28 / 04 / 2024

haliçport halka arz

haliçport halka arz

Bir süredir konuşulan Haliçport projesi için düzenlenen ihaleyi, 1.3 milyar dolara Rixos otellerinin sahibi Fettah Tamince ve ortakları kazandı. Tamince, finansman için halka arz alternatifini de düşündüklerini söyledi...

Çuhadaroğlu halka arz için Deniz Yatırım ile anlaştı!

60 yılı aşan bilgi, kalite ve güvenirliliği ile sektörünün yenilikçi markası Çuhadaroğlu Borsa yolunda Binaların Terzisi Çuhadaroğlu halka arz için Deniz Yatırım ile anlaştı.

İGDAŞ halka arz yoluyla özelleştiriliyor!

Türkiye'nin en büyük gaz dağıtım şirketi İGDAŞ, halka arz yoluyla özelleştiriliyor. İBB hisselerinin yüzde 51'inin satışı için Belediye Meclisi'nden onay çıktı.

Haliçport projesi kaderini bekliyor!

Halis’te kamuoyunda Haliçport olarak bilinen “Haliç Yat Limanı ve Kompleksi Projesi”nin için Çevre Etki Değerlendirme (ÇED) süreci başlamış, geçtiğimiz ay da TMMOB’ya bağlı 4 oda, projeye ilişkin imar planlarına dava açtıklarını açıklamışlardı.

TMMOB, Haliçport projesini yargıya taşıdı!

TMMOB " İstanbul`un sahip olduğu en önemli endüstriyel miras alanlarından olan Haliç Tersanelerini sermayeye teslim etmeyeceğiz" dedi. Haliçport projesi yargıya taşındı.

Haliçport projesinin toplantısı 30 Kasım'a alındı!

İstanbul Haliçport projesi hakkında halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla 27 Kasım'da yapılacağı duyurulan halkın katılım toplantısı 30 Kasım 2015 Pazartesi gününe alındı...

Haliçport için 27 Kasım'da toplantı yapılacak!

İstanbul Haliç Yat Limanları ve Kompleksi Haliçport projesi için 27 Kasım 2015 tarihinde halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla toplantı yapılacak.

Haliçport projesi için ÇED süreci başladı!

Osmanlı’dan günümüze kadar ulaşmış ve deniz taşımacılığında önemli bir üretim noktası olmuş Haliç tersanesinde inşa edilecek Haliçport projesi için ÇED süreci başladı.

Haliçport projesi için start verildi!

İstanbul Haliç Yat Limanları ve Kompleksi Haliçport projesi için start verildi. Haliçport projesinde iki yat limanı, oteller, alışveriş alanları, şehir hatları yolcu iskelesi yapılacak. İşte detaylar...

İş GYO halka arz yapacak mı?

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle tertipler halinde maksimum 1.200 güne kadar vadeli borçlanma aracı ihraç edilmesine, ihraçlara ilişkin tüm şart ve esasların belirlenmesine karar verdi.

HaliçPort Yat Limanı imar planı askıya çıktı!

HaliçPort projesi olarak bilinen Haliç Yat Limanı ve Kompleksi projesinin imar planı askıya çıktı. Rixos Otelleri'nin sahibi Fettah Tamince'nin yapacağı projenin imar planını bakanlık 9 Temmuz'da onayladı.

Global Liman'ın halka arzı iptal edildi!

Global Yatırım Holding'in 7 Mayıs'taki halka arzı iptal edildi. Şirket iptalin nedenini, yeni liman satın alma projelerini özel bir şirket olarak yürütmeye karar vermesi olarak açıkladı.

EBRD Global Liman'ın halka arzından yüzde 20 pay alacak!

Global Yatırım Holding, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile şirket ve bağlı ortaklığı Global Liman İşletmeleri arasında EBRD'nin Global Liman'ın halka arzında azami yüzde 20 pay almasına ilişkin dün bir sözleşme imzalandığını açıkladı.

Haliç Tersanesi Haliçport projesi imar planı bakanlık gündeminde!

Beyoğlu Belediyesi sınırlarında kalan tarihi Haliç Tersanesi kapsamında 298 bin 353 metrekare alana yapılacak olan Haliçport projesinin imar planı İstanbul 4 No'lu Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu gündeminde...

haliçport halka arz Haberi

haliçport halka arz

Tarihi Haliç tersaneler bölgesinin yat limanına dönüştürülmesi için düzenlenen ihalede kazanan, Rixos otellerinin sahibi Fettah Tamince ile ortakları oldu. Sembol-Ekopark Turizm-Fine Otel ortaklığı, ihaleyi 1.3 milyar dolar artı KDV ile kazanırken, projeye 1 milyar liranın üzerinde yatırım yapılması hedefleniyor. Rixos Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Tamince, Milliyet’e yaptığı açıklamada, en önemli projeleri olarak gördükleri Haliçport’un finansmanı için farklı formüller üzerinde çalışıldığını, bunlar arasında halka arzın da bulunduğunu söyledi.


İstanbul Haliç Yat Limanı ve Kompleksi Projesi için düzenlenen ihalede nihai pazarlık dün yapıldı. İhalede Cengiz İnşaat-Taca İnşaat-Galeri Kristal OGG ile Sembol-Ekopark Turizm-Fine Otel OGG yarıştı. Sembol-Ekopark Turizm-Fine Otel OGG’nin 1 milyar 136 milyon 930 bin dolar, Cengiz İnşaat-Taca İnşaat-Galeri Kristal OGG’nin 862 milyon 600 bin dolarlık teklifinin ardından açık artırmaya geçildi.


19. turda...