16 / 05 / 2024

hakkari şemdinli devlet hastanesi ne zaman açılacak

hakkari şemdinli devlet hastanesi ne zaman açılacak

Hakkari’nin Şimdinli ilçesinde 2011 yılında ihalesi yapılan 50 yataklı devlet hastanesi bitme aşamasına geldi. Hastanenin hizmete girmesiyle tedavi için başka ilçelere gönderilen hastaların sorunlarının çözümü hedefleniyor.

Hakkari Şemdinli'de yarı olimpik yüzme havuzu inşa ediliyor!

Hakkari Şemdinli Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca ihale edilen yarı olimpik yüzme havuzunun inşa edilmesi amacıyla çalışmalara geçildi.

Şemdinli sanayi sitesine kavuşacak!

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde yapılan ve ilk olma özelliğine sahip sanayi sitesinin esnafın yüzünü güldürmesi planlanıyor. Yaklaşık 8 milyon lira maliyetle 16 bin metrekare alan üzerinde yükselen site 50 iş yerinden oluşacak.

Şemdinli Gerdan Tepe'de yol çalışması başladı!

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristlerden temizlenen Gerdan Tepe'de askeri üs bölgesi oluşturmak için iş makineleri çalışmalara başladı.

Hakkari'deki yol sorunu 4 yıl sonra aşıldı!

Hakkari’nin Durankaya Beldesi Cumhuriyet Mahallesi’sinde 4 yıldır yaşanan yol sorunu, Hakkari Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı ve Slehi aşiretinin ileri geleni olan Alayı Atlı’nın arsa sahibini ikna etmesiyle giderildi.

Hakkari'deki restorasyonla ilgili 10 maddelik paket açıklandı!

AK Parti'nin Hakkari'de görevlendirdiği üç vekil halkla buluşup taleplerini dinledi. Vekiller vatandaşların belediyenin hiçbir fonksiyonu olmadığı için devlet hizmetlerinin diğer illerden daha fazla yapılmasını istediklerini belirtti.

Hakkari Şemdinli Devlet Hastanesi inşaatında sona gelindi!

Hakkari’nin Şimdinli ilçesinde 2011 yılında ihalesi yapılan 50 yataklı devlet hastanesi bitme aşamasına geldi. Hastanenin hizmete girmesiyle tedavi için başka ilçelere gönderilen hastaların sorunlarının çözümü hedefleniyor.

Şemdinli Samanlı'ya yeni köprü inşa ediliyor!

Hakkari’nin Şemdinli ilçesine bağlı Derecik Belediyesi Hacıbey Mahallesi’ne yapılacak yeni köprünün inşasına başladı. Çetinkaya, "Vatandaşların daha önce büyük sıkıntı yaşadığı mevkide köprü yaparak bu sorunu çözüyoruz." dedi.

Hakkari Derecik'e 20 yataklı devlet hastanesi inşa edilecek!

Sağlık Bakanlığı tarafından Hakkari’nin Şemdinli ilçesine bağlı Derecik beldesinde 20 yataklı devlet hastanesi yapılacağı bildirildi. Hastanenin 3 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilerek, yapım çalışmalarına yakın zamanda başlanacağı belirtildi.

Hakkari Şemdinli'ye külliye ve cami yapılacak!

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde Seyyid Taha hazretlerinin kabrinin bulunduğu Bağlar köyünde, "Nehrı-Şemdinli İnanç Turizm Koridoru" Projesi kapsamında külliye ve cami yapılarak, Kayme Sarayı ve mezarlık alanı restore edilecek.

Hakkari Yüksekova Havalimanı 26 Mayıs'ta açılacak!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki havalimanı, terör örgütünün tüm engelleme çabalarına rağmen tamamlandı. Havalimanı, devlet protokolünün katılacağı törenle 26 Mayıs'ta açılacak.

Hakkari Derecik Devlet Hastanesi 500 günde tamamlanacak!

Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Hakkari Şemdinli Derecik 20 Yataklı Devlet Hastanesi yapım işini 30 Mart 2015 tarihinde saat 10.30'da ihaleye çıkarıyor. İş 500 günde tamamlanacak.

Hakkari'de peş peşe dört deprem meydana geldi!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, merkez üsleri Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Yeşilova köyü Anadağ mezrası ve Tütünlü köyleriinde 4 ayrı deprem meydana geldi...

Hakkari'de karakol şantiyesinde patlama meydana geldi!

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde yapımı devam eden karakol inşaatında meydana gelen patlamada ölen ya da yaralanan olmazken, maddi zarar meydana geldi. Patlama, Yeşilova köyü civarında inşaatı devam eden karakolda gerçekleşti...

hakkari şemdinli devlet hastanesi ne zaman açılacak Haberi

hakkari şemdinli devlet hastanesi ne zaman açılacak

Hakkari’nin Şimdinli ilçesinde 2011 yılında ihalesi yapılan 50 yataklı devlet hastanesi bitme aşamasına geldi. Yıllardır eksikliği yaşanan ve bir zaman hastaların mecburen başka ilçe ve ile gönderilmek zorunda kaldığı ilçede hastanenin hizmete girmesiyle bu sorunun da çözülmesi bekleniliyor. Hastanenin faaliyete girmesiyle birlikte Yüksekova, Hakkari ve Van’a giden hasta sayısında önemli oranda azalma olacağını dile getiren Şemdinli Devlet Hastanesi Müdürü Sefer Akdeniz, hastanenin inşaatı bittiğinde 50 yataklı olacağını ve bir ilçe, bir belde ile 141 köy ve mezrada bulunan yaklaşık 70 bin nüfusa hizmet vereceğini söyledi. Aynı zamanda ilçenin sınır olmasından dolayı Irak ve İran’dan hastaların geleceğinin tahmin edildiğini ifade eden Akdeniz; “Hastanemizin yüzde 90 yakını tamamlanmış durumdu. Yeni hastane ile fiziki yetersizlik sorunumuz artık ortadan kalkacak. Vatandaşlarımıza yeterince cevap...