29 / 04 / 2024

Hakan Taşcı vakıf gyo

Hakan Taşcı vakıf gyo

Vakıf GYO Denetim Komitesi Başkanı, Riskin Erken Saptanması Komitesi Başkanı, Kurumsal Yönetim Komitesi Başkanı Hakan Taşcı kimdir? Hakan Taşcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hakan Taşcı'nın biyogrofisi...

14 bin hektarlık Vakıf Zeytinlikleri arazisi Meclis gündeminde! 1,5 ay önce üretim durmuştu! Araziye ne olacak? 

Edremit'teki 14 bin hektarlık Vakıf Zeytinlikleri arazisi Meclis gündemine taşındı. Vakıf Zeytinleri Genel Müdürlüğüne ait işletmede üretim 1,5 ay önce durdurulurken, buradaki arazinin ne olacağı merak ediliyor. 

Mikail Hıdır Vakıf GYO Yönetim Kurulu başkanı oldu!

Vakıf GYO'nun 10 Ağustos'ta gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Mikail Hıdır Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Otomobil sahibi olmak isteyenler hemen baksın! Vakıf Katılım 3 ay ertelemeli kredi verecek!

31 Ağustos'a kadar devam eden Taşıt Finansmanı Kampanyası ile Vakıf Katılım, hayalinizdeki araca ulaşmanız için fırsat sunuyor. Bu kampanya kapsamında, sıfır ve ikinci el araç sahibi olma şansını yüzde 2.99'dan başlayan faiz oranlarıyla elde edebilirsiniz.

Vakıf Katılım'dan ikinci el araç alacaklara flaş kampanya!

Vakıf Katılım, müşterilerine sıfır kilometre ve 2. el araçlar için yüzde 2.99'dan başlayan kâr oranlarıyla taşıt finansmanı imkanı sunan kampanya başlattı. 3 ay ödemesiz dönemli finansman seçeneğiyle hayallerinizdeki araca daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Vakıf GYO İki Konak projesi için imzalar atıldı! Yeni proje! 

Vakıf GYO tarafından İzmir Konak'ta hayata geçirilecek olan İki Konak projesi için imzalar atıldı. Peki İki Konak projesinin sözleşme bedeli ne kadar? Projeyi hangi firma inşa edecek? İşte merak edilenler... 

İstanbul ve Kocaeli'de 69 adet vakıf gayrimenkulü kiraya veriliyor! İhalesi 5 Ocak'ta!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul'da 67, Kocaeli'de 2 olacak şekilde 69 adet vakıf gayrimenkulünü kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul ve Kocaeli'deki 81 adet vakıf gayrimenkulü kiraya veriliyor! Arsa, dükkan ve daireleri kaçırmayın!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ve Kocaeli illerinde yer alan 81 adet vakıf gayrimenkulünü "Vakıf Taşınmazları Kira Genel Şartnamesi" kapsamında kiraya verecek. İşte ayrıntılar...

Melek Melis Taşkanal, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf GYO'da Yatırımcı İlişkileri Uzman Yardımcısı olarak görev yapan Melek Melis Taşkanal 5 Ocak 2022 arihi itibarıyla görevinden ayrıldı. 

Vakıf GYO'nun İzmir Konak'taki gayrimenkullerinin değeri ne kadar?

Vakıf GYO, İzmir Konak'ta yer alan gayrimenkullerine yönelik değerleme raporu yayınladı. Vakıf GYO'nun İzmir Konak'ta gayrimenkullerinin değeri ne kadar oldu?

Vakıf GYO'nun sermaye artırımı davasında yeni gelişme!

Marmara Metal Mamulleri Ticaret AŞ'nin, T.C. İstanbul 7. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin 2014/677 Esas Sayılı dosyası ile Vakıf GYO'ya açtığı dava dosyası taraflarca temyiz kanun yoluna başvurulmadığından işlemden kaldırıldı.

Vakıf Varlık Kiralama 250 milyon TL'lik kira sertifikası ödedi!

Vakıf Varlık Kiralama'nın fon kullanıcısı olarak yer aldığı ve Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla gerçekleştirilen 250 milyon TL nominal değerdeki, 98 gün vadeli kira sertifikalarının itfa ve getiri ödeme işlemleri tamamlandı. 

Vakıf GYO ile Marmara Metal Mamüleri davasında yeni gelişme!

Marmara Metal Mamulleri Ticaret A.Ş.'nin T.C..İstanbul 7. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin dosyası ile Vakıf GYO aleyhine açtığı davada, T.C. İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 12. Hukuk Dairesi 2019/78 sayılı dosyası ile görülen istinaf başvurusu şirketin lehine esastan reddedildi. 

Vakıf GYO Esas Sözleşmesi'nin değişikliğine bakanlıktan onay!

Vakıf GYO Esas Sözleşmesi'nin "Yönetim Kurulu ve Görev Süresi" başlıklı 10. maddesinin değiştirilmesine, T.C. Ticaret Bakanlığı'nca izin verildi. 

Hakan Taşcı vakıf gyo Haberi

Hakan Taşcı vakıf gyo

Hakan Taşcı kimdir?
1990 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun olarak meslek hayatına atılan Hakan Taşcı, öğretim görevliliği, belediye meclis üyeliği ve 22. Dönem Manisa Milletvekilliği görevleriyle devam etti.

Hakan Taşcı, 1 Mayıs 2008 yılından bu yana Vakıf GYO Denetim Komitesi Başkanı, Riskin Erken Saptanması Komitesi Başkanı, Kurumsal Yönetim Komitesi Başkanı görevlerinde...