07 / 05 / 2024

Halil Çarkıt sağlık merkezi

Halil Çarkıt sağlık merkezi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli Valiliği ve hayırsever Halil Çarkıt'ın işbirliği ile geçen nisan ayında protokolü imzalanan "Denizli Büyükşehir Belediyesi Halil Çarkıt Aile ve Toplum Sağlığı Merkezi" inşası tüm hızıyla devam ediyor.

Sağlık Bakanlığı duyurdu! Ebe, hemşire, sağlık memuru, sağlık teknikeri! Toplam 36 bin sağlık personeli alınacak! 

Sağlık Bakanlığı tarafından binlerce sağlık personeli alınacağı açıklanmıştı. Sağlık personeli alımına dair Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. 36 bin sağlık personeli alınacak.

Bakan Koca açıkladı! Sancaktepe’de Türkiye’nin en büyük sağlık kompleksi "Sancaktepe Şehir Hastanesi" yapılıyor

Türkiye'nin en büyük kapasitesi olan şehir hastanesinin Sancaktepe'de yapıldığını ifade eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Devreye girdiğinde en az 20 bin çalışanın burada hizmet verdiği bir kompleks olacağını açıkladı.

Türkiye Sigorta’dan emeklilere özel kampanya! Kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortasına yüzde 10 indirim 

Türkiye Sigorta yeni kampanyasını duyuru. Kampanya kapsamında Türkiye Hayat Emeklilik müşterilerine özel kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortası ürünlerinde indirimler sunuyor.

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Balkan Güngör tarafından kuruldu.

Mrtd Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mrtd Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 9 milyon 49 bin 939,83 TL sermaye bedeli ile Murat Doğan tarafından kuruldu.

Hydr Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hydr Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 20 milyon 278 bin 393,52 TL sermaye bedeli ile Haydar Doğan tarafından kuruldu.

Rza Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rza Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 30 milyon 129 bin 635,79 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

MİT bir ilke imza attı, bu kez doktor ve sağlıkçı personel alacak! Diyetisyen, Biyolog, Fizyoterapist, Hemşire...

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) personel alımı yapacağını ilan etti. Bu kapsamda bir ilke imza atan MİT, sağlık personeli ve doktor alımı yapacak. İşte MİT personel alımına ilişkin tüm ayrıntılar...

Dünya Sağlık Örgütü’nden şok açıklama! Deprem 23 milyon insanı etkileyecek!

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem felaketi dünyanın da gündeminde. Sarsıntının ardından dünyadaki onlarca ülkeden taziye mesajları ve yardım açıklamaları gelirken, Dünya Sağlık Örgütü de çok önemli bir açıklama yaptı.

Dünya Sağlık Örgütü'nden şok açıklama! Kahramanmaraş depremi 23 milyon insanı etkileyecek!

Dünya Sağlık Örgütü ülkemizde meydana gelen yüzyılın en büyük depremi ile ilgili olarak “Türkiye ve Suriye’deki deprem felaketi sonrası yardımlarımız uzun vadeli olacak” ifadesini kullandı.

Sağlık Bakanlığı 42 bin 500 personel alımı ne zaman? Geri sayım başladı! Branşlar açıklandı mı? Şimdi detaylara bakın!

Sağlık Bakanlığı bünyesinde görevlendirilmesi amacıyla 85 bin personel alımı gerçekleştirileceği açıklanmıştı. Sağlık Bakanlığı 42 bin 500 personel alımı ne zaman? Geri sayım başladı! Branşlar açıklandı mı? Şimdi detaylara bakın!

SON DAKİKA...Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı! 15 bin 537 kişi alınacak! Tıbbi Sekreterler bayram edecek

Sağlık Bakanlığı tarafından işçi alım ilanının açıklanmasının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan yeni bir istihdam açıklaması daha geldi. Bakan Koca, 15.537 tıbbi sekreterin alınacağını ve bu sayının kısa bir süre içinde 32 bine ulaşacağını duyurdu.

Halil Çarkıt sağlık merkezi Haberi

Halil Çarkıt sağlık merkezi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli Valiliği ve hayırsever Halil Çarkıt'ın işbirliği ile geçen nisan ayında protokolü imzalanan "Denizli Büyükşehir Belediyesi Halil Çarkıt Aile ve Toplum Sağlığı Merkezi" inşası tüm hızıyla devam ediyor. 



Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Gültepe Mahallesi'nde tahsis ettiği arsa üzerine hayırsever Halil Çarkıt tarafından yapımına başlanan Denizli Büyükşehir Belediyesi Halil Çarkıt Aile ve Toplum Sağlığı Merkezi'nin inşaat çalışmaları sürüyor. Geçen nisan ayında Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli Valiliği ve hayırsever Halil Çarkıt tarafından imzalanan protokol sonrası yapımına başlanan Aile ve Toplum Sağlığı Merkezi, Gültepe Mahallesi ile birlikte Mehmet Akif Ersoy, Gümüşçay ve Şirinevler bölgelerinin de ihtiyacına karşılık verecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından projesi ve kontrolörlüğü yapılan inşaatın şu ana kadar betonarme imalatı tamamlanırken, duvar ve sıva imalatına başlanacağı ifade edildi. Çalışmaların...