29 / 04 / 2024

Hakkı Yıldız kimdir

Hakkı Yıldız kimdir

Gayrimenkul sektöründeki faaliyetlerinden bahseden Yıldızlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yıldız, "Biz şuna karar verdik, herkes sevdiği ve bildiği işi yapmalı. AVM yatırımımız var, sektörden çıkmayacağız ama devam etmek istemiyoruz." dedi...

Yıldız Entegre ABD'de 100 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Yıldız Entegre, birisi Kartepe'de olan toplam 7 tesisiyle Türkiye'nin sunta, MDF ihtiyacının yüzde 35'ini üretiyor. Hakkı Yıldız, geçen yıl yüzde 20 büyüme oranıyla 3.2 milyar TL ciro elde ettiklerini bildirdi.

Yıldız Entegre konut ve AVM projesi inşa ediyor!

Yıldızlar Yatırım Holding İcra Kurulu Başkanı Hakkı Yıldız, "Türkiye'de TL ile değil Romanya'da euro ile üreterek kur riskini yönetmeyi başardık. Ya farklı iş bir yapacaktık ya da işi farklı yapacaktık. Tercihimiz ikincisi oldu" dedi..

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız ne iş yapıyor?

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız'ın eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız'ın kim olduğu ve Tolunay Yıldız'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız ne iş yapmaktadır?

Ümit Nuri Yıldız kimdir? Ümit Nuri Yıldız’ın mesleği nedir? Ümit Nuri Yıldız eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Bilal Yıldız kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Bilal Yıldız kimdir? Kaç yaşında? Bilal Yıldız  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bilal Yıldız 'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Bilal Yıldız'ın hayatına dair merak edilenler.

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ümit Nuri Yıldız'ın biyografisi..

Yusuf Mutlu Yıldız kimdir?

Seranova Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Mutlu Yıldız kimdir? Yusuf Mutlu Yıldız daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yusuf Mutlu Yıldız'ın biyografisi...

Haydar Ali Yıldız'dan Beyoğlu Kültür Yolu açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Beyoğlu Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen Beyoğlu Kültür Yolu projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız söz konusu çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Yıldız Günay: TEV'de bağışların büyük bölümünü gayrimenkul oluşturuyor!

TEV Genel Müdürü Yıldız Günay, Türk Eğitim Vakfı hakkında açıklamalarda bulundu. Günay; "Gayrimenkul yönetimimiz aynı zamanda mali işler yönetimimiz çok iyi çalışıyor." dedi...

Hakkı Yıldız: Gayrimenkul sektöründe faaliyet göstermek istemiyoruz!

Gayrimenkul sektöründeki faaliyetlerinden bahseden Yıldızlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yıldız, "Biz şuna karar verdik, herkes sevdiği ve bildiği işi yapmalı. AVM yatırımımız var, sektörden çıkmayacağız ama devam etmek istemiyoruz." dedi...

Haydar Ali Yıldız kimdir?

Haydar Ali Yıldız'ın 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Beyoğlu İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Haydar Ali Yıldız kimdir?Haydar Ali Yıldız, hangi alanda hizmet veriyor?

Yıldız Entegre Anadolu 500’de üçüncü sırada!

Yıldız Entegre, 2015'te 2,8 milyar TL'lik cirosuyla Anadolu'nun en büyük üçüncü şirketi oldu. Yıldızlar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Yıldız, orman ürünlerinde dünyanın en büyük üç şirketi arasına girmeyi hedeflediklerini söylüyor.

Haydar Yıldız kimdir?

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Onur Kurulu Üyesi Haydar Yıldız kimdir? Haydar Yıldız, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Haydar Yıldız, ne zamandan beri TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Onur Kurulu Üyesi?

Aydın Çine Ayhan Yıldız Anaokulu'nun inşaatına başlandı!

Çine'de Ayhan Yıldız Anaokulu'nun inşaatına başlandı. İhaleyi alan firma yetkilileri, inşaat hakkında bilgi verdi. Yetkililer anaokulunun temel kazısına başladıklarını ve binanın 3 kattan meydana geleceğini belirtti.

Hakkı Yıldız kimdir Haberi

Hakkı Yıldız kimdir

Yıldızlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Yıldız, Anadolu Ajansı'ndan Belgin Yakışan Mutlu'ya holding açısından 2018'de yaşanan gelişmeleri değerlendirdi, 2019'dan beklentilerini paylaştı.

Hakkı Yıldız, bu yıl için çelik sektöründe yaklaşık 100 milyon dolarlık ikinci faz yatırımı planladıklarını belirterek, "Çelik sektöründe dikey ve yatay büyüme imkanı ve çeşitli fırsatlar var. Bugün otomotivden savunma sanayiye kadar birçok sektör çelikten geçiyor, portföy açık. Dolayısıyla çelik sektöründe daha da büyümeyi planlıyoruz." ifadelerini kullandı.

Gayrimenkul sektöründeki faaliyetlerine de değinen Yıldız, şunları söyledi;

 "Biz şuna karar verdik, herkes sevdiği ve bildiği işi yapmalı. Üretim alanında kendimizi geliştirdik şimdiye kadar ve bunu yapmaya devam edeceğiz. AVM yatırımımız var, sektörden çıkmayacağız ama devam etmek istemiyoruz. Bu yatırım bizim, bu haliyle çalıştıracağız. Bugüne kadar hiçbir işimizden de çıkmadık ama bu bir...