14 / 05 / 2024

Hakan Güldağ antalya

Hakan Güldağ antalya

Antalya'da kentsel dönüşüm zirvesi Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi'nin ikincisi Antalya'da yapıldı. Hakan Güldağ, Türkiye'nin sadece deprem açısından değil bir çok açıdan kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu söyledi.

SON DAKİKA: Antalya'da 4.2 büyüklüğünde deprem!

AFAD'ın sitesinde yer alan bilgilere göre; Antalya'nın Kaş ilçesinde 4,2 büyüklüğünde bir deprem oldu. İşte ayrıntılar...

Antalya kiralık ve satılık konut fiyat artışında dibi gördü! Ruslar ülkelerine döndü, konut piyasası altüst oldu!

2022 yılında savaştan kaçan Rusların gelişiyle kiralık ve satılık konut fiyat artışında Türkiye'nin zirvesini gören, Antalya, Rusların geri dönüşünün de etkisiyle bu Şubat ayında listenin dibine geriledi. İşte o rakamlar...

Ruslar Antalya'yı terk ediyor! Konut fiyatları ve kiralar yüzde 25 geriledi!

Rusya ve Ukrayna savaşı sonrası bu iki ülkeden yoğun göç alan Antalya'da yabancı nüfusu son zamanlarda azalmaya başladı. Rusların, konut ve kira bedellerindeki yüksek artıştan dolayı Antalya'yı terk etmesiyle konut ve kiralarda yüzde 25 düşüş meydana geldi.

Antalya'da korkutan deprem! Çevre illerden de hissedildi!

Avrupa Sismoloji Merkezi tarafından açıklanan resmi verilere göre Antalya Korkuteli ilçe merkezli 4,4 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. İşte detaylar...

Antalya'da kira fiyatlarına protesto: ‘Yabancıya konut satışı durdurulsun’

Tatilcilerin gözdesi Antalya'da artan konut fiyatları sebebiyle mağduriyet yaşayanların bir araya geldiği Dayanışma Platformu, Antalya Müzesi önünden Cumhuriyet Meydanına yürüyüş düzenledi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Gündoğdu tarafından kuruldu.

Beyond All Antalya'da 12 ay vadeyle konut fırsatı! Temmuz 2024'te teslim! 

Beyond All projesi Arso Group imzası ile hayata geçiriliyor. 12 ay vade imkanı sağlanan proje tatilcilerin gözdesi Antalya'da yükseliyor. 239 adet konutun yer aldığı projede 38 dairenin havuzu ve terası bulunuyor.

Hakan Gürdal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa çimento sanayi ve ticaret A.Ş Başkan yardımcısı Hakan Gürdal kimdir? Hakan Gürdal daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hakan Gürdal'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Hakan Gürdal`ın hayatına dair merak edilenler.

Gür Fore Kazık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür Fore Kazık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Gürcüoğlu tarafından kuruldu.

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Büyükçekmece'de Hakan Güleryuz tarafından kuruldu!

Merkez Bankası dolar satın diyerek iş insanlarını aradı iddiası

Merkez Bankası’nın iş insanlarına telefon açarak ekonomide sıkışıklık olduğunu ve şirketlere dolar satmaları yönünde talepte bulundukları iddiası ekonomi çevrelerine bomba gibi düştü. Dünya Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ, “Bu tablo bana işlerin düzgün gittiğini anlatmıyor.” ifadelerini

Gülgen İnşaat Matbaa Reklam Bilişim Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülgen İnşaat Matbaa Reklam Bilişim Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyrut'ta Hakan Güler tarafından kuruldu.

925 ayar gümüş gram fiyatı ne kadar?

Dün güne 12,35 liradan başlayan gümüş, Antalya zirvesi sonrasında yukarı yönlü hareket ederek 12,74 liraya yükseldi. Bugün ise 12,65 liradan işlem gören gümüşün gramı şu dakikalarda, 12,51 liradan işlem görüyor.

Hakan Güldağ antalya Haberi

Hakan Güldağ antalya

Antalya'da kentsel dönüşüm zirvesi Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi'nin ikincisi Antalya'da yapıldı. Akra Barut Otel'de düzenlenen ve gün boyu süren panelin açılış konuşmasını; CNBOE Genel Yayın Yönetmeni Servet Yıldırım, Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ, Rönesans Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Yanıkömeroğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mesut Kocagöz yaptı. 


KENTSEL DÖNÜŞÜM BİR FIRSAT 


Panelde konuşma yapan Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ, Antalya'nın şehirleşme anlamında çok önemli bir kent olduğunu söyledi. Ekonomik ve sosyal açıdan elde edilen verilere göre hızlı şehirleşmenin Türkiye'de öne çıktığını savunan Güldağ; " Türkiye'de 20 milyon konut var. 

Bunun 6.5 milyonu kentsel dönüşüm çerçevesinde yıkılıp yapılması planlanıyor. Dile kolay. Yaklaşık 20 milyon civarındaki bina sayısı Danimarka ve Macaristan ile hemen hemen eşit düzeyde" dedi. 


Kentsel...