30 / 04 / 2024

Hakan Tütüncü vakıf çiftliği

Hakan Tütüncü vakıf çiftliği

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır'a iadeyi ziyarette bulundu. 100 bin metrekarelik has bahçe projesi olduğunu anımsatan Türüncü 'Vakıf Çiftliği'ni halka kazandıracağız' dedi.

Plansız yapılaşma felaketi getiriyor: Dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şube Başkanı Pelin Pınar Giritlioğlu, dün ülke genelinde yaşanan sel ve fırtınaların ardından yapılaşma ve dönüşüm ile ilgili konuştu. Peki dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

Vakıf GYO'ya Türkiye Mükemmellik Ödülü!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Vakıf GYO), KalDer tarafından verilen ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen “Türkiye Mükemmellik Ödülü”nü kazanarak, finans sektöründe bu ödülü kazanan ilk kuruluş oldu.

Emekli promosyonları kızıştı, süre uzadı! Çılgınlıklar peş peşe geldi! Ziraat Bankası, Vakıf Bank, TEB, ING! Hemen bakın

Milyonlarca emekli tarafından merak edilen ve araştırılan promosyonlarda çılgınlıklar peş peşe geldi. İşte Ziraat Bankası, Vakıf Bank, TEB, ING açıkladı...Hemen bakın...

Vakıf GYO 40 milyon TL'lik bedelsiz hisse senedi dağıtımı için SPK'ya başvurdu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 40 milyon TL temettünün bedelsiz hisse senedi olarak dağıtılmasına ilişkin olarak 9 Nisan 2021 tarihinde Sermaye Piyasası Kuruluna başvuruda bulunuldu.

Vakıf GYO'nun kar dağıtım tablosu onaylandı!

Vakıf GYO'nun 2 Nisan 2021 tarihli şirketin 2020 yılı olağan genel kurul toplantısında ekte yer alan kar dağıtım tablosu onaylandı. 

Eyüpsultan'daki vakıf arsasına akaryakıt istasyonu mu yapılacak?

Gezi Parkı'nı 100 yıl sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin elinden alan Vakıflar Genel Müdürlüğü dikkat çeken bir ihaleye çıkıyor. İhale kapsamında Eyüpsultan'daki vakıf arsasına akaryakıt istasyonu yapılacak...

Vakıf GYO'dan 40 milyon TL'lik kar payı dağıtımı!

Vakıf GYO'nun dönem kârının yüzde 34.5224'ü oranına tekabül eden, safi karın 40 milyon TL'lik kısmının bedelsiz hisse senedi şeklinde dağıtılmasına karar verildi. 

Hakan Tütüncü: Kepez'in gecekondu çehresi değişti!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Perihan-Esat Aral Okulu'nda devam eden spor salonu inşaatında yaptığı konuşmasında, ilçe genelinde yapılan çalışmalarla gecekondu çehresinin değiştirildiğini dile getirdi. 

Vakıf GYO'dan T.A.O.'ya 427.1 milyon TL'ye gayrimenkul satışı!

Vakıf GYO "T.Vakıflar Bankası T.A.O. Genel Müdürlük Hizmet Binası ve Tesisleri Projesi"nin, A Kule bloğunun ofis üniteleri içerisinden; 28.001,20 metrekare büyüklüğündeki alanı T.A.O.'ya 427.1 milyona satıyor...

Vakıf GYO 2020 yılı için PwC Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Vakıf GYO'nun 2020 yılı bağımsız denetim hizmetleri için, PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı. 

Kürşat Hakan Bütün, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi olan Kürşat Hakan Bütün, görevinden istifa etti.

Vakıf GYO, PwC Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı...

Hakan Tütüncü vakıf çiftliği Haberi

Hakan Tütüncü vakıf çiftliği

Başkan Tütüncü, ziyarette yaptığı konuşmada Ticaret Borsası ile geçtiğimiz 5 yıllık dönemde çok yalan diyalog ve işbirliği içerisinde olduklarım, bu işbirliğinin temelinde Antalya'nın ve Kepez'in kazanmasına yönelik bir takım sosyal çalışmaların bulunduğunu belirtti. Başkan Tütüncü, modern bit şehirde sivil toplum ve yönetim ilişkilerinin üst seviyede olmasının kamu yönetiminin kalitesini artırdığının altım çizerek, "Biz de meseleye bu pencereden baktığımız için sivil toplumla birlikte hareket etmeyi, beraber yol yürümeyi kendimize bir düstur edindik" dedi. 


Ticaret Borsası ile el ele vererek Antalya kazandırdıkları Vakıf Çiftliği'nin Kepez Belediyesi'nin sınırları içerisinde bulunduğunu anımsatan Başkan Tütüncü. "Vakıf Çiftliği'nde ihalelerin iptal edilmesi, daha somaki süreçte Ticaret Borsamızın öncelik alarak çiftliği sahiplenmesi sürecinde ortak çalışmalarımız oldu. Vakıf Çiftliği'ni günübirlik tesis haline getirip Antalya'ya gelen herkesin ziyaret ettiği gezinti...