18 / 05 / 2024

Hakkari bağlar mahallesi altyapı çalışmaları

Hakkari bağlar mahallesi altyapı çalışmaları

Hakkari Belediye Başkanlığı Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından şehrin değişik mahallelerinde altyapı çalışmaları başlatıldı. Bağlar Mahallesi’nde içme suyu yapım ihalesi ile eş zamanlı kanalizasyon şebekesinin yenilenmesi planlanıyor...

Çevre Şehircilik Bakanlığı açıkladı! Gesi Bağları SİT alanı ilan ediliyor...

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde yer alan Gesi mahallesini koruma altına alındığını kaydetti. Buna göre, Türkülere ve şiirlere konu olan Gesi Bağları'nda artık yeni yapılaşmaya izin verilmeyeceği belirtildi.

Güngören Akıncılar Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Güngören ilçesi, Akıncılar Mahallesi, 11751 ve 11753 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 15.09.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Şehirleşmenin etkisiyle 'Gesi Bağları' sadece türkülerde kalacak! Üzüm bağları yapılaşmaya ve betonlaşmaya terk edildi

Türkülere konu olan, Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Gesi Mahallesi'nde yetiştirilen Gesi Bağları kentte artan şehirleşmenin etkisiyle yok olma noktasına geldi. 

TOGG ön siparişleri başlar başlamaz uyarı geldi! Bu uyarılara uymayanların başı çok yanacak!

TOGG ön siparişleri bu akşamdan itibaren başladı. Siparişler başlar başlamaz da uyarı geldi. İşte detaylar!

Deprem bağışları vergiyi etkiliyor mu? Gelir İdaresi Başkanlığı açıkladı

Türkiye Tek Yürek Kampanyası’nda yapılan bağışların vergiden düştüğü yönündeki iddialara Gelir İdaresi Başkanlığı’ndan açıklama geldi. Peki Deprem bağışları vergiyi etkiliyor mu?

Bayrampaşa Sağmalcılar Mahallesi parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Bayrampaşa İlçesi, Sağmalcılar Mahallesi, 15867, 15869, 22914, 22915, 22916, 24016, 24017 parsel sayılı taşınmazların tamamı ile 15737, 19170, 23085 parsellerin Parselasyon Planı askıya çıkarıldı.

Başlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Eren Baş ve Yunus Emre Baş ortaklığında kuruldu.

Pendik Yayalar Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Pendik ilçesi, Yayalar ( Güllübağlar ) Mahallesi, 9345 ada, 9 parsel, 9347 ada, 1, 2 parseller, 1257, 1312, 1313, 1314, 1315 parseller ile bir kısım kadastral boşluk alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 18.12.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Brad Pitt ve Angelina Jolie Fransa'daki şato ve üzüm bağları hisselerinde davalık oldu!

Hollywood sinemasındaki şöhretli simalardan Brad Pitt ve Angelina Jolie evliliklerinden önce Fransa’da şato satın aldı. Ünlü çift, şimdi şato ve içinde bulunan üzüm bağlarının hisselerinin satışı sebebiyle davalık durumda.

Başlar Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Başlar Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Can Baş tarafından kuruldu.

Diyarbakır Bağlar'ın çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Diyarbakır Bağlar'da "riskli" olarak ilan edilen ve yapıların yıkımına başlanan 54 dönümlük alanda Kentsel Dönüşüm Projesi hayata geçiriliyor.

Bağcılar Bağlar Mahallesi 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıda!

Bağcılar ilçesi, Bağlar Mahallesi, Kirazlı Köyü 3157 ada, 7 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Diyarbakır Bağlar Dönüşüm Projesi kapsamında ilk bina yıkıldı!

Merakla beklenen Diyarbakır Bağlar Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında ilk binanın yıkımı gerçekleştirildi.

Hakkari bağlar mahallesi altyapı çalışmaları Haberi

Hakkari bağlar mahallesi altyapı çalışmaları


Hakkari Belediye Başkanlığı Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından şehrin değişik mahallelerinde altyapı çalışmaları başlatıldı.


Bağlar Mahallesi’nde yapılan çalışmaları yerinde denetleyen Hakkari Belediyesi Eş Başkanı Nurullah Çiftçi, 4 Haziran’da yapılacak olan içme suyu yapım ihalesi ile eş zamanlı yapılması hedeflenen kanalizasyon şebekesinin yenilenmesi ile ildeki içme suyu ve kanalizasyon sorununun çözüleceğini belirtti. Eş Başkan Çiftçi, “Bağlar Mahallesi’nde geçtiğimiz beş yılda toplamda 6 bin 300 metre kanalizasyon hattı döşenmiş. Bulunduğumuz mevkide ikamet eden yaklaşık 20 hane, döşenen bu yeni şebekelerden yararlanamıyor. Buradaki vatandaşlarımız evlerine ait atık suları fosseptik çukurlarına bağlama yolu ile sorunlarını gidermeye çalışmışlar. Ancak fosseptik çukurları taşma yaptığından ve havaların ısınması ile birlikte taşan fosseptiklerin yaydığı koku ve atık sular insan ve çevre sağlığı açısından tehdit oluşturduğu için geçici bir...