03 / 05 / 2024

Hakan Günderen bien banyo

Hakan Günderen bien banyo

2017 yılı Ağustos ayı itibariyle Ercan Şirketler Topluluğu şirketlerinden Bien Banyo Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş. Genel Müdürü olarak göreve başlayan Hakan Günderen 55 yaşında ve 2 çocuk babasıdır.

Tüketici derneği uyarıda bulundu! Havale ve EFT yaparken dikkatli olun!

Tüketici Hakları Derneği Genel Başkanı Ergün Kılıç, EFT veya havale yolu ile para gönderen tüketicilere yönelik uyarı yaptı. "Havale veya EFT, ödemelerin yapıldığının bir kanıtıdır. Yapılan açıklama kısmına önem verilmez ise herhangi bir uyuşmazlık ve konunun yargıya taşınması durumunda tüketicileri

Türkiye'ye gelen yabancı turist sayısı ocak ayında artış gösterdi

2024 senesi Ocak ayında Türkiye'yi ziyaret eden yabancı sayısı geçen senenin aynı ayına oranla yüzde 2,05 artış gösterdi. Buna göre, ocak ayında en fazla ziyaretçi gönderen ülkeler sıralamasında Rusya Federasyonu 230 bin 579 kişi ile ilk sırayı almış oldu.

TÜBİTAK'a sunulan deprem raporunda korkutan sonuç: Binalarda etriye demirleri eksik..

6 Şubat depremlerinden sonra 6 inşaat mühendisi akademisyen Hatay'a giderek yıkılan ve hasar alan yaklaşık 200 binayı inceledi. İnceleme sonuçlarını TÜBİTAK'a gönderen mühendislerin açıklamaları ihmalsizliği bir kez daha gözler önüne serdi.

Gnd İskele Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gnd İskele Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Günday tarafından kuruldu.

Tekfen Holding'ten 10 milyon TL'lik yeni şirket! 

Tekfen Grup Şirketler Başkanı Hakan Göral, Mali İşler Başkan Yardımcısı Hakan Dündar ve Tekfen İmalat ve Mühendislik Yönetim Kurulu Danışmanı Canan Özsoy, Tekfen Yenilenebilir Enerji Çözümleri A.Ş.'yi kurdu. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mektup gönderen emekliler 4 bin lira seyyanen zam istedi!

Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a gönderdiği mektupta, en düşük emekli aylığının asgari ücret seviyesine yükseltilmesini, aylıklara seyyanen 4 bin lira iyileştirme yapılmasını istedi.

Emlak Konut GYO'da bayrak değişimi! Hakan Gedikli görevi, Cengiz Erdem'e devretti!

Emlak Konut GYO Genel Müdür Hakan Gedikli, emekli olması sebebiyle görevi Cengiz Erdem'e devretti. Peki Cengiz Erdem kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Gündoğdu tarafından kuruldu.

Hakan Gedikli Kimdir? Kaç Yaşında? Görevleri nedir?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Hakan Gedikli Kimdir? Kaç yaşında? Hakan Gedikli daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur? Hakan Gedikli'nin eğitim hayatı nasıldı?

Bien, Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı! Yatırımcılar dikkat, işte Bien’in yatırım planları!

Seramik sektöründe faaliyet gösteren Bien, talep toplama sürecinin ardından Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı. Yüzde 20 hissesini halka açan şirketin halka arz büyüklüğünün ise 3,1 milyar lira olarak gerçekleştiği belirtildi.

Hakan Gürdal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa çimento sanayi ve ticaret A.Ş Başkan yardımcısı Hakan Gürdal kimdir? Hakan Gürdal daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hakan Gürdal'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Hakan Gürdal`ın hayatına dair merak edilenler.

WhatsApp'tan fotoğraf gönderen yandı! Bu ayrıntıya dikkat edin: Başınız belaya girebilir!

WhatsApp, bir süredir üzerinde çalıştığı yeni bir özelliği duyurusunu yaptı. Konuşma penceresinde sık sık fotoğraf gönderenler için daha hassas olması gerektiği özellikle ilgili tüm detaylar da ortaya çıktı.

Patronlara mektup gönderen SGK, asgari ücret konusunda neden uyardı?

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK), Türkiye genelinde patronlara bir yazı göndererek, asgari ücret konusunda uyarıda bulunduğu iddia edildi.

Hakan Günderen bien banyo Haberi

Hakan Günderen bien banyo


Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme ve Uluslararası Pazarlama Bölümleri’nden mezun olan Hakan Günderen, profesyonel çalışma hayatına 1984 yılında Alarko Holding’te başladı.


1987-1993 yılları arasında Çukurova Holding’e bağlı AUER Pazarlama'da, 1993-2005 tarihleri arasında ise Teba Şirketler Grubu’nda görev alan Günderen, Teba’da Satış Müdürlüğü, Genel Müdür Yardımcılığı, Genel Müdürlük ve Grup Başkanlığı yaptı. Günderen, iş hayatına 2006-2017 yılları arasında Elmor Tesisat Malzemesi Tic. A.Ş. Genel Müdürü olarak devam etti.


2017 yılı Ağustos ayı itibariyle Ercan Şirketler Topluluğu şirketlerinden Bien Banyo Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş. Genel Müdürü olarak göreve başlayan Hakan Günderen 55 yaşında ve 2 çocuk...