03 / 05 / 2024

halil Aytemir inşaat sektörü

halil Aytemir inşaat sektörü

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği(ASKON) Konya Şubesi İnşaat Komisyonu Başkanı Halil Aytemir, 2016 yılı inşaat sektörünü değerlendirdi. Aytemir, 2016 yılında inşaat sektörünün önünün açılması gerektiğini söyledi.

İsrail, Batı Şeria'da Filistinlilere ait inşaat halindeki evi yıktı!

İsrail askerleri, işgal altındaki Batı Şeria’nın El-Halil'de yer alan Filistinlilere ait inşaat halindeki bir evi yıktı.

İsrail Batı Şeria'da inşaatı devam eden okulu yıktı!

İşgalci İsrail askerleri, işgal altında bulunan Batı Şeria'nın El Halil kentindeki inşaatı devam eden bir okulu "ruhsatsız" olduğu nedeniyle yıktı.

Trabzon Molla Halil Camisi'nin inşaatı yeniden başladı!

Trabzon'un Ortahisar İlçesi Karşıyaka Mahallesi'nde 2006 yılında yapımına başlanan Molla Halil Camisi'nin inşaatı kiliseye benzetildiği için durmuştu. İnşaat çalışmaları 2 yıl aradan sonra yeniden başladı.

Yozgat cezaevi inşaatında inceleme!

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Vali Vekili Salih Altun, Ak Parti İl Başkanı Celal Köse, Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı, İl Genel meclisi başkanı Halil Şahbaz ile birlikte Yozgat cezaevi inşaatında inceleme yaptılar.

Halil Engin İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halil Engin İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Ergin tarafından kuruldu. 

İzmir inşaat firmalarının gözdesi oldu!

İzmir Mimarlar Odası Başkanı Halil İbrahim Alpaslan, İzmir'de inşaat sektörünü değerlendirdi. Alpaslan, inşaat firmalarının gözdesi durumunda olan İzmir’in 10 yılda İstanbul gibi olacağını söyledi.

Trabzon'daki kiliseye benzeyen camide inşaat durdu!

Trabzon'daki  Molla Halil Camisi'nin mimarisi kiliseye benzediği için inşaat çalışmaları durdu...

Halil Aybar İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halil Aybar İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Halil Aybar tarafından kuruldu. 

Halil Avcı İnşaat'tan Adana'ya 'Dream' konseptinde yeni proje!

Yurt içi ve dışında 38 yıldır çok sayıda prestijli projeye imza atan Halil Avcı İnşaat, Adana'nm en gözde bölgelerinden Gürselpaşa'da, yine "Dream" konseptinde yeni bir projenin temelini atmaya hazırlanıyor.

Çanakkale Lapseki Devlet Hastanesi'nin inşaatı hızlandı!

İnşaatı devam eden Yeni Lapseki devlet hastanesi inşaatını gezen AK Parti İlçe Başkanı Halil Özer" Hastane inşaatı hızla devam ediyor verilen süreden daha kısa zamanda bitireceğiz Allah'ın izniyle "dedi.

Manisa Salihli Spor Salonu kaba inşaatının yüzde 35'i tamam!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, geçtiğimiz ay içerisinde temeli atılan Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu'nun son durumunu anlattı. Halil Memiş spor salonu kapa inşaatının yüzde 35’inin tamamlandığını söyledi.

İnşaat sektörünün 10 sorunu ve çözüm yolu!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Emlak Komisyoncuları Başkan Yardımcısı Halil Ersoy, inşaat sektörünün sorunlarını 10 ana başlık altında toplayabileceklerini dile getirdi. İşte o haber...

Halil Avcı İnşaat Dreamtower'da son aşamaya gelindi!

Halil Avcı İnşaat'ın son projesi olan Dreamtower'da son aşamaya gelindi. Adana'nın Turgut Özal, Kenan Evren ve Uğur Mumcu bulvarlarının kesişme noktasında yer alan Dreamtower 5 kat ve toplam 56 daire ile iş yerlerinden oluşuyor.

halil Aytemir inşaat sektörü Haberi

halil Aytemir inşaat sektörü

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği(ASKON) Konya Şubesi İnşaat Komisyonu Başkanı Halil Aytemir, 2016 yılı inşaat sektörünü değerlendirdi.


Bu yıl kış aylarının sert geçmemesinden dolayı sektörün ara vermeden çalışmalarına devam ettiğini ifade eden Aytemir, 2016 yılında inşaat sektörünün önünün açılması gerektiğini ifade etti.


Aytemir, “2015 yılı inşaat sektörü açısında Konya’da verimli geçti. Kışın çok sert geçmemesi nedeniyle sektör hiç durmadı. Birçok inşaat devam etti. Ülkede tüm sektörlerde yaşanan tıkanıklık elbette inşaat sektörünü de etkiledi. Daire satışlarında düşüş yaşandı. Ama yine de büyük bir sektör olduğu için tıkanma olmadı” dedi.


ARSA SORUNUNA ÇÖZÜM BULUNMALI


Sektörün sorunlarına da dikkat çeken Aytemir, “Şu an müteahhitlerin yaşadığı en büyük problem arsa sorunu. Meram Belediyesi’nin imara açtığı arazilerle birlikte atılan adım bizi biraz rahatlattı. Diğer belediyelerin de müteahhitler için arsa...