14 / 05 / 2024

halfeti neresi

halfeti neresi

Dünya " Sakin Şehir " ağına dahil edilen Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesi, bozkırın ortasında Akdeniz kasabasını andıran görünümüyle yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı haline geldi...

İki ildeki 29 adet arsa ile 3 adet iş yeri 9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

Şanlıurfa Halfeti'de ve Trabzon Araklı'da yer alan 32 adet gayrimenkul satılıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Çerkezköy, Halfeti ve Keçiören'de 32 adet arsa ve arazi satılıyor! Belediyeler tek tek tarih verdi! 

Tekirdağ Çerkezköy, Şanlıurfa Halfeti ve Ankara Keçiören'de yer alan 32 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki söz konusu gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

İzmit'te büyük dönüşüm için düğmeye basıldı! Risk tespiti yapılıyor, yeni kentsel dönüşüm alanları yaratılacak!

İzmit'te kentsel dönüşüm ile ilgili resmen düğmeye basıldı. Peki dönüşümde öncelikli yer neresi oldu? Hangi çalışmalar yapılıyor? İşte merak edilenler...

Halfeti Belediyesi'nden konut imarlı 6 arsa!

Halfeti Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Halfeti'de yer alan altı adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 8 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gayrimenkulün en fazla değer kazandığı şehir neresi? Uzman isim açıkladı!

MasterTürk Grubu Başkanı Gökhan Taş, gayrimenkul sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Taş, “İzmir, dünyada 150 il arasında fiyatların en fazla arttığı ikinci kent oldu” dedi.

Ege Bölgesi'nde 9 ayda 140 bin konut satıldı! En gözde il ve ilçe neresi? 

Ege Bölgesi’nde 2023 Ocak-Eylül’de bir önceki döneme kıyasla yüzde 16.25’lik düşüşle 140 bin 953 konut satışı gerçekleştirdi. Peki Ege'de en gözle il ve ilçeler hangileri? İşte ayrıntılar...

Şanlıurfa Halfeti'de 6 adet arsa satılıyor! 360 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olabilirsiniz!

Şanlıurfa Halfeti Belediyesi, Şanlıurfa ili, Halfeti ilçesi, Bitek Mahallesi'nde yer alan 6 adet arsayı satıyor. Peki Şanlıurfa Halfeti'de yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare, fiyatları ne kadar? İşte o ihale ile ilgili merak edilenler...

Ankaralılara son dakika müjdesi! Ücretsiz Nostaljik Tramvay seferlere başladı! İşte nostaljik tramvay geçiş güzergahları

Ankaralılara resmen son dakika müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre başkentteki Nostaljik Tramvay seferlere başladı. Peki, Gölbaşı nostaljik tramvay güzergahı neresi? Ankara'daki nostaljik tramvay hangi duraklardan geçecek? İşte nostaljik tramvay geçiş güzergahları...

Şanlıurfa Halfeti'de konut imarlı 12 arsa satılacak!

Halfeti Belediye Başkanlığı Şanlıurfa Halfeti'de yer alan konut imarlı 12 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 9 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa Halfeti'de 4 taksitle konut imarlı dört arsa satılacak!

Halfeti Belediyesi Şanlıurfa'da Halfeti'de yer alan dört adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsalar Karotlak Mahallesi'nde yer alıyor. 

Borsa yatırımcısı 2023’de hayal kırıklığına uğradı! Borsada düşüş trendi ne zaman sona erecek? Kritik viraj neresi?

Seçim öncesi belirsizlikler orsa yatırımcısını tedirgin ediyor. Yıl başından bu yana endeksteki kayıp yüzde 20’ye ulaşırken, hisse bazında ise bu kayıplar çok daha yüksek seviyelerde. Endeksin seyrini ise seçim sonuçları belirleyecek. Uzmanlar ise yatırımcıları panik yapmaması konusunda uyarıyor.

O ilde 8 adet konut imarlı arsa satılıyor! Belediye tek tek açıkladı! İhalesi 4 Mayıs'ta! 

Şanlıurfa ili Halfeti Belediyesi, Şanlıurfa ili, Halfeti ilçesi Bitek Mahallesi'nde yer alan 8 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Şanlırfa Halfeti'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Altın son 13 ayın zirvesinde! Direnç seviyesini aşarsa altını kimse tutamaz! Peki altında direnç seviyesi neresi?

ABD'den gelen zayıf ekonomik verilerin ardından 2 bin doların üzerine tırmanan altın son 13 ayın zirve seviyelerinde bulunuyor. Bugün gelen kar satışlarıyla ons altın bir miktar gerilese de direnç seviyesinin aşılması halinde altında yeni rekorların geleceği öngörülüyor.

halfeti neresi Haberi

halfeti neresi

Tarihi taş evleri, etkileyici doğal güzelliği ve romanlara konu olan Fırat Nehri'nin kıyısındaki Halfeti, turistlere her mevsim ev sahipliği yapıyor. Yılda ortalama 200 bin kişinin ziyaret ettiği Güneydoğu'nun gizemli beldesi, turizm hareketliliğine rağmen sakinliğiyle de dikkat çekiyor.


Şanlıurfa bozkırında kıvrılarak ilerleyen iki şeritli yolun sonunda insanı büyüleyen Akdeniz sahil kasabası görüntüsüyle Halfeti, Cittaslow Uluslararası Koordinasyon Komitesi tarafından yaklaşık altı ay önce "Cittaslow" (Sakin Şehir) ağına dahil edildi.


Dünya üzerinde 9'u Türkiye'de olmak üzere 187 üye kenti bulunan Cittaslow organizasyonu, nüfusu elli binin altındaki aday yerleşim yerlerinin arasından yerel kültür, tarihi doku gibi 70 kritere dayanarak üyelerini seçiyor. Mimari kimliği ve yöresel mutfağa sahip Halfeti, "Sakin Şehir" unvanıyla huzur veren dokusunu da bir nevi tescillemiş oluyor.


Birecik Barajı'ndaki tekne turları Halfeti'nin su altında...