17 / 05 / 2024

hakkaride bowling salonu varmı

hakkaride bowling salonu varmı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde ilk bovling salonu açıldı. Merkezin sahibi Ahmet Malak, "Hakkari bölgesinde bir ilk olan bowling salonumuzun açılışını yapma heyecanını yaşıyoruz. İlimizde gençlere yönelik sosyal alan oluşturduk, burada zaten bunun sıkıntı

Şile Spor Merkezi'nde sona gelindi!

Şile Spor Merkezi'nde sona yaklaşılıyor. İçerisinde iki adet yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, halı saha, bowling salonu ve 500 metre koşu parkuru bulunan spor merkezinin kaba inşaatı sona erdi

Mark Wahlberg’in Beverly Hills’deki evini Coldwell Banker satacak!

ABD’li ünlü aktör ve müzisyen Wahlberg’in eski evi, bowling salonu, basketbol sahası gibi çeşitli sporlar için düzenlenmiş alanlarıyla sporseverler için adeta bir cennet.

Hendek Gençlik Merkezi Atlantis Eğlence'ye kiralandı!

Hendek Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ihalede Hendek Gençlik Merkezi içerisinde bulunan çocuk dünyası, bowling salonu, kafeterya, 3D sinema salonu, kapalı yüzme havuzu, düğün salonu ve balık restoran kiraya verildi.

Hendek Belediyesi Gençlik Merkezi ihaleye çıkıyor!

24 Ağustos Pazartesi günü saat 14.30’da Hendek Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda yapılacak olan ihalede Hendek Gençlik Merkezi içerisinde bulunan çocuk dünyası, bowling salonu, kafeterya ve 3D sinema salonu ihale ile kiraya verilecek

Şanlıurfa Karaköprü Belediyesi, 13 milyon 610 bin TL'ye spor kompleksi yaptıracak!

Şanlıurfa Karaköprü Belediye Başkanlığı, içinde yarı olimpik yüzme havuzu, bowling salonu, 3 sinema ve düğün salonu, 2 halı saha, restoran, kafeterya, hamam, fitness salonu, yürüyüş parkuru ve açık otopark bulunan kompleksi yaptırıyor.

Lady Gaga 24 milyon dolara malikane aldı!

ABD’li şarkıcı Lady Gaga, Malibu’da 24 milyon dolar değerinde bir malikâne satın aldı. Gaga’nın okyanusa nazır yeni evinde özel spor salonu, jakuzi, tuzlu su havuzu, şarap mahzeni, bowling salonu ve at çiftliği de bulunuyor.

Buz Sporları Salonu bakım çalışmaları 1 Eylül'de tamamlanacak!

Yılda iki ay periyodik bakıma alınan Buz Sporları Salonu, 1 Eylül tarihinde sporculara ve halka yeniden hizmet vermeye başlayacak. Dünya Şampiyonası’na hazırlık açısından büyük önem taşıyan pistin bakım çalışmalarımızı da titizlikle sürdürülüyor.

Gaziantep Akkent Spor Salonu bu ay açılıyor!

Şahinbey Belediyesi'nin Akkent mahallesinde yaptırdığı ve spor köyü içinde yer alan yüzme havuzundan sonra 500 seyirci kapasiteli spor salonu da bu ay hizmete sunulacak.

Mamak'ta belediyeden 171 bin TL'ye 3 yıllık kiralık düğün salonu!

Ankara Mamak'ta Mamak Belediye Başkanlığı tarafından Başak Mahallesi'ndeki düğün salonu 3 yıllık kiraya veriliyor. Yıllık kirası 57 bin TL olan düğün salonunun 3 yıllık kirası 171 bin TL'ye denk geliyor.

Muğla - Bodrum Gençlik Merkezi ve Spor Salonu yapım işi ihalesi 3 Eylül'de!

Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Dairesi Başkanlığı tarafından Muğla - Bodrum Gençlik Merkezi ve Spor Salonu yapım işi 3 Eylül 2014 tarihinde saat 14:30'da ihale ediliyor.

Gül Düğün Salonu aylık 25 bin TL'ye kiraya çıkıyor! İhalesi 31 Temmuz'da!

Bağcılar Belediye Başkanlığı, lokanta düğün salonu ve toplantı salonu olarak kullanılan Gül Salonu'nu kiraya çıkıyor. Aylık 25 bin TL'den kiralanacak olan salonun ihalesi 31 Temmuz'da yapılacak.

İzmit Güzel Sanatlar Sergi Salonu’nu su bastı!

İzmit’te yaklaşık 15 dakika yağan yağmur altyapı sorunlarını bir kez daha gözler önüne serdi. Öğlen saatlerinde etkili olan yağmurun ardından, İzmit Tren Garı’nın hemen önünde bulunan Güzel Sanatlar Sergi Salonu, sular altında kaldı...

Kocaeli Vezirçiftliği Spor Salonu hizmete girdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kente bir spor salonu daha kazandırdı. Hem okul öğrencilerinin, hem amatör sporcuların, hem de halkın faydalanabildiği spor salonları sağlıklı bir yaşamın vazgeçilmez mekanları haline geliyor...

hakkaride bowling salonu varmı Haberi

hakkaride bowling salonu varmı


Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde ilk bowling salonu dualarla açıldı. 


Yüksekova merkez İhsaniye Camii altında açılan bovling salonunun açılışına Yüksekova Müftüsü Haşim keskin, Yüksekova Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Gazi Yakar, kamu kurum müdürleri, kanaat önderleri ve vatandaşlar katıldı. Açılış töreninde Müftü Keskin dualar eşliğinde kurdeleyi kesti, gelen vatandaşlara ise ikramlar yapıldı. Açılışa katılan çocuk, genç ve yaşlılar bowling oynadı.


Merkezin sahibi Ahmet Malak, "Hakkari bölgesinde bir ilk olan bowling salonumuzun açılışını yapma heyecanını yaşıyoruz. İlimizde gençlere yönelik sosyal alan oluşturduk, burada zaten bunun sıkıntısı vardı. Dışardan gelen öğretmenler memurlar bunun sıkıntısını yaşıyorlardı evlerine haps oluyorlardı, bizde bir nebze bu sıkıntıyı gidermek için böyle bir yatırıma başvurduk. Bu yatırımın içerisinde 3 hatlı bovling salonumuz, oyun makinaları oolarakta basket, boks langırt ve benzeri air hokey ve...