelik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Yılmaz tarafından kuruldu.

Faiz artışı enflasyonu ne yönde etkiler? Uzman ekonomist faiz kararını değerlendirdi

PPK, faiz oranlarında önemli bir değişikliğe gitti. Politika faiz oranı 250 baz puanlık bir artışla yüzde 17,5'e yükseltildi. Ekonomist Filiz Eryılmaz, Merkez Bankası'nın faiz kararını değerlendirdi. İşte detaylar...

Dolar ve faiz için kritik rakam! Ekonomist tek tek açıkladı: Dolar 26 lirada duracak! 

Ekonomi yönetiminin değişmesinden sonra dikkatler haftaya yapılacak Merkez Bankası faiz toplantısına odaklandı. Ekonomist Filiz Eryılmaz, kritik dolar ve faiz tahminlerini rakam vererek açıkladı.  

Dolar neden yükseliyor? İşte o iki önemli sebebi bakın kim açıkladı!

Haber7'ye konuşan Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Filiz Eryılmaz, dolar, euro ve altın gibi değerli metallerde yaşanan ani yükselişin sebeplerini değerlendirdi. Doç. Dr. Filiz Eryılmaz, döviz kurlarındaki ve altın fiyatlarındaki ani yükselişi analiz ederek önemli açıklamalarda bulundu.

D Plus Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

D Plus Yapı Denetim Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Eryılmaz tarafından kuruldu.

Habi İnşaat Gıda Tekstil Makina Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Habi İnşaat Gıda Tekstil Makina Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Bilal Gençay ve Hakan Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Morataş Elektrik İnşaat Malzemeleri Proje Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Morataş Elektrik İnşaat Malzemeleri Proje Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Metin Eryılmaz tarafından kuruldu.

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu!

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. Sancaktepe'de Serhat Eryılmaz tarafından kuruldu.

Galatasaray'ın Riva arsasından elde edeceği gelir katlanıyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde Galatasaray'ın Riva'daki Düşler Vadisi projesini ve Yılmaz İnşaat’ın patronu Hakan Yılmaz’ın konuyla ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Özdemir'in 'Riva’da ciro 7,5 milyara gidiyor Galatasaray’ın geliri artıyor mu?' başlıklı yazısı...

Marin Door Denizcilik Limited Şirketi kuruldu!

Marin Door Denizcilik Limited Şirketi Pendik'te 90 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Eryılmaz, Osman Coşkun ve Özcan Coşkun ortaklığında kuruldu.

Manisa'da ilk 6 ayda 2 bin 85 adet konut satıldı!

Manisa'da ilk 6 ay içerisinde 2 bin 85 adet konut satışı yapıldığını dile getiren TÜGEM Manisa İl Başkanı Fahrettin Eryılmaz, kentin konut satışlarında ilk 20 şehir içerisinde yer aldığını belirtti. 

 Hakan Eryılmaz Haberi

 Hakan Eryılmaz

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) tüzel kişi yönetim kurulu üyesi temsilci değişikliği hakkında açıklama yaptı.

Kiler GYO'nun Tüzel Kişi Yönetim Kurulu Üyesi Kiler Holding Anonim Şirketi, adına hareket eden gerçek kişi temsilcisi Rasim Kaan Aytoğu'nun görevinden istifa etmesi nedeniyle yerine gerçek kişi temsilcisi olarak Hakan Eryılmaz‘ı seçti. Yapılan değişiklik sonucu Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyesi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak tüzel kişi temsilcisi seçilen Hakan Eryılmaz atandı.

Kiler GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizin Tüzel Kişi Yönetim Kurulu Üyesi Kiler Holding Anonim Şirketi, adına hareket eden gerçek kişi temsilcisi Rasim Kaan Aytoğu'nun görevinden istifa etmesi nedeniyle yerine gerçek kişi temsilcisi olarak Hakan Eryılmaz‘ı seçmiştir. Yapılan değişiklik sonucu Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyesi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak...