03 / 05 / 2024

haliçte kurulacak oteller

haliçte kurulacak oteller

Kongre, kültür ve eğlence merkezlerinin getirdiği hareketlilik turizm yatırımlarını da etkiledi. İstanbul'un yeni otel üssü olma yolunda ilerleyen Haliç'te otel yatırım tutarının yaklaşık 500 milyon TL'yi bulduğu tahmin ediliyor.

Rams City Haliç'te daireler 6 milyon 973 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Rams Global imzası taşıyan Rams City Haliç'te dairelerin fiyatları 6 milyon 973 bin liradan başlıyor. Peki Rams City Haliç'te hangi konut tipleri var? Rams City Haliç nerede? İşte ayrıntılar...

KİPTAŞ We Haliç'te son dakika! Dev projede teslimler başlıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan, KİPTAŞ ve Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından inşa edilen We Haliç projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Ali Kurt yaptığı We Haliç projesinde etaplar halinde teslimlere başlayacaklarını söyledi.

Rams City Haliç'te peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsatı!

Rams Global tarafından yapılan Rams City Haliç'ten konut almak isteyenler için peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor. 

Rams City Haliç'te yıl sonu avantajı! Yüzde 30 peşin, 30 ay vade fırsatı!

Rams Global tarafından yapılan Rams City Haliç yıl sonu avantajı başladı. Konut sahibi olmak isteyenler için yüzde 30 peşin, 30 ay vade fırsatı devam ediyor.

Haliç'te imar değişikliği kabul edildi! Kentsel dönüşüm ile yapı stoku iyileştirilecek!

Beyoğlu Belediye Meclisi’nin ekim ayı oturumunda Haliç’in kıyısı için imar planı değişikliği teklifi görüşüldü. Yapılan görüşmelerde Haliç'te kentsel dönüşüm ile yapı stokunun iyileştirilmesi planlandığı belirtildi.

RAMS City Haliç’te yerinizi alın! İstanbul’u dolu dolu yaşayın!

RAMS City Haliç ile gerçek İstanbul’u yaşayın. RAMS City, Türkiye’deki 5’inci projesi ile geliyor. İşte detaylar!

KİPTAŞ We Haliç'te malzeme seçimi tamamlandı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt çalışmaları devam eden We Haliç projesinde malzeme seçiminin yapıldığını dile getirdi.

KİPTAŞ We Haliç'te geoteknik çalışmalar başladı!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen We Haliç projesinde ince imalat ve geoteknik çalışmalar başladı.

KİPTAŞ We Haliç projesinde inşaat hızlandı!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ'ın yapımı üstlendiği olaylı proje We Haliç'te çalışmalar hızla tamamlanıyor. Projede betorname ve kaba imalat çalışmalarında sona gelindi....

KİPTAŞ We Haliç'in inşaatında son durum ne?

İBB iştiraki olan KİPTAŞ'ın yapımı üstlendiği olaylı proje We Haliç'te çalışmalar tamamlanıyor. Projede saha güvenliğinin sağlanması için revizyon çalışmaları yürütülüyor.

Marmaris'te apart oteller eve döndü!

Marmaris’te bulunan küçük çaplı otel, pansiyon ve apartların bir kısmı, sahipleri tarafından göç dalgası ile beraber meydana gelen nüfusu artışının ardından, apartmana dönüştü. Etrafı deniz ve ormanlık alanla kaplı ilçe merkezinde bulunan 150 apart otel ve pansiyondan 80’i, sahipleri tarafından kat

Haliç'te yeni muhteşem proje hazırlanıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç'te yürütülen imar çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Haliç'te yeni bir muhteşem proje hazırlandığında olduklarını açıkladı.

Haliç Tersanesi'ne Bilim Merkezi kurulacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul Haliç'te Bilim Merkezi kuruyoruz. İnsan ve medeniyet odaklı Bilim Merkezimiz yılda 2 milyon ziyaretçi alacak" dedi...

haliçte kurulacak oteller Haberi

haliçte kurulacak oteller

Haliç, İstanbul'un yeni otel üssü olma yolunda hızla ilerliyor. Kongre, kültür ve eğlence merkezlerinin bölgeye getirdiği hareketlilik turizm yatırımlarını da tetikledi. Yakın zamanda faaliyete geçen Hilton, Mövenpick gibi uluslararası zincirlerin yanı sıra proje aşamasında olan çok sayıda tesis var. Bölgedeki otel yatırımı tutarının yaklaşık 500 milyon TL'yi bulduğu tahmin ediliyor. 


İstanbul'un en eski yerleşim yerlerinden biri olan Haliç, doğal güzelliklerinin yanı sıra 3 bin yıllık geçmişiyle büyük bir tarih ve kültür coğrafyasına sahip. Uzun yıllar kötü kokusu, bölgedeki çarpık yapılaşma ve ulaşım yetersizliği gibi nedenlerle yatırım çekmekten uzak kalan bölge, son yıllarda deyim yerindeyse küllerinden doğdu. Haliç Kongre Merkezi, Santral İstanbul, Rahmi Koç Müzesi, MiniaTürk, Pierre Loti ve yakın coğrafyadaki Vialand gibi kongre, kültür ve eğlence merkezlerinin bölgeye getirdiği hareketlilik...