02 / 05 / 2024

Haldun Ersen kim

Haldun Ersen kim

Ticaret Odası'nın düzenlediği; 'Kentsel Dönüşüm Uzmanlığı' eğitim programında Kentsel Dönüşümün, Türkiye'yi dönüştürecek 'büyük bir fikir' ve 'İkinci kurtuluş savaşı' olduğu vurgulandı.

KENTSEV: İstanbul'a özel kentsel dönüşüm yasası hayata geçirilmeli!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) Başkan Vekili Haldun Ersen, İstanbul'a özel kentsel dönüşüm yasasının hızlı bir şekilde hayata geçirilmesi gerektiğini belirtti.

Kentsel dönüşümde küçük müteahhitlere çağrı!

Afetlere dayanıklı şehirler için hazırladığı projelerinin tanıtımında konuşan KENTSEV Yönetim Kurulu Başkan Vekili Haldun Ersen, kentsel dönüşümde küçük müteahhitlere birleşerek projeleri yönetin çağrısı yaptı.

Kentsel dönüşüm kredisi desteğinin artırılması sektörü canlandıracak!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı Genel Sekreteri Dr. Haldun Ersen, kentsel dönüşüm kredisi desteğinin arttırılmasına yönelik yazılı açıklama yaptı.

Haldun Demirhisar kimdir?

Heavenly dDF isimli şirketin sahiplerinden Haldun Demirhisar kimdir? Serenay Sarıkaya'nın sevgilisi Haldun Demirhisar kim? İşte Haldun Demirhisar'ın biyografisi...

Türkiye'de en yaşlı binalar hangi illerde?

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) Türkiye’deki konut stokuna ilişkin araştırma yaptı. KENTSEV Kurucusu ve Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Ersen, Türkiye'nin konut stoku ve deprem riski ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi Hatay'da yapılacak!

Doç. Dr. Lütfü Savaş, Management Plus'ın Genel Müdürü Haldun Ersen'i makamında kabul etti. Bugüne kadar 10 şehirde kentsel dönüşüm konusunda yapılan zirve ve kongrelerden birinin Mayıs ayı içerisinde Hatay'da gerçekleştirilmesi konusu masaya yatırıldı.

Kiracının ödemediği aidat borcunu kim öder?

Kiracının apartmanda ödemesi gereken giderler içerisinde apartman/ site aidatı da yer alıyor. Peki, kiracı apartman aidatı ödemezse ne olur? Kiracının ödemediği aidat borcunu kim öder? İşte kiracı aidatı..

Mevzii imar planını kim yapar?

Mevcut planların yerleşmiş nüfusa yetersiz kalması veya yeni yerleşim alanlarının kullanıma açılması gereğinin ve sınırlarının ilgili idarece belirlenmesine mevzii imar planı deniyor. Peki, mevzii imar planını kim yapar?

Dükkan çöp vergisini kim öder?

Çevre temizlik vergisi olarak da bilinen çöp vergisi, belediye sınırları ve mücavir alanlar içinde bulunan ve belediyelerin çevre temizlik hizmetleri için ödeniyor. Peki, dükkan çöp vergisini kim öder?

İbn-i Haldun Üniversitesi Ümraniye'de kuruluyor!

Adını modern tarih yazımı ile sosyolojinin öncülerinden kabul edilen ve 14. yüzyılda Tunus'ta yaşayan ünlü düşünür İbn-i Haldun'dan alan üniversite Ataşehir Cep Otogarı projesinin planlandığı alana alana kuruluyor...

Emlak vergisini kim tahsil eder?

Emlak vergisi, mesken, işyeri, arsa ve arazi gibi taşınmaz mallar için ödeniyor. Peki, emlak vergisini kim tahsil eder? Emlak vergisi nereye ve ne zaman ödenir?

Bina risk analizini kim yapar?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştıran apartmanlar 1 Ocak 2013'ten itibaren risk değerlendirmesi yapmakla yükümlü oluyor. Peki, bina risk analizini kim yapar?

Gözde Akpınar kim?

2008 yılında Filli Boya olarak bilinen Betek Boya ve Kimya Sanayi’nin Yönetim Kurulu Başkanı olan Gözde Akpınar kim? İşte genç iş kadını Gözde Akpınar'ın özgeçmişi...

Haldun Ersen kim Haberi

Haldun Ersen kim

Ticaret Odası tarafından, İstanbul Üniversitesi ve Managenent Plus ile iş birliği yapılarak düzenlenen 'Kentsel Dönüşüm Uzmanlığı Sertifika Eğitimi Programı'nın ilk gününde; konuşmacı olarak katılan Managenent Plus Genel Müdürü Haldun Ersen, "Kentsel Dönüşüm Vizyonu ve Fırsatları Nelerdir? başlıklı sunumunda; Kentsel Dönüşümün Türkiye'yi dönüştürecek, insanı ön plana alan, inovatif bir fikir, büyük bir vizyon olduğunu söyledi. Ersen, Kentsel Dönüşüm kavramı üzerinden; "Yeni Türkiye" ve "Yeni Anayasa", kavramlarına göndermelerde bulundu, "Parlamenter sistemin ve Bürokratik sistemin revize edilmesi gerektiği" görüşünü dile getirdi. Sertifika Programının açılışında konuşan Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler de, bütün projelerinde 'önce insan ilkesi ile hareket ettiklerini, Balıkesir'in gelişimi için çalıştıklarını belirterek, "İnşallah yeni bir Balıkesir'i, daha ileri bir Balıkesir'i gelecek nesillere bırakacağız" dedi. Ermişler, Kentsel Dönüşüm Uzmanlığı Sertifika Programı'na...